İç bacaklar

paradise1 paradise1 Ben fotomu çektim ve tombik bacaklardan hatıra kalır inş :) kurallar süper bence birkaç ekleme yapmak istiyorum sizlere uyarsa.

Bu tür bölgesel hareketlerde tuz alımını kısıtlıyorlar bizde yemeklerde azaltalım yağı tuzu ve tuzlu kurabiye vs gibi şeyleri hiç yemeyelim.
Şekeri haftada bir çok canımız çekerse küçük porsiyonda yiyip kendşmizi cezalandıralım sonra (ben sıfır şekerim uzun zamandır ve tadı silindi artık).
Çok atladığımız bir konu aynı şekilde hamurişi yemelim.
Hareketleri setler halinde yapalım örneğin 15 dakika boyunca her hareketten 10ar tane gibi ve gitgide arttıralım. Paylaştığım şeyi örnek alabilir bu konuda.

Benim kendime ek olarak yapıcağım şeyler günlük bir saat yürüyüş diğer popo ve bel hareketleri. Günlük 45 dklık bşr çalışma olur bana yürüyüş harici. Birde erken yatıp erken kalkıcam.

Çok kaba taslak kurallar olduğunun farkındayım :KK35: :)) ama tabiki gün geçtiktce daha kesin kurallar ekleyerek listemiizi uygularız diye düşünmüştümm. eklemelerin çok iyi olmuş tabikiii boğazımızdan kesmeden sadece hareketlere odaklanmamak lazımm :) bende arkadaşımla birlikte her sabah 6.30 gibi yürüyüşe gidiyorm tabi iki gündür gidemedim biraz aksadı ama tekrar düzene sokmaya çalışıcamm Hoppa Bir ay sonunda güzel gelişmelere kavuşmak dileğiylee :KK25:

Çok kaba taslak kurallar olduğunun farkındayım :KK35: :)) ama tabiki gün geçtiktce daha kesin kurallar ekleyerek listemiizi uygularız diye düşünmüştümm. eklemelerin çok iyi olmuş tabikiii boğazımızdan kesmeden sadece hareketlere odaklanmamak lazımm :) bende arkadaşımla birlikte her sabah 6.30 gibi yürüyüşe gidiyorm tabi iki gündür gidemedim biraz aksadı ama tekrar düzene sokmaya çalışıcamm Hoppa Bir ay sonunda güzel gelişmelere kavuşmak dileğiylee :KK25:
Yok canım insanın aklına hemen her şey gelmiyor ki. Disiplinli olalım ama çok da sıkmayalım kendimizi. Ben 4 5 aydır marketten su bile almıyorum hazır gıdalar bütün yapay şeyler ve şeker sıfır. Hamurişi kırk yılda bir. Diğer her şeyden doyasıya yiyorum. Hayat tarzı haline getirmek gerekiyor yoksa. En büyük eksiğim hareketsizliğide burda siZinle beraber aşıcam inş :KK16:

Emin ol fazla duruyor. :) basenimin birinin genişliği mide cevresi kadar var. Üst bölümün zayıf hatta kilo verince göğüslerin 65 bedene düştü yok gibiler :) ama alt...... evlerden uzakkk :)

Hmm çoğu basende toplantiysa ayri mesele. Benimde basen geniştir hep :)

Sadece sporla değil tabi ki yemekten kısmayınca maalesef bir sey degismiyor

Yaptınız mi spor :)

Benimkiler

15dk leslie
15 dk ebru
10 dk yanlar icin video

200 ip
410 ilk sayfadaki egzersizler toplamı
100 jumping jack
100+100+50 kol egzersizleri
50 bisiklet
50 makas
100+150 göğüs egzersizleri
200 bantla yanlara egilme
150 yanlara dönme (twist gibi)
100 butt kicks
50 yarim mekik
50 yan mekik
80 calf raises
50 flex point

Flex point bacak kaslarıni aciyormus ve bacaklardaki ödemi de alıyormus. Calf raises de benzer olduğuna göre onunda aynı etkileri vardır heralde.

X