hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

her kelimesine katılıyorum arkadaşım...

arkadaşlar özellikle bu konuyu açan arkadaşım şimdi yardım etme sırası sende sanırım çünkü şuan ben o durumdayım ne olur neyaptın ne oldu bana yaz çok zor durumdayım

canım başına gelenleri okudum.çok üzüldüm keşke elimden gelen birşey olsada yardım etsem.
senin durumunu bir arkadaşım yaşamıştı.işyerinde tecavüze uğramıştı.üstüne üstülük hamile kalmıştı. mecburen bebeği aldırdı.2-3 yıl sonra filan aşık oldu.fakat adama bunu söyleyemedi.çünkü en modern erkek bile bu durumu malesef kabul etmiyor.evlenmesine 2 gün kala bir doktor bulup yaptırdık.doktor daha öncede yapılabileceğini söylemişti ama biz bilmiyorduk.ben eğer yaptırırsan son güne kalmamanı tavsiye ederim.ilk gece kanaması olmuştu, eşide anlamadı canım.arkadaşım istanbul da yaptırdı doktorun ismini verebilirim isteyen olursa.

Ya kızlar yardımcı olun nolur..Kızlık zarının bir kısmı zarar görüpte diktirmeyen ve o gece kanayan birileri varmı burdaa?????????

Canım arkadasına ne kadara mal oldu bu durum?

yani bu işlem aylar öncesinden kalıcı olanda var arkadaşınınki gibi geçici olanda ama şimdi ben antepteyim ve bilmiyom sizce hangisini deniyeyim

canım herkesin bünyesiylemi alakalı bilemiyorum ama düğünde ayakta duramıyordu.ağrısı vardı baya.

bu olay 6-7 yıl önce olmuştu. doktora durumu anlatmıştık baya indirim yapmıştı 300-350 gibi bişey almıştı hatırladığım kadarıyla.

İlkkez 300lü bir rakam duyuyorum canım..Benmki tam yırtılmamıs canım acaba ilişkiye girmedigimi falan anlatsam banada indirim yapabilirmiki..Cok zor duurumum cok zor fusuncuk..Birde ilkgecesnde kanaması oldumu arkadasınızın

canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.allah yardımcın olsun:Saruboceq:
yani ne desem boş yardım edermi o zaman etmişti ama bilemiyorum aradan yıllar geçti ben bir kez gördüm babacan bir adamdı.özeline doktorun ismini atıyorum.istersen bir görüş.

evet kanaması oldu canım

evet kanaması oldu canım

bitanem cok sagol ama istanbulda ikamet etmiyorum özel msj atamıyorum hakkım olunca sana yazcam içerik. cok sagol ya cevremdede ucuza dikerler diyen arkadaslarım oldu ama benim olayımı bilmeyerek dediler. öylesine konusulurken..Doktorlar genelde kadın dogumcu cok oldugu için biri yapmassa öteki yapar diorlar ama sanmıyorum ya İnşallah caresi olur birseylern cnm İLGİN ALAKAN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN..

kızlar lütfen istanbulda yaptıran arkadas nerde yaptırdı kaç paraysa verıcem yeterki iyi niyetım suistimal edilmesin doktorun ismini ve adresini verir misiniz lütfen bıde arkadasınızdan işlemi yaptırdıktan sonra kan geldimi

Sende bizdensin canım belli..Doktorun adı Dr. Eyüp Kayışlıgil

Adres Halk C Emin Ongan Sk 1/2 Üsküdar İst İSTANBUL
Telefon 0216 333 76 8

iyi bir doktormus git yaptır ben istanbulda olsam belki giderdim cnkü fiyatıda pahalı deilmiş.Nolur yaptırdıktan sonra bizi bilgilendir

canım bu numaranın son rakamı ne

şimdi bir solukta okudum..beni yıllar öncesine götürdü..ağır travmalar bunlar çok çok zor..içim cız etti o günleri hatırlayınca.. ben hiç birşey yapmadım, evlenmedim..kendime haksızlık ettim şimdiki aklım olsa mutlaka çaresine bakardım çoook hata ettim...namus iki bacak arasında değil beyinde biter... allah kimseyi şaşırtmasın böyle bir şeyi yaşamayı hak etmedim, hiç istemedim ama hayat herzaman her istediğimizi karşımıza çıkarmıyor MAALESEF...bir gelinlik giyemedim ev bark sahibi olamadım çok acı şeyler bunlar...hiç bir muradıma eremedim yani... BEN ŞİMDİ ÇOK MUTSUZUM KEŞKE KEŞKE EN BAŞA DÖNEBİLSEM... ÇOK GÜZEL Bİ BAYANDIM HALA DA ÖYLEYİM AKILLI ZEKİ CAZİBELİ VS VS VS..... AMA KENDİME ÇİZDİĞİM KADERE Bİ BAKIN, KENDİMİ ZİYAN ETTİM...neyse siz siz olun mutluluğu ucundanda olsa bir yerden mutlaka yakalayın..size bilgi veremiyorum ama kalbim ve dualarım sizinle ...allah yardımcınız olsun bunu bütün kalbimle diliyorum...

Sevgili 12 , iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ..
Emin olun şu hayatta hiçbir şey için geç değil .. umarım geçimş yıllarda kaybettiklerinizi ziyadesiyle yeniden bulursunuz..

Sevgili 12 , iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ..
Emin olun şu hayatta hiçbir şey için geç değil .. umarım geçimş yıllarda kaybettiklerinizi ziyadesiyle yeniden bulursunuz..

çok teşekkür ederim ilgin için..hassas olduğum bir konuyu paylaşıpta bi cevap almak beni etkiledi... çok tuhaf oldum şimdi..

evet geç değil biliyorum ama ruhum yaşlandı...biliyomusunuz bunu kendime bile ilk defa itiraf ettim...ilk defa konuştum ilk defa paylaştım bu tabuyu yıktım...artık kandime verdiğim bu cezayı sonlandırmak, bende mutlu olmak istiyorum ama çok zor arkadaşlar...inşallah birgün bende mutlu olurum bunu hakederim..

ben hata yaptım kendime ceza verdim yıllarca kendime mutluluğu çok gördüm..siz ne pahasına olursa olsun bi yerden yakalayın...Şeniz

tatlı bademciiim özel mesajları okuyamadım özür dilerim...nasıl okuyacağımı burdan tarif edermisin?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…