- 5 Kasım 2010
- 5.342
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinden yüzünden kolundan ayağından utananı duydum da orasından utananı da ilk defa duydum :)
Sen nelere kadirsin allahım...
okyanusderya merhaba nasıl oldun tamamen düzeldimi ben artık olucam yazın biraz geçmesşni bekledim. Mümtaz beyle konuşmuştum. eylül de artık olucam
arkadaslar benım ıc dudaklarımdan bırıısı daha uzun resmen sarkık duruyo ve bu yuzden kuafore gıdıp bu bolgemı agda yaptırmaya utanıyorum.evlenınce nolcak bılmıyorum.arkadaslarıma bıle boyle bır sorunum oldugunu soylemeye cekınıyorum.operasyon gecırmek fıkrıde uzak ısterım ama uzak.sızler de utanıyormusunuz benım gıbı agdacıdan
YA arkadasim kuafore aldirmasanda kendin alsan ne oluyo acaba tamam bu sorun allah tarafindan geliyo ama yani kuafore gidip aldirma illa bi mecburiyet degil.. acikcasi bana ters geliyo.. merak etme evlenince o kadar ince bi detay sorun olmaz...
kardeşim dememkkı kendım alamıorum bılen bırısının almasını ıstıyorum bu yuzdende cekınıorum.bunu sorun olarak bulmusumkı buraya yazıyorum.ayrıca sorunum sadece kuafore gıdıp aldıraramamk degıl benı rahatsız edıorr.buraya bu konuyu actım ve bınlerce ınsan bu sorunun onlardada oldugunu soledı demekkı takılmayacak bısey degıl evlenıncede sana ve esıne gore olmaz ama bana gore olur.yada esıme gore olur bu tamamem ınsanın kendısıyle alakadır.ve ayrıca ben bunun amelıyatını oldum bu konuyu actıktan 3-4 ay sonra suan cok ıyı keske daha once olsaydım..... ıyıkı buraya konu acmısım da ınsanlar bırbırınden destek alıyor.
ya niye kimse cevap yazmıyor.bu amaliyatı olan hic kimse iliskiye girmemişmi ala ala.mav sen olsun yaz.labioplasti amaliyatı olmusun.hic biriyle beraber oldunmu merak ediyorum ya bişeyler yazın.kuruluk var mı isteksizlik varmı. bencede iyiki konuyu acmışın....saolasın.
kardeşim dememkkı kendım alamıorum bılen bırısının almasını ıstıyorum bu yuzdende cekınıorum.bunu sorun olarak bulmusumkı buraya yazıyorum.ayrıca sorunum sadece kuafore gıdıp aldıraramamk degıl benı rahatsız edıorr.buraya bu konuyu actım ve bınlerce ınsan bu sorunun onlardada oldugunu soledı demekkı takılmayacak bısey degıl evlenıncede sana ve esıne gore olmaz ama bana gore olur.yada esıme gore olur bu tamamem ınsanın kendısıyle alakadır.ve ayrıca ben bunun amelıyatını oldum bu konuyu actıktan 3-4 ay sonra suan cok ıyı keske daha once olsaydım..... ıyıkı buraya konu acmısım da ınsanlar bırbırınden destek alıyor.
evet sana katılıyorum bu arada geçmiş olsun hangi doktorda ve ne kadara olduğunu öğrenebilir miyiz acaba???
canım ben emeklı bırıne yaptrdım..tanıdık..600 lira