cnm sorunu ve tüm yorumları okudum... Oldukça güç bir durumdasın o yüzden yazmadan edemeyeceğim...
Şimdi şu bir gerçek ki bu işlemi sen yaptırmayı kafaya koymuşsun,çünkü durumu izah edip işine gelirse şeklinde tavrını koyamayacak kdr seviyorsun bu adamı...
Ama bu işlemin %100 garantili olmadığını biliyoruz. Ve senin kumar oynadığın şey "evlilik" burada büyük bir masraf,ailelerin karıştığı büyük bir organizasyon vs söz konusu.... Küçük bir ihtimal bile olsa işler ters giderse yaşanacaklar hakikaten çok can sıkıcı...
Senin yerinde olsaydım ne yapardım;
Ben de bu işlemi uygulardım bir kere... Ama ilişki işini düğüne ertelemezdim. İsteme muhabbeti olduktan sonra "Birbirimizi seviyoruz,zaten evleneceğiz de,seni arzuluyorum,daha fazla bekleyemeyeceğim" modunda erkek arkadaşımla sevişirdim... Kanarsa ne ala,eğer herşey yolundaysa,bundan sonrası adamın karakterini anlamak için de çok ii bir şans,eğer senin bekaretini aldıktan sonra seninle evlenmezse,bir düşün bakalım,o adamla evlenmeden sıyırdığın için şanslı mısın değil misin?
Ha dielim ki kanamadı.... O zmn tabi ki sonuna kadar inkar ... Ben bakireyim ama kanamadı dersin... Ha ertesinde seni almazsa ztn evlensen de kanamayınca seni boşayacaktır,almaması boşanmaktan iyidir değil mi?
Şu an nüfus kağıdında bekar dio ama o zmn boşanmış yazacak. Ailen durumu öğrenecek.. Üstelik bu sana yüklü bir de masrafa yol açacak... İnan bana erkekler gider,aşk acıları unutulur ama arkasından faturalar ödenmeye devam eder,çünkü bankalar unutmaz
Bu benim nacizane fikrim...
Bu arada vicdan konusunu hiç karıştırma,o sana vicdan yapar mı öğrense? Bence bu kötü deneyimini şanssızlıktan şansa çevirmek senin elinde,umarım herşey gönlünce göre olur......