hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

sevgili arkadaşım,hymenektomi çok basit bir ameliyat.15dk.içinde biter.çok ince bir dikişle,yırtılmış olan kızlık zarı yan yana getirilip dikiliyor.cinsel birliktelik esnasındada bu dikişler ve doku yeniden yerinden oynayarak kanamaya yol açıyor.bütün kadın-doğum doktorları bu basit işlemi yapabilir.herhangi bir özelliği yok.ancak nasılsa darda kaldınız diye fahiş rakamlar isterlerse kesinlikle kabul etmeyin.devletde yaııyor.durumunuzu açıkça anlatırsanız,doktorlar devlet hastanelerindede yardımcı olabilirler.genel anestezisiz,hafif uyuma haliyle,30dk. sonra dışarıdasın.çok emin değilim ancak cinsel birleşmeden ya bir gün yada 1hafta önce yapılabiliyor.yinede sorun çıkabiliyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.

ya bu erkekler ne kadar yüzsüz yaratıklar ya:eek:lmaz:hem seviyorum evlenicez hikayeleriyle ortalıkta bakire kız bırakmayın hemde sıra evlenmeye gelince bakire kız arayın oh ne güzel memleket.valla diktir gitsin şekerim bi kere seni böyle kabul etse bile ilerde kesin yüzüne vurur.ayrıca hiçbi erkek de bu kadar dürüstlüğü haketmiyo zaten o yüzden vicdanın da rahat olsun.diktirdiğini de hayatta anlayamaz seni korkutmak için söylemiş...

canim sana gerekli bilgileri ozel mesajla aticam inan senin icin cok cabaladim az da olsa yardimci olabilmek icin elimden gelenide yapicam

canim sana gerekli bilgileri ozel mesajla aticam inan senin icin cok cabaladim az da olsa yardimci olabilmek icin elimden gelenide yapicam

canım sana zahmet olmassa banada atarmısın ozelden cok yakın bır arkadasım ıcın arastırıyorum bende netten bulduk aradık falan ama sen banada ozelden atsan cok sevınırımopuyorumnanaktan

cnm sorunu ve tüm yorumları okudum... Oldukça güç bir durumdasın o yüzden yazmadan edemeyeceğim...

Şimdi şu bir gerçek ki bu işlemi sen yaptırmayı kafaya koymuşsun,çünkü durumu izah edip işine gelirse şeklinde tavrını koyamayacak kdr seviyorsun bu adamı...
Ama bu işlemin %100 garantili olmadığını biliyoruz. Ve senin kumar oynadığın şey "evlilik" burada büyük bir masraf,ailelerin karıştığı büyük bir organizasyon vs söz konusu.... Küçük bir ihtimal bile olsa işler ters giderse yaşanacaklar hakikaten çok can sıkıcı...
Senin yerinde olsaydım ne yapardım;
Ben de bu işlemi uygulardım bir kere... Ama ilişki işini düğüne ertelemezdim. İsteme muhabbeti olduktan sonra "Birbirimizi seviyoruz,zaten evleneceğiz de,seni arzuluyorum,daha fazla bekleyemeyeceğim" modunda erkek arkadaşımla sevişirdim... Kanarsa ne ala,eğer herşey yolundaysa,bundan sonrası adamın karakterini anlamak için de çok ii bir şans,eğer senin bekaretini aldıktan sonra seninle evlenmezse,bir düşün bakalım,o adamla evlenmeden sıyırdığın için şanslı mısın değil misin?
Ha dielim ki kanamadı.... O zmn tabi ki sonuna kadar inkar ... Ben bakireyim ama kanamadı dersin... Ha ertesinde seni almazsa ztn evlensen de kanamayınca seni boşayacaktır,almaması boşanmaktan iyidir değil mi?
Şu an nüfus kağıdında bekar dio ama o zmn boşanmış yazacak. Ailen durumu öğrenecek.. Üstelik bu sana yüklü bir de masrafa yol açacak... İnan bana erkekler gider,aşk acıları unutulur ama arkasından faturalar ödenmeye devam eder,çünkü bankalar unutmaz :KK70:
Bu benim nacizane fikrim...
Bu arada vicdan konusunu hiç karıştırma,o sana vicdan yapar mı öğrense? Bence bu kötü deneyimini şanssızlıktan şansa çevirmek senin elinde,umarım herşey gönlünce göre olur......

