1,5 ay sonra cnm.. ben yaptıralı 1 ay oldu.. inş kurtulmuşumdur,yaptırmakla da bitmiyo inan..
plastik cerrahlar flep tekniğini rutin olarak kullanıyorlar zaten bence de bu konuda kadın doğumculardan daha bilgili olmaları normal.harun özkan yaptığı işe bukadar güvenmese istediğiniz doktora gidip bakire diye onay alabilirsiniz demezdi bence.bir açık kapı bırakırdı ne bilim %1500 kanar falan diye konuşurdu ama gidipte kadındoğumculardan bile onay alabilirsiniz demezdi.araştırılması gereken bir konu...
1,5 ay sonra cnm.. ben yaptıralı 1 ay oldu.. inş kurtulmuşumdur,yaptırmakla da bitmiyo inan..
sizin kontrolünüz 2,5 ay sonra mı neden o kadar uzun bir süre verdi....
arkadaşın doktoru kişinin yapısına göre süre veriyor, başka arkadaşlara da farklı süreler vermişti kontrol için. her doktorun farklı bi tarzı var, inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
burda başka yaptıran varmıydı harun özkana???
miaji1453 ten başka yok
miaji1453 ten haber beklicez yani
c.tesi akşama kadar bekleyelim bakalım ...
kontrolün ctesi mi canım peki düğün fln var mı senin yakında?
nişanlıyım canım düğün gelecek yaza ama yaptırıp kurtulmak istedim bir an önce onun yanındayken suçlu gibi durmak içimi kemiren bi şey olsun istemedim. C.tesi 11 de kontrolüm var :)))
ben bile heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı bakalım :)
teşekkür ederim desteğine sormak istediğin bişey olursa eğer ben senin yerine sorabilirim kontrole gittim de :))
teşekkür ederim desteğine sormak istediğin bişey olursa eğer ben senin yerine sorabilirim kontrole gittim de :))
miaji benim bi sorum var eğer sorabilirsen sevinirim, ilişki sırasında kanama çok fazla olabilir mi bundan korkuyorum ben, kanama durmaz ise fln ne yaparız...
ya google baktım hymenoplasti nedir diye. yani nasıl bir sahtekarlıktır bu ya inannamıyorum . kadın olmaktan utandım. ne yani kızlık zarlarınızı diktirip eşlerinize ben kızım mı diyeceksiniz hepinizi bilmiyorum ama konu sahibi ve birkaç kişi okuduklarım arasında evlilik dışı ilişkiye karşı değilim ama bu yaptığınız sahtekarlık. hiç mi aklınıza gelmicek eşiniz bunu hak ediyor mu sizce. inanamıyorum anneleriniz de telli duvaklı gelin gidicek diyordur kızım . yazıkkkk
sorma canım ya bi taraftan kanasın diye dualar ederken diğer taraftan ya kanama durmazsa naparız diye düşünüyoruz.gerçi hiç duymadım burda o tarz bişey yaşamış olanı :SS
onlar tutmazsa dikiş atarlar tabi çünkü kandırıyorlar insanları 2000-3000 kalıcı parası al üçgün önce mutlaka gel tutmamış de sütur mudur nedir ondan at. ama eğer son kontrole gitmezsen yine sen suçlusun çünkü esnemiştir tutmamıştır niye gitmemişsindir. Sizce de mantıksız değil mi ya ben de okudum araştırdım onları o kanaması olan arkadaşlara düğünden üç gün önce dikiş atıyor kontrole diye çağırıp hele burcu hanım son kontrole gelemeyecek olanlara da yapmıyor ameliyatı niye yaptığı işe güvenmiyor. Bide pansuman yazanlar var içeriye nasıl pansuman yapılıyor ben onu da anlamadım kuru tutacaksın 1 hafta dikkat hepsi bu. bide dr. verdiği antibiyotik. muayenelerin de yapıyorlar ameliyathane ortamı hazırlayabilirlermi benim ameliyatım da iki hemşire bir anestezi uzmanı bir hastabakıcı vardı gözünüzü açın benden uyarması yine de siz bilirsiniz ya en azından çıkın bi dışarı markete bakkala adam telefonunu veriyor açın sorun salakçada olsa sorun herşeyi yeter ki fırsatçılara meydan bırakmayın :SSSSSSS