hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

doktorun bu kadar iddialı konuşması bi yandan insanı umutlandırıyo diğer yandan hayrete düşürüyo.umutlandırıyo çünkü %100 garanti veriyo hayrete düşürüyo çünkü burdan takip ettiğim kadarıyla özellikle burda ismi telaffuz edilen bikaç dr da kesin konuşuyo ama hep son kontrolde ısrar ediyo.ama harun özkan neredeyse kontrole çağırmıyo.demekki kendisine o kadar güveniyo ve başarısız olsa bence bu kadar yıldır ayakta duramaz diye düşünüyorum.bence tek aklımızı karıştıran nokta burda harun özkandan sonuç alan birisinin bulunmayışı.miaji1453 sen bu operasyonu yaptırmış biri olarak tecrübelerini bizimle paylaşırsan karar vermemizde etkili olabilirsin kendi adıma ben böle düşünüyorum.

ben c.tesi günü kontrole gidiyorum. 1 ay oldu çünkü. Öncesi ve sonrasına bakıcam. Ayrıca Burcu hanıma da bu işlemi yaptırdığımı söylemeden sadece yakın da düğünüm var kızlık zarımın yapısını merak ediyorum diye muayene olucam. Daha sonra da bu işlemi yapmayan bir doktora. Benden haber bekleyin isterseniz...

çok iyi olur canım ya kafam o kadar karışık ki bu noktada.karar vermemde etkili olacaksın.başka bi dr a göstermek gerçekten de mantıklı bunu ben de düşündüm.harun bey o kadar iddialı ki bekaret raporu bile alabilirsiniz diyo.madem ki öle görelim bakalım başka bi dr ne diyecek

kendi geliştirdiğimiz teknik dediği için patent diye birşey sordum.aklımıza takılan soruları sormak en büyük hakkımız değilmidir ben bunu anlamadım.ben hala bu flep denen şeyi anlamıyorum ve buyüzden doktora sordum yani nasıl birşeydir nedir ne değildir diye.bir hastanın soracaklarından fazla şeyler soruyorsunuz bizi sorularınızla daha fazla meşgul etmeyiniz demiş bu beni sinirlendiren şey.tabiki soracağım aklıma takılanları.bundan daha doğal birşey yok bence.

harun özkan ist ta plastik cerrah

cok tsk ederım tatlım ıyıce kafam karıstı ne yapıcamı bılmıyorum ne guzel aklımda akın bey vardı ondan sonuc alan bayaaa arkadaslarımız var akın beyde ıslemden 1 yada 2 ay sonra kontrole cagırıyo eger tutmussa bıdaha gelmene gerek yok dıyooo offff

nette kimsenin kimseye itimadı yok onlar hastaları kadın doğumcu zannediyo hastalar da tşk mesajlarını doktorlar yazıyo olabilir mi diye düşünüyo :)))))

aynen cnm ya benim de aklımda akın bey vardı harun özkanı duyana kadar.akın beyden sonuç alan bayağı kişi var burda.ama düğüne 3 gün kala tutarda çağırırsa diye korkuyorum ben.harun beyse üzerine basa basa çağırmıyorum diyo tutmuş flebin bozulması mümkün diil diyo.kafam karmakarışık :SSSSS

nette kimsenin kimseye itimadı yok onlar hastaları kadın doğumcu zannediyo hastalar da tşk mesajlarını doktorlar yazıyo olabilir mi diye düşünüyo :)))))

ben sımdı baktım ıntten harun beye hyemenoplasty la ılgılı bısey paylasmamıs hıc

ıste o da benm kafamı karıstırıyo ama sanada garıp gelmıyomu bu ıslem sence kadın dogum uzmanının ısı degılmı plastık cerrahı nasıl yapabılır daha oncede bu sıtede hıc duymadım adını daha yenı duydum

yeni bir doku oluşturmak plastik cerrahinin uzmanlık alanı bence... kadın doğum uzmanları adı üstün de jinekoloji ayrı bilmiyorum yönlendirmek gibi olmasın ama bence bu iş kadın doğumcuların ya da jinekolojinin işi değil...

Akın beyde tutmuş flep kendi kendine esnemez diyo..

sen zaten kadın doğum uzmanı olsan flepin ne olduğunu bilirsin soru da sormazsın onla ilgili değil mi ama

peki o da korkut bey gibi son kontrol diye ısrar ediyo mu?ist ta diilim ben dolayısıyla düğüne 3 gün kala kontrole gidemem ki(( kafam çok karışık ya offfffffffff

Hayır cnm.. Şehir dışındanda hastalarımız geliyo,flep tuttuysa bir daha gelmeye gerek yok diyo..

plastik cerrahlar da yapıyo bu işi canım bikaç tanesinin daha sitesinde gördüm.önemli olan tecrübe bence

Hayır cnm.. Şehir dışındanda hastalarımız geliyo,flep tuttuysa bir daha gelmeye gerek yok diyo..

senin kontrolün ne zaman peki canım?sen olup kurtulmuşsun ne güzel bi de o kararı ben verebilsem gün geçtikçe kafam daha da karışıyo :SSSSS

plastik cerrahlar flep tekniğini rutin olarak kullanıyorlar zaten bence de bu konuda kadın doğumculardan daha bilgili olmaları normal.harun özkan yaptığı işe bukadar güvenmese istediğiniz doktora gidip bakire diye onay alabilirsiniz demezdi bence.bir açık kapı bırakırdı ne bilim %1500 kanar falan diye konuşurdu ama gidipte kadındoğumculardan bile onay alabilirsiniz demezdi.araştırılması gereken bir konu...

senin kontrolün ne zaman peki canım?sen olup kurtulmuşsun ne güzel bi de o kararı ben verebilsem gün geçtikçe kafam daha da karışıyo :SSSSS

1,5 ay sonra cnm.. ben yaptıralı 1 ay oldu.. inş kurtulmuşumdur,yaptırmakla da bitmiyo inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…