ya bunun sunnetle alakası yok saptırmayalım lutfen bız sekıl bozuklugundan bahsedıoruz bı yerımızın ıstem dısı kesılmesınden degil..bız goruntude sekıl bozuklugundan bahsedıoruz ve bunun estetık olarak duzeltılesınden.ıkısı arasında daglar kadar fark var.
ay ben hiç incelemedim yav, yamuk mu düzgün mü diye !!!! Valla yıllardır jinekoloğa da kuaföre de giderim, belkide rezil oldum farkında değilimneyse takmadığım iyi olmuş
üf sanki tüm erkeklerin şeyi son derece düzgün böle kusursuz da bize bahane buluyolar
bence hiç utanmayın önce kendilerine baksın o koca göbekli kıl yumakları
ha bazen bikiniden filan belli olanlar olabiliyomuş onlar da kendi sağlıkları için yaptırsın hijyen önemli
arkadaşlar bu sitede yeni sayıılırım baştan okumaya başladım sonlara doğru sıkıldım okumaktan ama çok güldüm her şey açıkca yazılınca :))) benim gibi olan nede çokmuş benim dış dudaklar tombikçe iç dudaklar dışarıda sarkık, sırt üstü yatıncada bunu hiç birinizde duymadım vajinanınzla vücudunuz birmi orası böle tümsekçe çıkıyo gıcık oluyorum bu vajina durumunu ben çok fazla taktıgım için amca kızı hala kızı gibi bize kalmaya geldiklerinde pijama giyerken incelerim külotlu haliinden bile anlıyosun kendin gibi olmadıgını ben gibi diyorum hiç kimse yok bir ben varım herhalde burda varmış ama çevremde kimsede görmedim 5 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım varr daha hiç jinekoloğa muayeneye gitmedim doğumum normaldi acıdan sancıdan utanmak gelmiyo aklınıza ama normal bi muayeneye gitmekten çekindim hep halada gidipte ne var ne yok bi muayene olmadım utanmaktan bu yaz tatile gittik bikini giydim çok rahatsıız oldum görüntümden belki kimse farketmedi bile ama bana anormal gibi geliyo ya çekimser kaldım hep rahat davranamadıım hiç çok üzücü yaa ama ben hiç estetik düşünmedim günah diye birde benim bacak eğriliğim var bu vajinadaki örnek gibi kimsenin bacağı benimki gibi değil çokta zayıfım herkes çok beğenir beni ama benim özgüvenim çok düşüktür amaaan ne biliyim ya hayırlısı olsun bakalım yapcak bişey yok en büyük derdimiz bu olsun
erkekler için bayanın vajinasının şekilden çok işlevi önemli
sizlerde fazla bu konuyla kendinizi boş yere sıkmayın rahat olun ya tek kusurunuz bu olsun
onlar önemsemedikten sonra sizde keyfini çıkarın
gerçektende çok rahatsız edici bi durum,
Belki bu kadar abartılcak, utanılcak bi durum değil ama gene de insan çekiniyo. çünkü güzel bi görüntüsü yok !!!
Cinsel ilişki açısından bazen sorun oluyo vajinaya girişi zorlaştırıyo, bu da canımın acımasına sebeb oluyo !!!
Bu durumdan dert yanan arkadaşlarım size katılıyorum ve hak veriyorum :06:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?