- 13 Ağustos 2016
- 35
- 39
- 26
Ben de o şekilde olceyim yarin belki tam olcemedim ama geçen yildan kalin olmaliydi zaten dogrudur heralde ://
Başlayalım kesin artık dönüş yok bu olculerden sonra
evet dönüş yokk başarılı olacağımıza inanıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de o şekilde olceyim yarin belki tam olcemedim ama geçen yildan kalin olmaliydi zaten dogrudur heralde ://
Başlayalım kesin artık dönüş yok bu olculerden sonra
evet dönüş yokk başarılı olacağımıza inanıyorumm
Evet canim çok tatlı bir kadın ya konuşması falan çok ta sempatik ne sorarsam cevapliyo.:))Ben de yeni keşfettim :) iyiymis
Ayy benimde öyle maalesef çok gıcık görünüyorlar.özellikle bu sıralar iyice gözüme batiyolar. 6 kilo verdim ramazanda 68-69 kiloydum 62-63e düştüm sadece diyetle. belden üstüm 38 beden aşağısı 40-42 bir haftadır bacak egzersizleri yapıyorum, dün belimi incittim birkaç gün ara verdim. Dizlerin arasına (yattigin yerde) yastık koyup (plates topu onun orijinali de ben yastikla yapıyorum) sıkıştırma hareketi bence çok ise yarıyor. Kararlıyım 55e dusucem ve eriyecek o bacaklar :)
Ayy benimde öyle maalesef çok gıcık görünüyorlar.özellikle bu sıralar iyice gözüme batiyolar. 6 kilo verdim ramazanda 68-69 kiloydum 62-63e düştüm sadece diyetle. belden üstüm 38 beden aşağısı 40-42 bir haftadır bacak egzersizleri yapıyorum, dün belimi incittim birkaç gün ara verdim. Dizlerin arasına (yattigin yerde) yastık koyup (plates topu onun orijinali de ben yastikla yapıyorum) sıkıştırma hareketi bence çok ise yarıyor. Kararlıyım 55e dusucem ve eriyecek o bacaklar :)
Evet canim çok tatlı bir kadın ya konuşması falan çok ta sempatik ne sorarsam cevapliyo.:))
Bak:ne diycem sumo squat çok iyi geliyo ic bacaklara tavsiye ederim
Bide on makas
Aynen :) nereye kadar böyle
Kaç yaşındasin bu arada
ben 18 yaşındayım siz? :)
Böyle bacakları çarpraz acabildigin kadar açıp daha çok egilenden pek anlatamadim. sanırımGeçmiş olsun cok zorlama kendini. Ben de oyle üstüm 34e de dusse alt 38 olabiliyor :/ armut tipin hakkini veriyorum kilo alinca :) sen de katılasana. Evet o hareket de cok iyi. Belini indirip kaldirma hareketini yapıyorsan dikkat etmek lazım. İnternetten hareketlerin videosuna bakmak lazım önce tam yapamayinca bele dizlere zarar gelmesin
Sagol canim :) videolarda squat vardı da hangi türü bilmiyorum. Her gün bir squat cesidini yapmak lazım.
Böyle bacakları çarpraz acabildigin kadar açıp daha çok egilenden pek anlatamadim. sanırım
Bende 1 haftadır başladım
İnşAllah biraz sikilasirim yaa
:))) senin metabolizman daha hizlidir daha cabuk kilo verir incelirsin.
Ben de 29
Yaşıma aykırı bir çatlaklarım var görseniz doğum mu yaptın dersiniz bacaklarımdakileri söylememe gerek yok bir kere doktor muayene ederken göbeğimdeki çatlağımı görüp apandis ameliyatı mı oldun demisti
Hadi ya benim de oyle. Bacaklarda cok var da göbekte yeni başlayınca canım sıkıldı. Onun gaziyla basladim aslında. Çok kilo alip vermekten oldu hep.
Geçmiş olsun cok zorlama kendini. Ben de oyle üstüm 34e de dusse alt 38 olabiliyor :/ armut tipin hakkini veriyorum kilo alinca :) sen de katılasana. Evet o hareket de cok iyi. Belini indirip kaldirma hareketini yapıyorsan dikkat etmek lazım. İnternetten hareketlerin videosuna bakmak lazım önce tam yapamayinca bele dizlere zarar gelmesin
Sagol canim :) videolarda squat vardı da hangi türü bilmiyorum. Her gün bir squat cesidini yapmak lazım.
Teşekkürler kızlar, popuyu kaldirma hareketinden sonra squart yaptım daha doğrusu yapamadım.daha dikkatli olucam bundan sonra :) bu sefer basaricam , kilolarimla ilgili ilk defa bu kadar azimliyim anne olmak istiyorum çünkü :) Rabbim nasip ederse tabiki :) p.tesi beni de ekleyin incelme grubuna :) o armut vücuttan kurtulcaz artık :) 1,68 boyundayim ama armut gibiyim :):) :)geçmiş olsun Ama inanmak başarmanın yarısıdır bence de eriyecek o bacaklarr