ve işin ilginci kontrol için illa bana gelin de demiyo herhangi bir dr a gidebilirsiniz kesinlikle anlamaz diyo bilmiyorum ya şuana kadar araştırdıklarım içinde bana en çok güven veren harun özkan oldu.gerçekten dürüstse 15 yıldır bu işlemi yapıyomuş.oldukça tecrübeli yani.canım sen kontrole falan gideceksen lütfen sonucunu burda paylaş karar vermek için buna ihtiyacımız var
bu haftasonu nişan olduğu için gidemiyorum gelecek haftasonu c.tesi gidicem fotoğrafları da görücem :)) artık anlarım hangi tür yaptığını malum konuyu araştırırken artık ihtisas yapmış gibi oldum. tabiri caizse bir erkekten daha tecrübeliyim bile diyebilrim :)))) bakalım anlatırım gördüklerimi :))
bu haftasonu nişan olduğu için gidemiyorum gelecek haftasonu c.tesi gidicem fotoğrafları da görücem :)) artık anlarım hangi tür yaptığını malum konuyu araştırırken artık ihtisas yapmış gibi oldum. tabiri caizse bir erkekten daha tecrübeliyim bile diyebilrim :)))) bakalım anlatırım gördüklerimi :))
mutlaka anlat canım ya haberlerini bekliyoruz.
kendinden cok emın ve guvenıyor bızede sadece parayı ayarlamak dusuyor....
evet ya adam %100 garanti veriyo şimdiye kadar forumda ismi telaffuz edilen dr lardan hiçbirisi bu kadar emin konuşmuyo
demek ki ben reklam yapmıyormusum :))))
Kizlarbu doktorun hasta sonucu var mi forumda... Hemen nasil guveniyosunuz anlamadim?
Kizlarbu doktorun hasta sonucu var mi forumda... Hemen nasil guveniyosunuz anlamadim?
kendinden cok emın ve guvenıyor bızede sadece parayı ayarlamak dusuyor....
inanmak senden başlar tatlım diğer doktorlara yazılan cevaplara nasıl inanacaksın o yazılanların garanti olduğuna inanmıyorum ben. bence herkes işini bitirdikten sonra hiç olmamış gibi ilgilenmez bu konuyla unutmak ister hemen. Ben inandım güvendim yaptırdım. ayrıca değişikliği farkedebiliyorum ama şöyle ; mesela 14 gün sonra adet gördüm daha önceden çok afedersiniz hepimizde vardır parça şeklinde gelen kanamam parça parça düşerdi ama şimdi kanamanın geçişi bile zor küçük çişe çıktığım da mesela daha önceden hiç bu kadar uzun sürmezdi çünkü alan açıktı ama şimdi geçisi zor :)) bunu bana dr. söyledi zaten eskisi gibi foşş diye yapamazsın artık :)))) alan dar oluğu için süre uzayacak diye espri şeklinde söyledi tabi bunları.... hani vücudunu bilmek anlamak gibi....
Diktiği yerle idrarın çıktığı yer aynı değil ki niye zor yapasın ne alaka
bende biliyorum dikilen yerle idrarın çıktığı yerin farklı olduğunu o kadar anatomi bilgim var yolları ayrı olsa da dışarı çıkmalarını sağlayan tek bir yol var kızlık zarın çepeçevre yapıldığı için haliyle o yolda bir daralma meydana gelir . Sence ?
Bence tamamen alakasız
sizce tamamen alakasız olması nedense beni şaşırtmadı ! alakasız olan nedir ben de onu anlayamadım.