benim özellikle doğumdan sonra biraz sarkma oldu bu durum beni çok rahatsız ediyor hatta geçenlerde oğluşumla banyodaydım küçük olduğu için soyunurum yanında neyse çocuk bana bi baktı ne dese beğenirsiniz?Anne seninde mi bulosun var dedi aaa ben tabi dumur oldum ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm yaaa(
benim çocuklar ikiz 5 yaşındalar neden sordunuz??
benim özellikle doğumdan sonra biraz sarkma oldu bu durum beni çok rahatsız ediyor hatta geçenlerde oğluşumla banyodaydım küçük olduğu için soyunurum yanında neyse çocuk bana bi baktı ne dese beğenirsiniz?Anne seninde mi bulosun var dedi aaa ben tabi dumur oldum ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm yaaa(
5 yaşındaki bir çocukla ki bu erkek çocuğuysa birlikte banyoya girmek hiç doğru değil.sonuçta bir insan 5 yaşındaki anılarının bir kısmını hatırlar.kendisine ilginç gelen şeyleri ise kesinlikle unutmaz.çocuğunuz büyüyüp artık bir yetişkin olduğunda ya da ergenliğinde sizi o şekilde hatırlması kötü olur açıkcası...
Fehiyecim...konuyla ilgisi yok ama 5 yasında çocuklarla banyoya girmek onların psikolojisini bozmaz mı?
canım yanlış anlama ama benim kızım 4 yaşında ve ilk 1 yılı hariç beni hiç çıplak görmedi.seninkiler bi de erkekmiş bence yaşlarıda baya büyük hani 1-2 yaşında olsalar neyse...bedeninin bazı bölgelerinin yalnız sana özel olduğunu onlara hissettirmezsen onlarda o özel bölgeleri heryerde herkese gösterilen bi organmış gibi düşünürler çocuk aklıllarıyla ve ilerde sana bu durum sıkıntı yaşatabilir.yanlış anlama lütfen sadece bi tavsiyeydi
2 gün çok yoğundu ama şimdi geçti gibi çok çok az artık, içim rahat şimdi:) teşekkürler cevabın için ben izmirde oldum...
pdam sen izmirde kime oldun ben myra estetik ebru hanım da oldum. şişlikler var ama o da normal sanırım daha 4. gün. sen ne zaman oldun istediğin gibi oldu mu şişlikler ne zaman indi.
pdam sen izmirde kime oldun ben myra estetik ebru hanım da oldum. şişlikler var ama o da normal sanırım daha 4. gün. sen ne zaman oldun istediğin gibi oldu mu şişlikler ne zaman indi.
ben şişliklerim için arnica krem kullandım o da çok işe yaradı canım.istersen dene.
çok teşekkürler canım ben de biraz bekleyeyim haftaya kontrole çağırdı o zaman sorayım doktor hanıma sen de gitmişmiydin kontrole 1 hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?