hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

1,5 ay sonra cnm.. ben yaptıralı 1 ay oldu.. inş kurtulmuşumdur,yaptırmakla da bitmiyo inan..

orası da öle son ana kadar insanın içinde hep bi kuşku olacak ama %50 sini hallettin en azından :)))))) inş tutmuştur inş bi sorun yaşamassın güzel haberlerini bekliyoruz.

plastik cerrahlar flep tekniğini rutin olarak kullanıyorlar zaten bence de bu konuda kadın doğumculardan daha bilgili olmaları normal.harun özkan yaptığı işe bukadar güvenmese istediğiniz doktora gidip bakire diye onay alabilirsiniz demezdi bence.bir açık kapı bırakırdı ne bilim %1500 kanar falan diye konuşurdu ama gidipte kadındoğumculardan bile onay alabilirsiniz demezdi.araştırılması gereken bir konu...

bence de ya adam kendinden o kadar emin ki bi bildiği olmasa böle atıp tutamaz.karalamak için sölemiyorum ama korkut arslan ın sitesine baktığımda hastalarına verdiği cvp larda, kanama olur ancak kontrollere düzenli olarak gidilirse (özellikle de düğünden 3 gün önce) diye şart koşmuş.tuttuysa tutmuştur arkadaşım gelmenize gerek yok diyememiş.ve burdan takip ettiğim kadarıyla da son kontrollerde hep dikiş atmış yani flep adı altında geçici yapmış.

sizin kontrolünüz 2,5 ay sonra mı neden o kadar uzun bir süre verdi....

arkadaşın doktoru kişinin yapısına göre süre veriyor, başka arkadaşlara da farklı süreler vermişti kontrol için. her doktorun farklı bi tarzı var, inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

arkadaşın doktoru kişinin yapısına göre süre veriyor, başka arkadaşlara da farklı süreler vermişti kontrol için. her doktorun farklı bi tarzı var, inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

burda başka yaptıran varmıydı harun özkana???

kontrolün ctesi mi canım peki düğün fln var mı senin yakında?

nişanlıyım canım düğün gelecek yaza ama yaptırıp kurtulmak istedim bir an önce onun yanındayken suçlu gibi durmak içimi kemiren bi şey olsun istemedim. C.tesi 11 de kontrolüm var :)))

nişanlıyım canım düğün gelecek yaza ama yaptırıp kurtulmak istedim bir an önce onun yanındayken suçlu gibi durmak içimi kemiren bi şey olsun istemedim. C.tesi 11 de kontrolüm var :)))

ben bile heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı bakalım :)

teşekkür ederim desteğine sormak istediğin bişey olursa eğer ben senin yerine sorabilirim kontrole gittim de :))

miaji benim bi sorum var eğer sorabilirsen sevinirim, ilişki sırasında kanama çok fazla olabilir mi bundan korkuyorum ben, kanama durmaz ise fln ne yaparız...

benim sorumu soran da olmuş harun bey'e:

Kızlık zarımı çok trajik bir şekilde kaybettim,nişanlıma anlatma sansım sıfır.. Kızlık zarı operasyonu yapıldktan sonra ilişkide zorluk olurmu?ve hocam hastalanızdan beklenmeyen olumsuz sonuçlar olan oldumu?Nişanlım bu tip ameliyatları izlemiş bir doktor ben bu operasyonları geçirenleri anlarım diyor,eger böyle bi risk varsa ayrılacagım...

Sayın S. Ö. Ameliyattan 1 ay geçtikten sonra hiçkimse anlayamaz. Nişanlınız bizim tekniğimizi bilemez. Onun izlediği zara geçici dikiş atmaktır. Biz yeniden anadan doğma ile farkı olmayan zar yapıyoruz. Hastalarımızdan Kızlık zarı orijinaldir diye adli tıptan rapor alanlar bile oldu. Olumsuz sonuç alan hastamız olmadı. Ameliyattan 1-2 ay geçtikten sonra şişlik ve sertlikler geçmiş olacağı için ilişkinizde zorluk olmaz. İyi günler.

teşekkür ederim desteğine sormak istediğin bişey olursa eğer ben senin yerine sorabilirim kontrole gittim de :))

tşk ederim canım :) ben ist dışındayım muayeneye gittiğim gün yaptırabilirmiyim operasyonu?diyelim ki operasyondan 1 ay sonra kontrole gittim ve flep tutmamış bu durumda ne gibi bi yol izliyo harun bey?ve gerçekten de düğünden bikaç gün önce çağırmayacak mı? bunları merak ediyorum.

