- 5 Kasım 2011
- 38
- 1
Ben hiç dikkat etmedim bile :S kuaför işini yapıyor tatlım oranın anatomisini inceleyecek değil ya mantık çek kopar :) kocanda onu bulduğuna şükretsin :)
arkadaslar benım ıc dudaklarımdan bırıısı daha uzun resmen sarkık duruyo ve bu yuzden kuafore gıdıp bu bolgemı agda yaptırmaya utanıyorum.evlenınce nolcak bılmıyorum.arkadaslarıma bıle boyle bır sorunum oldugunu soylemeye cekınıyorum.operasyon gecırmek fıkrıde uzak ısterım ama uzak.sızler de utanıyormusunuz benım gıbı agdacıdan
Slm bendede bu sorun var ergenlige gurecegim dinemde annem farketmis ve doktora goturmustu doktor normalden biraz uzun oldugunu ama cok da sorun olmadigini soylemisti ben yinede bunu hep dert ettim hatta evlenmemeyi bile dusundum .sevgilumle evlenmeye karar verdigimizde bunu ona siyledim ve estetik olmayi dusunuyorum dedim. kabul etmedi, hala hep boduna kuruntu ettigimi soyler durur
ehehehe şuku :)Ben hiç dikkat etmedim bile :S kuaför işini yapıyor tatlım oranın anatomisini inceleyecek değil ya mantık çek kopar :) kocanda onu bulduğuna şükretsin :)
sanada gecmiş olsun..inşllah istedigin gibi olur...fiyat 2000 mi acaba ögreneblirimiyim
Bu sıkıntı bendede var çok moralimi bozuyor. Ameliyat yaptırabilmem çok düşük bir ihtimal napacağım bilmiyorum...
arkadaslar benım ıc dudaklarımdan bırıısı daha uzun resmen sarkık duruyo ve bu yuzden kuafore gıdıp bu bolgemı agda yaptırmaya utanıyorum.evlenınce nolcak bılmıyorum.arkadaslarıma bıle boyle bır sorunum oldugunu soylemeye cekınıyorum.operasyon gecırmek fıkrıde uzak ısterım ama uzak.sızler de utanıyormusunuz benım gıbı agdacıdan
bana destek oldugun tesekkur ederım canım.sıte hakkında bısey bılmeden dıger yazıları arastırmadan gelmıs bana laf atmıs haddını asmıs bana laf atan sahıs.. iç dudak konusuna gelınce bende benım gıbıler var dıe teseelı buluyorum canım
benimkide biri diğerinden küçük ve inanmazsınız buun farkına vardığımda 19 yaşımdaydım o zaman kadar hiç inceleme gereği bile duymamışım ben her insanın böyle olduğuna eminim ellerine bi bak sağ sol onlar bile farklı eşinden utanmaya gelince erkeklerin yumurtalıkları aynı boydamı acaba onların cinsel organlarında bizimkilerden çok çok daha fazla takıntıları var hiç olmazsa bizimki içerde gözükmüyo onlarda ne varsa ulu orta dışarda herşey belli o yüzden hiççç kafana takma önemli olan işleviiii:lepi:
ben erkeklere göre hareket edilmesine karşıyım.erkek öyle sever erkek böyle sever bunlar külliyen saçmalık.önemli olan sizin nasıl rahat olduğunuz mutlu olmanız kafanıza takmamanız.benim 19 yaşına kadar çok düzgündü sonra iç dudaklar yurtta mantar oldum kaşırken uzadı.çok taktım çok üzüldüm hatta ağladım.çünkü öyle değildi sonradan oldu.gittim esttetik oldum ama bunu bir erkek için yapmadım kendim istediğim için yaptırdım.eski haline döndü.ama doğuştan hep sarkık olsaydı onu da takmaz alışırdım.sonradan olunca ve başkasının ki nasıl bilmeyince sadece bende oldu sandım yaptırdım.hiç de pişman değilim.kendime güvenim geldi.görmek istemiyordum.1250 liraya yaptırdım belki çalışmayanlar için çoktur ama çalışan bir bayan için bunu sorun edip kafaya takmaya değmez.