bence çok mantıklı öneri dikkate almanda fayda var
ya bide o kadar kalabalıkız burda bir doktor yokmu aramızda daha net bilgiler verebilecek

miniciq attıgın mesaj bana ve benim durumumdaki nice arkadasıma umut ısıgı oldu.Dualarım ricalarım karsılıksız kalmadı cok sukur Allah senden razı olsun...

aynı bılgılerı banada göndermenız mumkun mu acaba bende arkadasla aynı durumdayım da :1no2:
tamam canim atiyorum
canım sana zahmet olmassa banada atarmısın ozelden cok yakın bır arkadasım ıcın arastırıyorum bende netten bulduk aradık falan ama sen banada ozelden atsan cok sevınırımopuyorumnanaktan
tamam canim
miniciq attıgın mesaj bana ve benim durumumdaki nice arkadasıma umut ısıgı oldu.Dualarım ricalarım karsılıksız kalmadı cok sukur Allah senden razı olsun...

ne demek teralem yadimci olabildiysem ne mutlu bana gelismeleri yazarsin artik

canım özelden msj atma hakkım yok adresini ekledim umarım doru eklemisimdir seninle konusma firsatı yakalamak beni cok mutlu eder...

Minicigimm bilgileri banada yollarsan sevinirim, kuzenimin buna çok ihtiyacı var. şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar;
benimde hymenoplasti operasyonu olmam gerekli...bayramda tesadüfen araştırırken forumu gördüm ve bayram süresinde üyelik kabul eilmedğinden bir türlü kayıt olamamıştım.....yazılanları görünce hem kızdım hem üzüldüm...

canım teralemcimm hiç üzülme inşallah herşeyin bir kolayı bulunur...aynı problem bendede var...bende bir kaç yeri araştırdım ama bursada hiç bulamadım...istanbuldada şişli med . de dahil internetten bilgi alabildiğim bir kaç yer oldu....

geç üye olabildiğimden açıkçası bazı durumlarda irikmiş vaziyetteyim...Teralem arkadaşımız burada bir probleminden bahsetmiş ve çözümüne yönelik blgi almak istemiş....bnun anlaşılmayacak bir tarafı yok...fakat barı arkadaşlar bunun üzerne etik kural ve bol ahlak dolu yorumlarını yapmışlar...ne gerek vardı...yaşlarımız onsekiz ve üstü sizin düşüneceklerinizi düşünemeyecek kapasitede olduğumuzu zannediyorsanız yanılıyorsunuz..bakış açınızı genişletin derim ben...algı kabiliyetinizde buna dahil...yoksa kimse kimseye problemin çözümü hariç yorum yapamaz....birde olaya dini açıdan bakanlar var...onları çokçok ayrı bir vak'a olarak nitelendiriyorum...dini konular üzerinden vicdan muhasebesi yapmaları açıkçası İslam dini ile ilgili hiç birşey bilmediklerini açıkça gösterir...Yüce Allah ın kimi affedip kime lanet edeceğini biz bilemeyiz...kaldıki tüm islam alimlerinin yorumları Hz. Muhammed(S.A.V.) in hadisleri ve Yüce Allah'ın ayetlerinde kulların birbirlerinin hatalarını ne kadar örterlerse o kadar kıymetli oldukları apaçık belirtilmiş.....burası çare bulma yeridir...siz bu konuyu başka bir forumda yada konubaşlığında açar sabah akşam tartışırsınız....bu kadar basittir...

