hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Bu kadar yozlaşmış bir ahlaki düzende erkeklere acıyorum. Acıdığım erkekler her şeyi yaşamış kişiler değil, evlenmeden önce ilişki yaşamış sonrada bakire arayışındaki tipik türk erkeği değil, acıdığım kişi kendisini eşine saklamış, evliliği beklemiş karşısındaki kişiye de güvenmiş ve karşısındaki kişiyi de kendisi gibi bilmiş nadir erkeklere. Bu yapılan hiç etik birşey değil. Madem toplumsal baskı var diyorsunuz yaşamayacaksınız, yaşıyorsanızda bu baskıya göğüs gerekeceksiniz ve açık fikirli bir erkek bulacaksınız evlilik için. Sonuçta yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Hem var sayalım ameliyat olundu ve ilk gece kanama oldu peki ve eşin bakire sandı ve inandı. Ne oldu bitti mi herşey? Yaşayacağınız vicdani yük ve azap ne olacak? Hergün uyandığınız tüm hayatınızı geçireceğiniz kişiye çok büyük bir saygısızlık bu ve kendinize yaptığınız. Ama erkeklerde akıllı araştırısanız zaten bir internette araştırdımda, doktordan rapor isteyen, yada ilk bir kaç gün ilişkiye girmeyende varmış, çivi çiviyi söker. Gerçekler saklanmamalı sonuçları ne olursa olsun. Türk toplumunda kolay bir durum okmadığını biliyorum, ama insan insanı insan yapan değerlerden uzaklaşmamalı, dürüstlük, erdem gibi..

söylediklerinizde ne kadar haklı olduğunuzu belirtmeye gerek yok.Size verebilecek tek cevabım insanlar öle yada böyle hata yapabilirler.Yüce Rabbim bile kullarının işlediği en büyük günahları affettikten sonra affedilmeyecek yada telafisi olmayacak bir hatanın olmayacağını düşünüyorum.Yapılan hatanın elbetteki bedeli vardır.Ancak hic bir hatanın bedeli insan ömrü olmamalı yuvasız kalmak olmamalı herkes bi mucieye tutunmayı hakeder. Saygılarımla....

hayatım neye göre haklı,hiçde hakılı değil,cevap yazıcaktım,ama boşverdim,benım öle bir durumum yok,ama burda ne haklı var neden haksız,kımsenın kımseyı yargılamk gibi bir hakkı yok,bak tatlım örneğin böle bir durumda durustluktan söz eden biri,bu operasyonu geçiren birinın çok adaletli olduğu bir konuda kendısı hataya düşebilir,herşey yaratanımızla aramızda,birşeyın başına gelmesı gerekmıyor anlmak için,uzaktan martaval okumaya gerek yok,

İnan su ana kadar burda kimse beni üzebilecek bi yazı yazmadı.Bnim üzüntümü yasadıklarımı kabuslarımı anlayabilenler sadece destek vermek amaclı yazdı ve yazmaya devam ediyor.Bunun yanı sıra tabiki farklı türde düşünenlerede saygı duyuyorum.Zaten yasanılanların ne derece yanlıs oldugu ortada...

ya bak bence sen fazla abartıyosun,insanlar neler yapıyor,dusutlukden dem vuranların nelerini biliyoruz,zaten büyük konuşan kınayan neler geliyor başına,peynır varsa peynır yersın,et varsa et yersın,yanı hayatın sunduğu arasında böle bişey olmuşsa yoluna devam et,takılma,ne için kim için,ne kbausu,tek üzülmen gereken kısmı ALLAH için,ama ınan bana O bizlerden daha hoşgörülü,bağışlayıcı,Onuda razı ettınmı gerisi boş

herkes elbette hata yapabilir ama yapılan şey bir hata değil ki, sadece türk toplumuna ve geri kalmış uluslarda ulusu geçelim kabilelerde var bakirelik kavramı, birde erkek egemen bir toplum olduğu için karşıdaki erkeğin kadının hayatına saygısı hiç olmuyor, herşeyin temel nedeni bu, benim yanlış gördüğüm yaşanan ilişki değil ki bence evlilik öncesi yaşanmalı sonra insanlar sadece cinsellik üzerine bir evlilik kuruyor ve mutsuzlukla sonuçlanıyor ve ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Yanlış olan şey gerçekleri gizleme çabasına sokması toplumsal düzenin ve baskının bir çok kadını ve bunun yeri geldiğinde büyük psikolojik sıkıntılara sebebiyet vermesi.

vengeance söylediklerinde haklısın .. keşke saklamak zorunda kalınmasa bu durum , keşke karşımıızdaki erkek anlasa bizi , geçmişimizle kabul etse .. ama emin ol düşüncelerin şimdilik çok ütopik ..benim diyen ,kabul eden erkek bile yarın olur yüzüne vurur..
o yüzden söylediklerinde çok haklısın desemde gönlümden , malesef mantıgım arkadaşımızın bu durumu saklamasının kendisi için daha hayırlı olacağını söylüyor..

