ben de şunu merak ediyorum insanlar cinsel anlamda herşeyi yaşayıp yalnızca zarını koruyunca allı telli göğsünü gere gere gelin oluyo ama zar diktirince sahtekar...neden?çünkü diğer uzuvlardan anlaşılmıyo ne yaşandığı..birisiyle öpüşmenin o kişiyle ilişkiye girmekten farkı ne?daha mı temiz daha mı masumane ?
inan hıc bır farkı yok...kandırma dıyorlar sahtekarlık dıyorlar hıcbırı degıl zar dıkımı sahtekarlık degıl kimse herne yasadıysa karsındakine anlatmak zorunda degıl evet bende bu işlemi yapacagım ve sonuna kadarda destek verıyorum forumdan cok okuyorum cok takıp ettım elstırenlerı konusanları konusulan seylerı hepsini...bende burdan doktor bulup arastrdım konustum defalarca paramı bırıktırp ılk ısım bu durumdan kurtulmak olacak...zzaten kafam allak bullak buyıl gırecegım tam 19-20 sınav var aradan sıyrılıp hangı ara yapacagım sasırdım vallahi...rabbim yardımcımız olsun
tşk ederim canım :) ben ist dışındayım muayeneye gittiğim gün yaptırabilirmiyim operasyonu?diyelim ki operasyondan 1 ay sonra kontrole gittim ve flep tutmamış bu durumda ne gibi bi yol izliyo harun bey?ve gerçekten de düğünden bikaç gün önce çağırmayacak mı? bunları merak ediyorum.
ben miaji1453 üyeliğim dondurulmuş :S sorarım canım :))miaji benim bi sorum var eğer sorabilirsen sevinirim, ilişki sırasında kanama çok fazla olabilir mi bundan korkuyorum ben, kanama durmaz ise fln ne yaparız...
gueen41 ben miaji 1453 ama benim üyeliğimi geçici olarak dondurmuşlar :S anlamadım niye
muayene ve işlem ayrı ayrı olmuyor sen işlemden 10 gün sonra adet görmeyecek şekilde kendini ayarlıyorsun gittiğin de 1 dk lık bir muayene var sonrasın da işleme hazırlıyorlar seni. Tutmaması gibi bir ihtimal vermiyor doktor yüzde yüz tutar diyor ben plastik yada yapay bir şey yapmıyorum ki esnesin dedi. Kendi normal zarınızın durduk yere ne kadar esneme ihtimali varsa benim yaptığımın da o kadar var dedi canım ....
hadi bakalım arkadaşım senden gelecek haberleri bekliyorum ona göre vericem kararımı bu dr beni bayağı umutlandırdı içim rahatladı sanki.hiç bir olumsuzluktan bahsetmiyo
ben de şunu merak ediyorum insanlar cinsel anlamda herşeyi yaşayıp yalnızca zarını koruyunca allı telli göğsünü gere gere gelin oluyo ama zar diktirince sahtekar...neden?çünkü diğer uzuvlardan anlaşılmıyo ne yaşandığı..birisiyle öpüşmenin o kişiyle ilişkiye girmekten farkı ne?daha mı temiz daha mı masumane ?
esn19 arkadaş kalıcı mı yaptırmış senin bilgin var mı ?
hocam size fleb yöntemi ile hymenoplasti oldum.ancak kontrole gelemedim.12 gün sonra düğünüm var ve çok tedirginim.kontrole yaşadığım sehirde gidemiyorum.operasyondan sonra 2 gün hafif kanama oldu başka bi sorun yaşamadım.acaba bi sorun olup olmadığını kendim anlayabilirmiyim.bana yol gösterireniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
Doç. Dr. Harun ÖZKAN (Bu uzmana soru sor)
tarafindan 16/06/2012 tarihinde cevaplanmıştır
Sevgili S.A. Hiç korkun ve endişen olmasın. anadan doğma zar gibi kanama yapar. Rahat ol ve kendine güven. Kendi kendine kontrol için büyük boy bir aynanın karşısına geç ve iç dudaklarını iki yana doğru biraz çek Vağınanın zar ile kapalı olduğunu görebilirsin. Mutluluklar dilerim.
