Szin gibi daha sonuç almadan doktorunu bu kadar övenini ilk kez görüyorum.. Önce bi evlenin kanamanız olsun,sonra buradaki arkadaşlara tavsiye edin bu kadar ISRARLA!!
Szin gibi daha sonuç almadan doktorunu bu kadar övenini ilk kez görüyorum.. Önce bi evlenin kanamanız olsun,sonra buradaki arkadaşlara tavsiye edin bu kadar ISRARLA!!
bende biliyorum dikilen yerle idrarın çıktığı yerin farklı olduğunu o kadar anatomi bilgim var yolları ayrı olsa da dışarı çıkmalarını sağlayan tek bir yol var kızlık zarın çepeçevre yapıldığı için haliyle o yolda bir daralma meydana gelir . Sence ?[/QUOTE
dışarı çıkmalarını sağlayan tek bir yol yoktur.idrarın dışarı çıkmasını sağlayan delik üretra denilen kanal sayesinde mesaneden idrarı alıp o delikten dışarı çıkmasını sağlar.vajina ise rahimden sonra devam eden bir kaslı bir kanaldır ve bu kanalın dışarı açıldığı kısımda da kızlık zarıyla bu çıkış bir miktar kapatılmıştır.oyüzden dediğiniz şeyin olması mümkün değildir yani.bakire kızlar idrarını zor yapar,olmayan kızlar da kolayca yapar diye bir durum çıkıyor bu dediğinizden.çok komik ve gerçek dışı.
Mialji arkadasim bu ne telas yaa yaklasimin hic objektif degil buradaki aradaslari bence tam sonuc almadan yonlenditiyosun. Bu ne guven boyle aylardir forumdayim ilk defa duydugumuz doktoru bu kadar oveni hem de sonuc almadan gormedim. Biraz sabret bence biz burada temiz duygularla ve kanitlarla birbirimize destek oluyoruz. Biraz sakin ol lutfen ve bence sonuc almadan doktorunu ovme canim...
arkadaşlar bu da benim sorduğum soru:
mrb flep yöntemi düğüne en az ve en fazla ne kadar süre varken yaptırılmalıdır?flebin tutmaması gibi durumlarda ne gibi yöntemler izliyosunuz?düğünden bikaç gün önce kontrole çağırıyomusunuz?eğer tutmuşsa kanama garantisi veriyomusunuz?
bu da cevabı:
bizim kendimize ait olan 3 flep ile yeniden kızlık zarı yapma tekniğimizde başarısızlık yoktur. Kanama olmaması mümkün değildir. Ameliyattan 1 ay sonra konturala gelirseniz size zarınızın durumunu gösteririşz. Bundan sonra kotrola gelmenize gerek yoktıur. Ama siz isterseniz evlenmeden önce de gelip kontrol ettirebilirsiniz. Ameliyatı düğünden en az 45 gün önceden yaptırırsanız daha iyidir. Bir ay geçmeden ilişkiye girerseniz hem ağrı fazla olur hem de kanama fazla olur. Bir ay geçtikten sonra şişlikler ve sertlikler kaybolur ve zar anadan doğma ile aynı duruma gelir..Yani düğünden ne kadar erken zamanda yaptırırsanız o kadar iyi olur.Ameliyattan sonra 10 gün adet görmeyecek şekilde ameliyat gününüzü ayarlamanız iyi olur. Randevu için bize 0532 214 33 28 den ulaşabilirsiniz .İyi günler.
demek ki ben reklam yapmıyormusum :))))
ben bir kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum, paramı bi ayarliim, bitsin bu kabus ne olacaksa olsun.
miaji peki h. özkan ameliyat sonrasında batikon antibiyotik vs önerdi mi?
ben de yakın bi zamanda yaptırıcam ama çok kararsızım ya harun özkan garanti veriyo kontrole ister gelin ister gelmeyin bana gelin de demiyorum bi kadın doğumcuya da gidebilirsiniz kesinlikle orjinalinden farkı olmayacak diyo ama yine de insan tam olarak inanamıyo çünkü bu çok hassas bi konu :SSSS
canım dıger doktorlarda garanti veriyor bu da garanti veriyor ya tek tek gıdıp yuzyuze konusacaz ya da gıdıp muayene olacaz vala zaten kafam saglam degıldı buda ayrı bır dert ne yapacagımı sasırdım......
yanım da arkadaşım vardı sağ olsun çok destek oldu bana. Doktor %100 garanti verdi. Tekrar tekrar muayeneye çağırmaması ilginç gelebilir ama bence tamamen yaptığı işe olan güveninden kaynaklı bir aydan sonra gelebilirseniz bana gelin gelemezseniz başka bir doktora da gidebilirsiniz dedi. Hem sizce de kadın doğumcuların düğünden önce gelmeniz şart diye koşmaları çok enteresan değil mi ? Olmamışda sütur atarız falan filan bene kılıf hazırlıyorlar kalıcı işlem parası alıp üçgün önceden gelin dediklerini de aaa tutmamış sütur atcaz diyip geici yapıyorlar bence.
aynen canım ya beni de en çok düşündüren yalnız gidecek oluşum(((( operasyondan korkmuyorum acıyacakmı falan bunları düşünmüyorum da böle bişey için yapayalnız gidecek oluşum çok kötü üstelikte istanbulu bilmiyorum doğru dürüst offfffffff hangisini düşüneyim bilemiyorum kime gideceğimimi nası gideceğimimi ((((((((
yaa demekki bu adam sağlam dikiyor ama korkuyorum ben, o gece çok kanama olur durmaz fln die :S
bana da verdiği cevap şu.