bende cok büyük bir hata yaptım ;(

sözlümle ilişkiye girmiştim ve 20 gün oldu bu gün sözü aileler yüzünden atmak zorunda kaldık onu çok sevdiğimemi yanıyım kızlık olayına mı yanıyım bilemiyorum ne yapıcam bılemıyorum kadıkoyde hera kadın sağlıgı mmerkezınde saygın bey ile görüştüm telefonda baya bir ilgilendi kalıcı 1700 bır gün önce 1500 tl fiyat verdi ;/

canım cok arastırmanı tavsiye ederim.bir cok kişinin bu yüzden mağdur oldugunu okuyoruz.burdaki tavsiye yazılarından faydalanmaya calış.Rabbim yardımcın olsun.gelişmeleri bizimle de paylaşırsan cok memnun oluruz.

ewet arastırıyorum bakalım ama şimdilik rafa kaldırıcam önce hayallerımı gerceklestırmeye karar werdım şimdilik pek önemsemıyorum acıkcası çünkü ewlılıktende korktu gözüm 23 yasındayım ve 27 yasından önce ciddi hiç bir sey düşünmüyorum artık yaptırırsamda buyuk ihtimal saygın beye yaptırıcam kendisi üsküdar polis hastanesinde kadın dogum doktoruydu kislerimle ilgili sorunlarım vardı ve acayıp ilgili ve ıyı bır doktordu referans olarak bence bu hastanede calısmıs olması buyuk sans ayrıca gereklı uyarılarıda yaptı kalın iplikle diken doktorlar oldugunu bununda cınsel ilişki sırasında anlaşıldıgını söyledi sen ne yaptın canım bulabıldın mmı bı yer?

cnm sorunu ve tüm yorumları okudum... Oldukça güç bir durumdasın o yüzden yazmadan edemeyeceğim...

Şimdi şu bir gerçek ki bu işlemi sen yaptırmayı kafaya koymuşsun,çünkü durumu izah edip işine gelirse şeklinde tavrını koyamayacak kdr seviyorsun bu adamı...
Ama bu işlemin %100 garantili olmadığını biliyoruz. Ve senin kumar oynadığın şey "evlilik" burada büyük bir masraf,ailelerin karıştığı büyük bir organizasyon vs söz konusu.... Küçük bir ihtimal bile olsa işler ters giderse yaşanacaklar hakikaten çok can sıkıcı...
Senin yerinde olsaydım ne yapardım;
Ben de bu işlemi uygulardım bir kere... Ama ilişki işini düğüne ertelemezdim. İsteme muhabbeti olduktan sonra "Birbirimizi seviyoruz,zaten evleneceğiz de,seni arzuluyorum,daha fazla bekleyemeyeceğim" modunda erkek arkadaşımla sevişirdim... Kanarsa ne ala,eğer herşey yolundaysa,bundan sonrası adamın karakterini anlamak için de çok ii bir şans,eğer senin bekaretini aldıktan sonra seninle evlenmezse,bir düşün bakalım,o adamla evlenmeden sıyırdığın için şanslı mısın değil misin?
Ha dielim ki kanamadı.... O zmn tabi ki sonuna kadar inkar ... Ben bakireyim ama kanamadı dersin... Ha ertesinde seni almazsa ztn evlensen de kanamayınca seni boşayacaktır,almaması boşanmaktan iyidir değil mi?
Şu an nüfus kağıdında bekar dio ama o zmn boşanmış yazacak. Ailen durumu öğrenecek.. Üstelik bu sana yüklü bir de masrafa yol açacak... İnan bana erkekler gider,aşk acıları unutulur ama arkasından faturalar ödenmeye devam eder,çünkü bankalar unutmaz
Bu benim nacizane fikrim...
Bu arada vicdan konusunu hiç karıştırma,o sana vicdan yapar mı öğrense? Bence bu kötü deneyimini şanssızlıktan şansa çevirmek senin elinde,umarım herşey gönlünce göre olur......

Ay çok sinirlendim şunu da söylemeden edemeyeceğim,
Ben yıllardır tüm cinsel isteklerimi bastırdım,sırf böyle beyinsizce düşünen bir adama aşık olursam beni böyle birşeyle yargılamasın,aileme laf gelmesin vs die..
Dielim ki evlendim ve kanamadı :S Eğer adam bana derse ki "kanamadı demek ki bakire deilsin" şerefsizim o adamı boşamazsam.... O adama ispat etmeye değmez,çünkü bana güvenmiyor,hakediyor mu ki benim ilk ilişkim olduğunu öğrenmeyi? kötükedihüso
Evet bu ilişkiyi götürmek adına çabala ama işler yolunda gitmezse sakın kendini ezdirme arkadaşım,çünkü gerçekten kanamamış olabilirdi,dolayısıyla bu riski göze alarak seni karalayan adama değmez.... İnş o kadar .oktan birine aşık olmamışsındır...
Allah kolaylık versin...

