valla benimkinde biri nerdeyse yok öbürü çeksem ayağıma kadar gelirKesinlikle hiç sıkıntı duymuyorum.zaten içte kalıyor bence sen de takma kafana
bu konudan sıkayetcı olanlardan bırıyım.bunun yuzunden bıkını gıyemıyorum kendıme guvenımı bıle etkılıyo.acıkcası amelıyatta tedırgın edıyor benı
canım..çok pardon bişey merak ettim..emekli derken doktorunmu emekli nerde geçirdin peki operasyonu:18:
ankarada Mmtaz yüce var. ben ona operasyon oldum 1 hafta oldu ve şeklini almaya başladı. uygunda yapıyor
hayır canım sorun yok istediğim gibi olıuyor. dikişler dedüşmeye başladı. canım da çok acımadı.
efendim canım. çok giremiyorum. msn ni yaz ben eklerim seni
selam,
ben 12 eylul pazartesi gunu bu amelyati oldum. Genel anestezi ile amelyat bir saat civari surdu(uyutma ve uyandirma dahil). Ameliyat sirasinda herhangi bir sorun cikmadi o gun saat 18:00 e kadar hastanede kaldim sonra eve 20 dakikalik bir yolculukla gectik. Yolda hic bir sorunum olmadi ama aksami regl oldum bu da iyilesme surecini yavaslatti. Bugun dorduncu gun, otururken dikisli yerler biraz aciyor ama uzandigimda canim acimiyor. Zaman ilerledikce buraya ayrintilari yazacagim. Benim doktorum Dr. Aylin Karanlik idi ve bayindir hastanesinde ameliyat oldum. Gercekten ilgili bir doktor ve herseyi acik acik anlatiyor.
efendim canım. çok giremiyorum. msn ni yaz ben eklerim seni
sanada gecmiş olsun..inşllah istedigin gibi olur...fiyat 2000 mi acaba ögreneblirimiyim
Fiyat azmak ne kadar dogru bilmiyorum ama ben 1000 euro odedim(herse dahil). Su an 4. haftaya girriyoeum hala dikisler erimedi, bazen tuvalete ciktigimda canim yaniyor. Onun disinda bir sikintim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?