Sevgili teralemciğim aynı sorun bendede var...uzun süre çıktığım ve evlenme aşamasında olduğum erkek arkadaşımdan 2 yıl önce ayrıldım...onq o kadar çok güveniyordum ki; benim ilk çıktığım kişiydi; annem babam yıllardr anlaşamadığından açıkçsı aşk değil güven aramıştım....şimdiye kadar flör t olaylarından uzak kaldığım için herkesi kendim gibi zannetmiştim...ve sadece ona ait olmak istemiştim..çünkü evlenecektik....fakat herşey tozpembe gitmedi ve ayrılmak istedim...ayrılık sonrası hem bakire değildim hemde sarsılmaz güvenim yerle bir olmuştu...ben herşeyi türk filmlerindeki gibi sanıyormuşum bi erkek birlikte olduğu kadına sonuna kadar sahip çıkar...yalan...geri dönüp gitmesi onlar için çok kolay....bende ondan sonra hiç kimseyle evlenmemeye karar verdim...bir nev'i kendimi cezalandırmaydı bu...taki 1 sene sonra karşıma başka biri çıkana kadar....duygularıma engel olamadım....çıkmaya başlamamızın 2. haftasında ona daha önce erkek arkadaşımla birlikte olduğumu anlattım....başta çok ağladı...tabiki bende kahroldum....ve dedim: gitmek istiyorsan git....bi kaç gün süre istedi ve geri geldiğinde devam etmek istiyorum dedi...3 ay sonra evlenme teklif etti...ben erken olduğunu söylememe rağmen ailelerimiz tanıştı.ilişkimizin 7 ayında istemeye geldiler....sözlendim; hyatımda ilk defa aşık olmuştum; ve beraberinde gerçekleri zaten görememyen ben yine kendim gibi herkesi dürüst zannetmiştim...ondan sonrası tam bir kabustu...düğün tarihimiz kesinleşti salonlar tutuldu ve biz imam nikahı kıydık..kendisi böyle istemişti...sonra onunla birlikte oldum...ve kabus dolu günler ondan sonra başladı.....içki içtiği akşamlarda bana 50 yada 60 tane attığı korkunç küfür dolu ve aşağılayıcı mesajlar...telefonda söyledikleri....daha neler neler....ona göre ben başkasına aittim....ben herkesle birlikte olan biriydim...akla hayale gelmeyen küfür ve aşağılamaları ben ondan öğrendim.....böyle bir duruma alışık olmadığımdan geceler boyu ağlıyordum...kendimi odaya kapatıyordum....öyleki boğazıma kadar borçlarım varken işimdende ayrılmak zorunda kalmıştım...çünkü bir insan daha ne kadar kaç gece yada kaç gün küfürleri yutabilirdi özelliklede bu konuda...biliyordu hassas olduğumu...sonra son bir mesaj geldi...beni isetemediğini herşeyi benden intikam almak için yaptığını yazmıştı ve biz ayrıldık....ben ona bu kadar basit ve safça yaklaşmışken onun istediği sadece benimle birlikte olmaktı birde aileleri işin içine karıştırarark...onunla geçirdiğim zaman boyunca doğum günüm ve bayramlarda dahil rezil olmuştu....odadan çıkmaz haldeydim.... 5 gün önce doğum günümdü yine aynı aşağılayıcı mesajlar ve benim 1 sene sonra çileden çıkamam ve şimdiye kadar yapamadıklarımı o cesaretle gidip yapmam karşısına dikilmem asla ağlamamam...ve arkasından özür dileme mesajları...bu kadar basit işte...ben tek çocuğum beni savunan kimse yoktu, babam hastaydı ve hastalıklarıyla uğraşıyordu...bende susmak zorunda kalmıştım...susmamm güçsüzlüğümden değildi...sadece alışık değildim bu kadar aşağılanmaya...benim çevrem...ailem...o kadar farklıymış ki..ben küfürün k sini duymamıştım şimdiye kadar.....ben sırf ona ilişkinin daha 2. haftasında dürüstlük yapıp söylemenin bedelini kendime olan saygımı yitirmemle....ailemin o küfürleri okuyup üzülmesiyle....çevremdeki insanların yüzüne bakamamakla ödedim....şimdi bu insan çok mu namusluydu ...hayır değil.....gece klübü tarzı yerlerde vaktini geçirmiş 150 tane bayanla birlikte olmuş hastalık kapmış.....gırtlağına kadar borcu olan...tahsilsiz...cahil...biriydi...birlikte olduu kadınlarda çeşitli milletlerden .... trilyonlarca parayı buralarda yemiş bi insandı...ve kendine bakire bir kızı layık görüyordu....

çok uzun yazdım arkadaşlar..ama inanın sadece bakire bir erkek bakire bir kızı hak edebilir...onun haricinde hiç bir erkek bakire bir kızı haketmiyor.....ben burda kendimi sakladım sakladım diye böbürlenen kişilerede diyorum...işte sevgi bu kadar.....daha önce onlarca kadınla birlikte olmuş ve evlendikten sonra aldatılacağınız %99 olduğunu bile bile bu saygı kime...bakireliğinizi kendiniz için koruyun...o adamlar için değil....