miaji benim bi sorum var eğer sorabilirsen sevinirim, ilişki sırasında kanama çok fazla olabilir mi bundan korkuyorum ben, kanama durmaz ise fln ne yaparız...

sorma canım ya bi taraftan kanasın diye dualar ederken diğer taraftan ya kanama durmazsa naparız diye düşünüyoruz.gerçi hiç duymadım burda o tarz bişey yaşamış olanı :SS

ya google baktım hymenoplasti nedir diye. yani nasıl bir sahtekarlıktır bu ya inannamıyorum . kadın olmaktan utandım. ne yani kızlık zarlarınızı diktirip eşlerinize ben kızım mı diyeceksiniz hepinizi bilmiyorum ama konu sahibi ve birkaç kişi okuduklarım arasında evlilik dışı ilişkiye karşı değilim ama bu yaptığınız sahtekarlık. hiç mi aklınıza gelmicek eşiniz bunu hak ediyor mu sizce. inanamıyorum anneleriniz de telli duvaklı gelin gidicek diyordur kızım . yazıkkkk:KK47:

ya google baktım hymenoplasti nedir diye. yani nasıl bir sahtekarlıktır bu ya inannamıyorum . kadın olmaktan utandım. ne yani kızlık zarlarınızı diktirip eşlerinize ben kızım mı diyeceksiniz hepinizi bilmiyorum ama konu sahibi ve birkaç kişi okuduklarım arasında evlilik dışı ilişkiye karşı değilim ama bu yaptığınız sahtekarlık. hiç mi aklınıza gelmicek eşiniz bunu hak ediyor mu sizce. inanamıyorum anneleriniz de telli duvaklı gelin gidicek diyordur kızım . yazıkkkk:KK47:

arkadaşım burda kimin başına ne geldiğini bilmeden yargılama lütfen ya foruma giriş amacın ne ise onunla ilgilen, biz birbirimize destek oluyoruz ve sorunumuzla ilgili paylaşımlarda bulunuyoruz. ne geçti eline aşağıladın da, gözümüze soktun da? biz kimseyi kandırmak için çabalamıyoruz, sadece bizi bu noktaya getirip de hayatına dört dörtlük devam eden erkeklerin mutluluğuna seyirci kalmak yerine biz de hayatımıza mutlu ve saygın bi şekilde devam etmek istiyoruz. ayrıca annelerimize durumu anlatsak daha çok sevinirler değil mi? yazık bu saldırılara çok yazık.

sorma canım ya bi taraftan kanasın diye dualar ederken diğer taraftan ya kanama durmazsa naparız diye düşünüyoruz.gerçi hiç duymadım burda o tarz bişey yaşamış olanı :SS

haklısın canım ben de görmedim hiç düşünmemiştim :)) sadece kanama normalden fazla oldu ve ilk hafta her ilişkide oldu diye okumuştum, o da normal zaten evlendikten sonra ilk ilişkisinden sonra böyle olan arkadaşım da var.

onlar tutmazsa dikiş atarlar tabi çünkü kandırıyorlar insanları 2000-3000 kalıcı parası al üçgün önce mutlaka gel tutmamış de sütur mudur nedir ondan at. ama eğer son kontrole gitmezsen yine sen suçlusun çünkü esnemiştir tutmamıştır niye gitmemişsindir. Sizce de mantıksız değil mi ya ben de okudum araştırdım onları o kanaması olan arkadaşlara düğünden üç gün önce dikiş atıyor kontrole diye çağırıp hele burcu hanım son kontrole gelemeyecek olanlara da yapmıyor ameliyatı niye yaptığı işe güvenmiyor. Bide pansuman yazanlar var içeriye nasıl pansuman yapılıyor ben onu da anlamadım kuru tutacaksın 1 hafta dikkat hepsi bu. bide dr. verdiği antibiyotik. muayenelerin de yapıyorlar ameliyathane ortamı hazırlayabilirlermi benim ameliyatım da iki hemşire bir anestezi uzmanı bir hastabakıcı vardı gözünüzü açın benden uyarması yine de siz bilirsiniz ya en azından çıkın bi dışarı markete bakkala adam telefonunu veriyor açın sorun salakçada olsa sorun herşeyi yeter ki fırsatçılara meydan bırakmayın :SSSSSSS

miaji çok haklısın ya, şu işlerimi bi toparlayım ilk işim bu doktorla görüşmek olacak.

X