hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Szin gibi daha sonuç almadan doktorunu bu kadar övenini ilk kez görüyorum.. Önce bi evlenin kanamanız olsun,sonra buradaki arkadaşlara tavsiye edin bu kadar ISRARLA!!

doktorunu öven benim bir tek öylemi bence siz problemlisiniz... kaldı ki övmeye gerek yok bence diğer safsatacılara paranızı umutlarınızı kaptırmayın diye yardımcı olmaya çalışıyorum ama görüyorm ki sizin yardıma ihtiyacınız yok. tenis topu gibi korkut aslan burcu ikilisinin arasın da kalmış gidip gelioyorsunuz. kaldı ki diğer arkadaşlar kendileri sorular sorup ikna oldular yada olmadılar ben her zaman kendiniz arayın sorun dedim. illa gidin demedim diyemem de zaten. ama sizin fazla bir tepkiniz var mantık dışı....

Szin gibi daha sonuç almadan doktorunu bu kadar övenini ilk kez görüyorum.. Önce bi evlenin kanamanız olsun,sonra buradaki arkadaşlara tavsiye edin bu kadar ISRARLA!!

ayrıca sizin kafanızın içinde ki art niyeti taşıyor olsaydım tam da dediğiniz gibi ben evlendim kanamam oldu diye çıkardım ortaya o zaman ne fark ederdi !

Ne Korkut Aslana gittim Ne Burcu Aslana.. Bilmeden yorum yapmayın.. Diktirdiği için idrarını geç yapanını ilk kez duyuyorum.. O kadar kişi bu işlemi yaptırdı,Ne yaptıranlar ne yapan doktorlar idrarı geç yapmakla ilgili birşey söylemedi.. Doktorunuzdan memnun olabilirsiniz,güvenmek istiyor da olabilirsiniz.. Ama bu kadar net konuşmayın,zira henüz sonuca ulaşmamışsınız bile..

sizler hakikaten mizah dergisi gibisiniz taktınız idrarıma bunu dr. esprili bir şekilde söyledi dedim. neyse bu kadar iyiniyetle yazdıklarımı yanlış anlayıp yorumlamanıza diyecek birş ey artık bulamıyorum. size böyle de bir yol olduğunu göstermeye çalışmıştım. Tamamen iyi niyetle yaptığım için içim rahat. Allah yardımcınız olsun.

Mialji arkadasim bu ne telas yaa yaklasimin hic objektif degil buradaki aradaslari bence tam sonuc almadan yonlenditiyosun. Bu ne guven boyle aylardir forumdayim ilk defa duydugumuz doktoru bu kadar oveni hem de sonuc almadan gormedim. Biraz sabret bence biz burada temiz duygularla ve kanitlarla birbirimize destek oluyoruz. Biraz sakin ol lutfen ve bence sonuc almadan doktorunu ovme canim...

dediğim gibi bende cok şaşkınım bu doktoru ılk defa duydum ve kafam karıstı...

ben bir kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum, paramı bi ayarliim, bitsin bu kabus ne olacaksa olsun.

ben bir kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum, paramı bi ayarliim, bitsin bu kabus ne olacaksa olsun.

ben de yakın bi zamanda yaptırıcam ama çok kararsızım ya harun özkan garanti veriyo kontrole ister gelin ister gelmeyin bana gelin de demiyorum bi kadın doğumcuya da gidebilirsiniz kesinlikle orjinalinden farkı olmayacak diyo ama yine de insan tam olarak inanamıyo çünkü bu çok hassas bi konu :SSSS

canım dıger doktorlarda garanti veriyor bu da garanti veriyor ya tek tek gıdıp yuzyuze konusacaz ya da gıdıp muayene olacaz vala zaten kafam saglam degıldı buda ayrı bır dert ne yapacagımı sasırdım......

yaa demekki bu adam sağlam dikiyor ama korkuyorum ben, o gece çok kanama olur durmaz fln die :S

ben de ist'daki arkadaşlarımdan hiç birine anlatmadım ki durumu, hepsi çocukluk arkadaşlarım, nasıl söylerim

yaa demekki bu adam sağlam dikiyor ama korkuyorum ben, o gece çok kanama olur durmaz fln die :S

harun özkana kafama takılan birkaç soruyu sordum ve hiçde hoş olmayan bir cevap vermiş.sorduğum sorular gayetde mantıklı cevaplanması gereken sorulardı beni kadın doğum uzmanı sandı.kopyalıyorum kızlar sizde bir okuyun.

iyi günler.hymenoplasty ameliyatıyla ilgili kafama takılan birkaç soru var.bilgilendirirseniz sevinirim. 1)sizin uyguladığınız yöntemin patenti size mi ait? 2)yaptığınız operasyonda tekrar iyileşme durumunu görmek için bile muayeneye çağırmamanızın nedeni nedir? 3) hymenin dikiş tutmadığı söyleniyor.sizde hymen kalıntılarını kullandığınızı yazmışsınız dikiş kullanmadan nasıl yırtılan hymeni tekrar kapatıyorsunuz?

cevap:Kullandığımız yöntem tamamen bize aittir. Ancak bu yöntemi henüz yayınlamadık.Patent almak diye bir durum tıpta yoktur.Yeni bir yöntem geliştirip yayınlarsanız tıp literatüründe o yöntemin size ait olduğu kayda geçmiş olur Biz iyileşme durumunu görmek iç,in hastalarımızı çağırmıyoruz. Hastalarımız sonucu görmek isterlerse 1 ay sonra gelmelerini söylüyoruz.hasta istemezse gelmesine gerek yoktur. Hymen kalıntılarını karşılıklı getirip dikmiyoruz. Böyle yapılırsa 3 gün sonra tamamen açılır. Biz hymen kalıntılarından 2 flep oluşturuyoruz . Bu flepleri birbiri üzerine kapartyuruz. Arasına da kas flebi getiriyoruz. Elbette flepleri birbirine dikiyoruz. Ancak trkniğimixzde önemli olan dikiş değil fleplerin birbirine yapışmasıdır. Sayın E.E. Bir hastanın soracaklarından fazla şeyler soruyorsunuz. Eğer Kadın hastalıkları doktoru iseniz buyurun gelin ameliyatımızı seyredin. Ama artıK sorularınızla bizi meşgul etmeyiniz lütfen İyİ günler.

bana da verdiği cevap şu.

Sayın M.G. Bizim tekniğimizde ameliyatınızı ne zaman isterseniz o zaman yaptırabilirsiniz. Ameliyattan 1 ay sonra anadan doğma zarın aynısı olacağından ameliyat zamanı önemli değildir. Normal zar gibi ilişkiye girene kadar. ömür boyu dayanır Ayrıca muayeneye gerek yoktur . Ameliyat randevusu aldığınız gün zaten ameliyattan önce görüyoruz. Randevu için bize 0532 214 33 28 den ulaşabilirsiniz. İyi günler.

bısey sormak ıstıyorum bu doktor ıstanbuldamı adı nedır

Bu nasıl bir cevaptır

şimdi cevap vereceğim ama ist22 yine savunma da diye cevap verecek. Bence gayet mantıklı cevap vermiş bizi meşgul etmeyin demiş olması canınızı sıkmış olabilir. Zaten patent diye niye sordunuz onu anlamadım ortada bir marka yok ki patent olsun. Ama yapılan işlemi tam detayıyla açıklamış. Bana da aynı cevapları verdi yüz yüze görüştüğümüz de. Hatta eğer kadın doğum uzmanı iseniz buyrun gelin ameliyatımızı izleyin demiş gayet açık yüreklilikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…