- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
Benim mezura firarda olduğu için ip yöntemi kullandım. Üst bacak 49 baldır 34 çıktıTamamdir :) haftaya cumartesi dönüyorum pazar gunu kilomu yazarım. Ben de ekstra hareketler de yapıyorum mekik makas vs. Boy 1.56 :)
sonuçlara ben de şok oldum Gecen yil 55ti. Şu anda üst bacakta en kalın yer 59 cm dizin tam üzeri (ölçülüyor mu bilmiyorum) 39.5 cm, baldırda en kalın yer 36.5 cm.
Benim mezura firarda olduğu için ip yöntemi kullandım. Üst bacak 49 baldır 34 çıktızannetmiyorum bu kadar ince olucağını. Bu arada benim topicede beklerim herkes oraya ölçülerini yazarsa çok daha net olur burda yorumlar arasında kaynamasın
46 kiloya 49 cm bıngıl bıngıl ama :) zaten asıl derdim al bacaklar ama üstde incelse fena olmaz :) bekliyorum ölçüleriniHadi ya bi ben miyim 59tamam canım sana da uğrariz :)) ben de bi iple olceyim bakim
ben de varim kizlar benim de üst bacak 59 cm
cm olarak incelemedim buna ragmen şekli duzgunlesti bacaklarimin gerçektenCallanetics yapıyordun sen dimi
Anneme gelince katilamamistim
videodan yapamayacagimdan
Ise yaradimi call
cm olarak incelemedim buna ragmen şekli duzgunlesti bacaklarimin gerçekten
insallah :)Olsun o da bişey :) bu ay inceliriz inşallah
insallah :)
neler yapacagiz karar verildi mi
cm olarak incelemedim buna ragmen şekli duzgunlesti bacaklarimin gerçekten
Bence herkes kendi rahatsız olduğu bölgelerin fotoğrafını çeksin burda paylaşalım demiyorum ama sonuçta kendimiz fark edip o farkı burada paylaşmakta yeterli.
Kurallar
*Sabah ve akşamm üstü olarak hareketlerimizi bölelim en az 15 dk spora ayıralım yani gün boyunca en az toplam 30 dk oluyor.
*Pazartesi-Salı-Çarşamba aynı şekilde devam edip perşembe günü dinlenerek veya daha hafif egzersizlerle yetinerek vücudumuzu dinlendirelim biraz
*Mesela gün içinde çok fazla abarttığımız yemekler olunca kendimizi cezalandıralım örneğin 300 adet ip atlamak gibi
*Günde kesin 2 litre su içmeye özen gösterelim
*Saat 20.00 dan sonra sadece su içelim
( eklemek istediğiniz veya düzeltmek istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz tabi bu yoruma cevap olarak yazarsanız daha iyi olur dağınık dağınık olmaması için)
SİZE UYAR MI BU LİSTE ?