Sayın M.G. Bizim tekniğimizde ameliyatınızı ne zaman isterseniz o zaman yaptırabilirsiniz. Ameliyattan 1 ay sonra anadan doğma zarın aynısı olacağından ameliyat zamanı önemli değildir. Normal zar gibi ilişkiye girene kadar. ömür boyu dayanır Ayrıca muayeneye gerek yoktur . Ameliyat randevusu aldığınız gün zaten ameliyattan önce görüyoruz. Randevu için bize 0532 214 33 28 den ulaşabilirsiniz. İyi günler.
harun özkana kafama takılan birkaç soruyu sordum ve hiçde hoş olmayan bir cevap vermiş.sorduğum sorular gayetde mantıklı cevaplanması gereken sorulardı beni kadın doğum uzmanı sandı.kopyalıyorum kızlar sizde bir okuyun.
iyi günler.hymenoplasty ameliyatıyla ilgili kafama takılan birkaç soru var.bilgilendirirseniz sevinirim. 1)sizin uyguladığınız yöntemin patenti size mi ait? 2)yaptığınız operasyonda tekrar iyileşme durumunu görmek için bile muayeneye çağırmamanızın nedeni nedir? 3) hymenin dikiş tutmadığı söyleniyor.sizde hymen kalıntılarını kullandığınızı yazmışsınız dikiş kullanmadan nasıl yırtılan hymeni tekrar kapatıyorsunuz?
cevap:Kullandığımız yöntem tamamen bize aittir. Ancak bu yöntemi henüz yayınlamadık.Patent almak diye bir durum tıpta yoktur.Yeni bir yöntem geliştirip yayınlarsanız tıp literatüründe o yöntemin size ait olduğu kayda geçmiş olur Biz iyileşme durumunu görmek iç,in hastalarımızı çağırmıyoruz. Hastalarımız sonucu görmek isterlerse 1 ay sonra gelmelerini söylüyoruz.hasta istemezse gelmesine gerek yoktur. Hymen kalıntılarını karşılıklı getirip dikmiyoruz. Böyle yapılırsa 3 gün sonra tamamen açılır. Biz hymen kalıntılarından 2 flep oluşturuyoruz . Bu flepleri birbiri üzerine kapartyuruz. Arasına da kas flebi getiriyoruz. Elbette flepleri birbirine dikiyoruz. Ancak trkniğimixzde önemli olan dikiş değil fleplerin birbirine yapışmasıdır. Sayın E.E. Bir hastanın soracaklarından fazla şeyler soruyorsunuz. Eğer Kadın hastalıkları doktoru iseniz buyurun gelin ameliyatımızı seyredin. Ama artıK sorularınızla bizi meşgul etmeyiniz lütfen İyİ günler.
harun özkana kafama takılan birkaç soruyu sordum ve hiçde hoş olmayan bir cevap vermiş.sorduğum sorular gayetde mantıklı cevaplanması gereken sorulardı beni kadın doğum uzmanı sandı.kopyalıyorum kızlar sizde bir okuyun.
iyi günler.hymenoplasty ameliyatıyla ilgili kafama takılan birkaç soru var.bilgilendirirseniz sevinirim. 1)sizin uyguladığınız yöntemin patenti size mi ait? 2)yaptığınız operasyonda tekrar iyileşme durumunu görmek için bile muayeneye çağırmamanızın nedeni nedir? 3) hymenin dikiş tutmadığı söyleniyor.sizde hymen kalıntılarını kullandığınızı yazmışsınız dikiş kullanmadan nasıl yırtılan hymeni tekrar kapatıyorsunuz?
cevap:Kullandığımız yöntem tamamen bize aittir. Ancak bu yöntemi henüz yayınlamadık.Patent almak diye bir durum tıpta yoktur.Yeni bir yöntem geliştirip yayınlarsanız tıp literatüründe o yöntemin size ait olduğu kayda geçmiş olur Biz iyileşme durumunu görmek iç,in hastalarımızı çağırmıyoruz. Hastalarımız sonucu görmek isterlerse 1 ay sonra gelmelerini söylüyoruz.hasta istemezse gelmesine gerek yoktur. Hymen kalıntılarını karşılıklı getirip dikmiyoruz. Böyle yapılırsa 3 gün sonra tamamen açılır. Biz hymen kalıntılarından 2 flep oluşturuyoruz . Bu flepleri birbiri üzerine kapartyuruz. Arasına da kas flebi getiriyoruz. Elbette flepleri birbirine dikiyoruz. Ancak trkniğimixzde önemli olan dikiş değil fleplerin birbirine yapışmasıdır. Sayın E.E. Bir hastanın soracaklarından fazla şeyler soruyorsunuz. Eğer Kadın hastalıkları doktoru iseniz buyurun gelin ameliyatımızı seyredin. Ama artıK sorularınızla bizi meşgul etmeyiniz lütfen İyİ günler.