yapacak birşey yok bence hiç takılmayacaksın erkekler o durumla ilgilenmiyorlar merak etme
bir arkadaş yazmıştı iç çamaşırına sıkışıp canı yanıyormuş onun gibi olan mutlaka ameliyat olmalı ama değilse bence olduğu gibi yaşamak lazım
erkeklerin ne dediği çok fazla umrumda değil aslında onlar sanki çok mu mükemmel. ben kendim sinir oluyorum ya. çalışmıyorumda şuan. aileme de böyle bir ameliyat olacağım diyemem. ancak kendim gidip para bulup yapmam gerekli o parayı nasıl bulurum bilmiyorum çalışmadan. ama biran önce bundan kurtulmak istiyorum :S
çok dikkatli ol canım ucuza yapan bulupta allah korusun ordaki hassas sinirlere zarar vermesin sonra cinsel hayatın zehir olur
mutlaka uzman bir kişiye yaptırmalısın ama anlaşılan öncelikle bir iş bulup çalışmalısınki para toplayasın
59 sayfa yorum yapılmış okuyarak bulabilirsinmrb arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve bekarım benim iç dudaklardan sol tarafta olanı sarkık ve bu beni rahatsız ediyo sürtünme oluyo ve acı hissediyorum daha önce kadın doğum doktorlarına gittiğimde işlem yapılmasına gerek yok demişlerdi sizce yaptırmalımıyım eğer yaptıran arkaşlar varsa mesaj atabilirler mi bu konu çok canımı sıkıyo üstelik iz felan kalmasındanda korkuyorum ve orgazm olamama gibi şeyler duyuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ameliyat oldunuz mubenimde malesef iç dudagımdan birisi sarkık ve kötü bi görüntü olusturuyor bu durum aile de teyzemde de var bu durum bi tanesi digerine göre uzun... erkekler etli vajina diyor buna bazıları seviyor evet. ama in teyzemkocası dalga geçmş mesela onunla.. karnıyarık gibi falan diye cok üzücü ben de etkilendim nasıl evlencem bilmiyorum ameliyat da olmak ıstemıyorum cok zor sünnet olmak gibi bi şey
Pişman oldunuz muarkadaşlar ben dün labioplasti ameliyatı oldum herşey gayet iyiyidi bi acı sızı hissetmedim ama şuan en büyük sorunum kanamamın çok fazla olması 2-3 satte bir ped değiştiriyorum doktoruma ulaşamadım haftasonu diye pazartesiye kadar bekliycem bakalım geçmezse gidicem ama çok tedirgininm içinizde bu ameliyatı olduktan sonra böyle sorun yaşayan var mı??? korkuyorum açıkçası
Bu islemi lazerle yapan doktor ismi biliyor musunuzBişi yaptıracamda araştırıyorum hala ama o kesinlikle ameliyat olmayacak
lazer değil daha mantıklı olduğunu söyledikleri radyofrekans ve ultrason varmış doktor ismi almadım ama cihazı getiren firmayı buldum bana referans listelerini yollayacaklarBu islemi lazerle yapan doktor ismi biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?