canım naptın bır karar werebıldın mı ögrendıgın seylerı benımlede paylasırsan cok sevınırım yalnız degılsın yaptıgın hatada ben de yaptım ve pişmanım

öyle rahatlıyorumki sizin yazılarınızı okudukca yanlız olmadıgımı hissetmek en sevdiklerinden bile destek alamamak o derece zorki....Azaleia çok büyük tövbe ettim hayatım bırak onunla boyle birsey yasamayı bana dokunması bile beni rahatsız ediyor.Rabbim yaptıklarımı affetsin ole bisiy yasamayı aklımın ucundan bile geciremiyorum.Yinede beni yargılamayıp bana deger verip buraya bisiyler yazdıgın icin sana sukran borcluyum.

Yasemincim gelismelere gelince şişli med adı altındaki klinik dolayısıyla hastane ortamı diil adını bile soylememe sansına sahipsin bu yonden cazip ancak doktorun bu konuda uzman oldugunu dusunmuyorum 8000 kisiye bu operasyonu uyguladık diyorlar biraz abartı guven vermiyor.ahmet erk buradan bir arkadasın tavsiyesi saolsun docent alanında uzman telefonla gorusemedim bu konuyla ilgili yuksek sesle konusma cesaretine sahip diilim mail adresini bulamadım bilgisi olan bir arkadasım varsa onuda nacizane rica ediyorum harun ozkan bu konuda cok iddialı 1 ay sonra adli tıptan bile rapor alabilirsin diyor onunla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi doktor sitesinde bulabilirsin ben hala kararsızım sizin yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Hepinize ayrı ayrı tesekkur ediyorum beni yermediginiz ve destek olmaya calıstıgınız icin Rabbim hepinizden razı olsun...

cnm yazdıklarını okuyunca iyice kötü oldum... Sana dokunması bile seni nasıl rahatsız eder,sen o adamla evleneceksin yakında? kafamçokkarıştı
Suçluluk duygusu ve kaybetme korkusu cinselliğe bakış açını tamamen sarsmış olabilir mi?bu konuda bir karara varmadan önce bi psikologla konuşup rahatlamayı denesen ? Çünkü bana öyle geliyor ki,öyle bir noktadasın ki,kanarsa tamam hayatım kurtuldu....peki kanamazsa ??? bu amilyatı olurken bu ihtimali de göz önünde tutarak alıyorsun bu kararı değil mi?
Bir doktorum,her ne kadar jinekolog olmasam da bu konuda sana şu kadar yardımcı olabilirim ki,hasta yoktur hastalık vardır,1000 kişide başarılı olan bir operasyon bile 1001. kişide başarısız olabilir,çünkü her bedendeki iyileşme süresi,doku yapısı farklıdır..Kaldı ki bu amilyat riskli bir amilyattır,hapşırmak öksürmek bile herşeyi mahvedebilir... Sonuç olarak kanamayabilir,hatta daha kötüsü tutmayabilir,dikiş ipi çıkabilir vs...(Düğün günü operasyonu yaptıracaksan o gün 2-3 saat ortadan kaybolman dikkat çekebilir,üstelik bir kadının en güzel günü olan düğününde yaşayacağın sinir harbini düşünmek bile istemiorum) Kaldı ki anladığım kadarıyla kanaman olmazsa seni doktora götürüp kontrol ettirebilecek yapıda bir erkekle birliktesin? Bazı erkekler bir jinekologdan bu tarz bir açıklama duyunca otokontrollerini kaybedebiliyorlar,Allah muhafaza bir de karadenizli diyorsun....
Ben sana bu amilyat riskini alma demiyorum kesinlikle,ama alırken kendini her ihtimale hazırlamadan sakın böyle birşeye girişme.. işler yolunda gitmezse ne olacaksın bunu düşün bu işe öyle gir,minareyi çalan kılıfını hazırlamalı unutma....

dediğin gibi herseye hazırlıklı olmak lazım ama hersey cok guzel olcak ben inanıyorum.Sizinde benimle aynı temennide oldugunuzu biliyorum.Ancak siz elinizden geleni yapmaya calısırken bu islemi yaptıran ve tavsiyede bulunabilecek hic mi kimse yok.Uzmanlar yılda yuzlerce defa aynı islemi yaptıgını belirtirken buraya yazabilecek ve bize umut verebilecek 1 kisinin dahi olmaması beni cok sasırtıyor....

kkdaki tüm kızlar namus abidesi yazmazlar tabi ki ben izledim birkaç dk süren bir operasyon şakır şakır kanıyo hiçbir risk yok anlaşılması mümkün degil ; hiç canınızı sıkmayın iyi bir cerrahın elinden enfes sonuçlar çıkıyo eskisinden bile iyi oluyo ben birkaçgün önce olanından bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…