İç bacaklar

Ayy benimde öyle maalesef çok gıcık görünüyorlar.özellikle bu sıralar iyice gözüme batiyolar. 6 kilo verdim ramazanda 68-69 kiloydum 62-63e düştüm sadece diyetle. belden üstüm 38 beden aşağısı 40-42 bir haftadır bacak egzersizleri yapıyorum, dün belimi incittim birkaç gün ara verdim. Dizlerin arasına (yattigin yerde) yastık koyup (plates topu onun orijinali de ben yastikla yapıyorum) sıkıştırma hareketi bence çok ise yarıyor. Kararlıyım 55e dusucem ve eriyecek o bacaklar :)

geçmiş olsun Ama inanmak başarmanın yarısıdır bence de eriyecek o bacaklarr

Geçmiş olsun cok zorlama kendini. Ben de oyle üstüm 34e de dusse alt 38 olabiliyor :/ armut tipin hakkini veriyorum kilo alinca :) sen de katılasana. Evet o hareket de cok iyi. Belini indirip kaldirma hareketini yapıyorsan dikkat etmek lazım. İnternetten hareketlerin videosuna bakmak lazım önce tam yapamayinca bele dizlere zarar gelmesin

Evet canim çok tatlı bir kadın ya konuşması falan çok ta sempatik ne sorarsam cevapliyo.:))
Bak:ne diycem sumo squat çok iyi geliyo ic bacaklara tavsiye ederim
Bide on makas

Sagol canim :) videolarda squat vardı da hangi türü bilmiyorum. Her gün bir squat cesidini yapmak lazım.

Böyle bacakları çarpraz acabildigin kadar açıp daha çok egilenden pek anlatamadim. sanırım
Bende 1 haftadır başladım
İnşAllah biraz sikilasirim yaa

Bu arada geçen yil 55cm di derken baslarda öyleydi. 1.5 ayin sonunda olcmemistim. Kac cmye düştü bilmiyorum

:))) senin metabolizman daha hizlidir daha cabuk kilo verir incelirsin.

Ben de 29

Yaşıma aykırı bir çatlaklarım var görseniz doğum mu yaptın dersiniz bacaklarımdakileri söylememe gerek yok bir kere doktor muayene ederken göbeğimdeki çatlağımı görüp apandis ameliyatı mı oldun demisti

Bu yil baya cosmusum :) kekler pastalar börekler çikolatalar derken. Bırazi göbeğe çoğunlugu alta gitmis hakettim ben bunu

Hadi ya benim de oyle. Bacaklarda cok var da göbekte yeni başlayınca canım sıkıldı. Onun gaziyla basladim aslında. Çok kilo alip vermekten oldu hep.

Bende zayıfladım diye açgözlülük yaptım heralde ölümüne yedim bilincszce.Yani kışın yediğim hurmalar yazın bi yerlerimi tırmalar

geçmiş olsun Ama inanmak başarmanın yarısıdır bence de eriyecek o bacaklarr
Teşekkürler kızlar, popuyu kaldirma hareketinden sonra squart yaptım daha doğrusu yapamadım.daha dikkatli olucam bundan sonra :) bu sefer basaricam , kilolarimla ilgili ilk defa bu kadar azimliyim anne olmak istiyorum çünkü :) Rabbim nasip ederse tabiki :) p.tesi beni de ekleyin incelme grubuna :) o armut vücuttan kurtulcaz artık :) 1,68 boyundayim ama armut gibiyim :):) :)

Katılmak isteyen baska arkadaslar olursa boy, kilo,bacak ölçüsü verseniz guzel olur. bir ayin sonunda tekrar olceriz

Kızlar bende katılıyorum aranıza izniniz olursa pazartesi başlayalım ve ölçüleri de yazarız ben 10 gündür bu hareketlerin çoğunu yapıyorum 2 mil Leslie yapıyorum tchibo dan pilates bantı da aldım set halinde ve bu lastikler sayeslnde bence bacak ve basen düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…