bunu da buldum siteden :))
gueen41 böyle de bir soru var ;
26/11/2009 tarihinde sorulmuştur
0 Uzman, 0 Üye beğendi
Lamia-199555 (Bu üyeye mesaj gönder)
flep yöntemiyle yapılan hymen oplasti için üstün bir el yeteneği gerekir mi, sanki ince bir işçilik diye düşünüyorum, yani karın germe ameliyatı izledim ama sanki flep daha zor bir ameliyat gibi geliyor bana, bu yüzden de bir çok doktor başarılı olamıyor galiba.düşünüyorum da ressam var ressam var, kimisi harika bir çizim yapar yeteneklidir, kimiside çizer boyar resim yaptığını sanır, eğer başarılı geçmemişse bunu söyler misiniz saygılarımla
Etiketler: plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi diğer
Doç. Dr. Harun ÖZKAN (Bu uzmana soru sor)
tarafindan 27/11/2009 tarihinde cevaplanmıştır
Sayın Funda Kar. Bizim yaptığımız Flep yöntemi ile hymenoplasti tekniği kendi geliştirdiğimiz bir tekniktir. Başarısızlığımız yoktur. Zaten hastamıza ameliyatımızdan 3 hafta sonra kontrola gelmesini söylüyoruz ve sonucunu kendisine bilgisayarda gösteriyoruz. Yani başarısız olsa zaten siz de görürsünüz. Bu kontrolden sonra istediğiniz Kadın hastalıkları Uzmanına muayene olabilirsiniz. Size anadan doğma kızdır diye rapor vermek zorundadırlar. Zira ameliyat ile hymen yaptığımızı hiçkimse anlayamaz. İyi günler.
flep yöntemiyle yapılan hymen oplasti için üstün bir el yeteneği gerekir mi, ... - Diğer - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Doktor Sitesi
DOKTOR SİTESİ - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
canım öğrenci misin, allah yardımcın olsun ben çalışırken nasıl biriktircem die düşünüyorum. her derdin varmış bi dermanı, bizim de sınavımız bu belki, biz bi şeyleri telafi yolundayız yolumuzu şaşırtmayan allaha şükürler olsun.
ben bunların hiçbirini göremedim doktor sitesinde ve tabi ki tşk mesajlarını da...sen yarın mı gidiyosun kontrole çok merak ediyorum ne olacak ama baksana adam kendinden çok emin senin sonucuna da kesin gözüyle bakıyorum ben artık
siz bana böyle ben bu cevapları göremiyorum sitede deyince kendimi kötü hissediyorum sizi yanlış yönlendirmeye çalışıyormuşum gibi. halbuki link verdim nereden nasıl bulduğumu yazdım. Lütfen siz de bakın. Ben eminin olduğundan yarın zaten görücem nasıl olduğunu şeklini şemalini daha da emin olmak için sonraki hafta burcu hanımdan randevu alıcam ama niyeyse hep içim rahat yarın için heyecanlıyım nasıl bir yük kalkacak omuzlarımdan anlarsınız yarın iyi haberlerle gelicem inş. :)))
siz bana böyle ben bu cevapları göremiyorum sitede deyince kendimi kötü hissediyorum sizi yanlış yönlendirmeye çalışıyormuşum gibi. halbuki link verdim nereden nasıl bulduğumu yazdım. Lütfen siz de bakın. Ben eminin olduğundan yarın zaten görücem nasıl olduğunu şeklini şemalini daha da emin olmak için sonraki hafta burcu hanımdan randevu alıcam ama niyeyse hep içim rahat yarın için heyecanlıyım nasıl bir yük kalkacak omuzlarımdan anlarsınız yarın iyi haberlerle gelicem inş. :)))
evet ogrencıyım canım ve bırıktırmek cok zorr...evet bu bızım sınavımız basarmak zorundayız..bu yıl okulda bıtıyor ınsallah