bundan sonra hiç bir kişiye asla ama asla bunu anlatmayacağım.....kandırmaksa bunun adı evet kandıracağım.....bi kere daha böyle bir yıkımı yaşayamam....kendimi öldürmeyi bile düşünmüştüm...çaresizliğe bakın:KK43: bundan onra bende gidip operasyon yaptırıp bende evleneceğim...hiç bir erkek için değmez..... açıkçası vicdanımda zerre kadar rahatsız olmayacak...çünkü banada vicdansızlık yapıldı hemde en ağırından....

bende evlenip eşimi mutlu edeceğim herkes gibi.....

sevgili miniciqim; banada mesaj atabilir misin rica etsem,:eek: uzun zamandır kalıcı yöntemi araştırıyorum ama bi türlü güvenemiyorum? ama özelden nasıl mesaj atılır bilmiyorum.... teşekkürler şimdiden

canım yazdıklarını bir cırpıda okudum ve okuyacaklar ama eminim sen onların hicbirini bir cırpıda yasamadın inan dislerimi sıkarak okudum her satırını hani erkekle kadın arasındaki farkı sorgular ya her kaynak okuduklarımızdan bu farkı anlamamız cok kolay...yeryüzüne anne vicdanıyla gonderilen hicbir hem cinsim isteyerek yada istemeyerek boyle bir vicdansızlık ornegi sergileyemez Rabbim bizi hatalardan ve hata yapmaktan alıkoysun.....

ozelden mesaj attı hakkım daha yok oldugu ilk anda seninle ozelden de kontaga gecip eger sende kabul edersen maddi manevi destek vermek isterim inan elimden geleni yapmaya calısırım lutfen bunu nezaket mesajı olarak algılama....

teşekkür ederim canım...o kadar çok isterim ki seninle bağlantı kurmakkaydirigubbakcemile5...yaşamayan hiç birşekilde bilemez bu durumu....ben yazdıklarımın her bir satırını o kadar acı birşekilde yaşadım ki anlatamam....bir kaç kişi hariç bu olaydan kimsenin haberi yok, ailemdende o mesajları okumalarına rağmen...içim kan ağlarken gülemeye çalışmak insanı altüst ediyor. Bazen durup düşünüyorum; annem babam işten ayrıldığım zamanlarda yanımda olmasaydı ben napardım......ben eminim ki bi çok genç kız sırf karşısına böyle insan bile demeye dilim varmıyor...böyle varlıklar yüzünden çaresizlikten canına kıyıyor.....bunu düşünmek bile beni ürpertmeye yetiyor.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:...

hayatımda görüp görebileceğim en iğrenç ve en içten pazarlıklı...en vicdansız insana ben rastladım ve bunu özellikle paylaşmak istedim....çünkü insanlığı kaybetmede bir son noktaydı bu....dışarıdan bakıldığında düzgün görünen üç beş buluşmada gayet efendi duran bazı insanların içi okadar kötü ki...damarlarını kessen kan yerine zift akar....5 gün öncesiden başlayarak yaşadığı 1 seneyi artık yok sayıyorum...Allah bizi hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın canım benim:Saruboceq:

yüreginin goturdugu yere git canım sen aylin karanlıgı onermistin bi de dikislerinin attıgını yazmıssın ozel degilse konuyla ilgili bizi aydınlatır mısın lutfen buna hepimizin cok ihtiyacı var

Ben ne kadar şanslıyım ki gerek burdan gerekse özelden hepiniz elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorsunuz...Keşke benimde elimden size dua etmekten başka gelebilecek birşeyler olabilse,Rabbim hepinizden razı olsun....

özelden bana mesaj gönderen m..f.l rumuzlu arkadaşım inşallah geç kalmamışımdır...kesinlikle böyle birşey yaşadığını erkek arkadaşına söyleme....çünkü o bunu dürüstlük değil de ahlaksızlık olarak algılayacak...bekareti hatırlatan en ufak birşeyde başına kakacaktır....tut ki çok iyi biri .....mutlaka ama mutlaka sinirli anında sana bu yaşadığın hassas durumu hatırlatacaktır...

dürüstlüğü algılamak herkesin harcı değil canım benim....

bu yüzden bu operasyonu geçir ve hayatına devam et...Allah yardımcın, yardımcımız olsun...

(özelden mesaj atma hakkım malesef yok cnm...henüz 50 msj olmamış:KK43: )

Son düzenleme:
herkes dürüstçe yaşadıgının arkasında durmalıdır erdemli insan yalan sölemeyen dürüst olandır, bu yaptgınızın adı nedir??

X