ikisi ayrı işlemler canım, ama flep yaparken isteyene daraltma da yapılabiliyor, yani gerekliyse, birden fazla ilişki yaşayıp da vajinası genişleyenlere.arkadaslar ben bişey soracagım sıze!flep kalıcı yontem uygulandıgı zaman vajina daraltılıyor mu ? ben burda kemal hukmenle gorustum yok dedi sadece kızllık zarını dıkıyorzu dedi vajina darltma ayrı bır ıslem dedi onu evlenen kadınlar yapıyrlar hani normal dogum yapanları kasttetti...benımde kafam karısık kalıcı yaptırsam ve daha sonrası tutması tekrar doktra gıtme durumu olsa ee zaten butun doktorlar 3 gun kala cagryr sizce mantıklı olan nedir bu durumda gecici yapmak degılmıdır sızce?kalıcı yapsam sımdı kızlık zarı kanı pembe oldugu ıcın benım de akıntım var akıntım cok oluyor bazen ya o esanada bozulursa en ufak seyde ve farkına varmasam...????o zaman ne olur...her halukarda öncelik hersey paraya bakıyor
ikisi ayrı işlemler canım, ama flep yaparken isteyene daraltma da yapılabiliyor, yani gerekliyse, birden fazla ilişki yaşayıp da vajinası genişleyenlere.
kalıcı yöntemle ilgili çok bilgim yok ama çoğu doktor son 3 gün çağırıyor ve dikiş atıyor. o yüzden kalıcı yönteme çok fazla inancım kalmadı benim, yine de sen bilirsin canım
ikisi ayrı işlemler canım, ama flep yaparken isteyene daraltma da yapılabiliyor, yani gerekliyse, birden fazla ilişki yaşayıp da vajinası genişleyenlere.
kalıcı yöntemle ilgili çok bilgim yok ama çoğu doktor son 3 gün çağırıyor ve dikiş atıyor. o yüzden kalıcı yönteme çok fazla inancım kalmadı benim, yine de sen bilirsin canım
anladım canım madem son 3 gun o zaman en mantıklısı gecıcı gorunuyor
ebru hanım flep yontemını ıcınde daraltma da yapıyoruz dedi
Belli bir daraltma yapılıyor canım,zarı birbirine tutturmak için yapılıyor.Kızlar daraltmaya takılmayın derim.Sevdiğiniz size güveniyorsa ve o gecede herşey rutin şekilde olursa o sorun değil.Sonuçta genişlik darlık falan tamamen hikaye.Öyle yazıyor her yerde.
sımdılık yok galiba canım ınsallah guzel haberler alırız:))
Ya şu olay için mi dua istiyorsunuz? Ne kadar ikiyüzlü bir eylem olduğunun farkında değil misiniz? Geçmişte yaşadıklarınız iki dikişle yok olmaz, gerçekten pişmansanız Allah katında zaten affedilir de sizin amacınız evleneceğiniz adamı kandırmak.
Sizin yüzünüzden normal bakire kızlar zan altında kalıyor artık. Tecavüz olan ne yapsın demeyin, tecavüz madurları da sizin yüzünüzden madur kalıyor. Normalde hiç bir erkek tecavüz sonucu bekaretin bozulmasına takmaz, hele seven erkek hiç takmaz hatta psikolojik olarak destek olur ama sizin gibilerin ameliyat olmayı tercih etmeyenleri(ya da para vermeden olayı kapatmak isteyenleri), evlenecekleri ya da evlenmeyi düşündükleri erkeklere tecavüze uğradım yalanını attığı için insanlar ona da şüpheyle bakmaya başladı, inanmıyorlar. böyle korkunç travmatik olayları bile yeri gelip oyunlara alet ediyor sizin zihniyetinizdekiler.
Kınamayın başınıza gelir falan de demeyin, yalanı dolandırıcılığı kınamak kadar normali yok, o zaman hiç bir suçluyu da aa suçlu diye kınamayalım.
Yanlış anlaşılmasın bakire olmayanları kınamıyorum, tercih meselesi ama hem birlikte olup hem de olmamış gibi davranmak iki yüzlülük. Cinsel birliktelik yaşadım ama çok güvenmiştim, aslında çok ahlaklıyım diye düşünüyorsan bu düşünceni müstakbel eşinle paylaşacaksın.
Umarım bu kandıran insanların yalanları en olmadık zamanda çıkar.
Ya şu olay için mi dua istiyorsunuz? Ne kadar ikiyüzlü bir eylem olduğunun farkında değil misiniz? Geçmişte yaşadıklarınız iki dikişle yok olmaz, gerçekten pişmansanız Allah katında zaten affedilir de sizin amacınız evleneceğiniz adamı kandırmak.
Sizin yüzünüzden normal bakire kızlar zan altında kalıyor artık. Tecavüz olan ne yapsın demeyin, tecavüz madurları da sizin yüzünüzden madur kalıyor. Normalde hiç bir erkek tecavüz sonucu bekaretin bozulmasına takmaz, hele seven erkek hiç takmaz hatta psikolojik olarak destek olur ama sizin gibilerin ameliyat olmayı tercih etmeyenleri(ya da para vermeden olayı kapatmak isteyenleri), evlenecekleri ya da evlenmeyi düşündükleri erkeklere tecavüze uğradım yalanını attığı için insanlar ona da şüpheyle bakmaya başladı, inanmıyorlar. böyle korkunç travmatik olayları bile yeri gelip oyunlara alet ediyor sizin zihniyetinizdekiler.
Kınamayın başınıza gelir falan de demeyin, yalanı dolandırıcılığı kınamak kadar normali yok, o zaman hiç bir suçluyu da aa suçlu diye kınamayalım.
Yanlış anlaşılmasın bakire olmayanları kınamıyorum, tercih meselesi ama hem birlikte olup hem de olmamış gibi davranmak iki yüzlülük. Cinsel birliktelik yaşadım ama çok güvenmiştim, aslında çok ahlaklıyım diye düşünüyorsan bu düşünceni müstakbel eşinle paylaşacaksın.
Umarım bu kandıran insanların yalanları en olmadık zamanda çıkar.
Bu olaylar neden sizi bu kadar geriyor anlamıyorum.Burada toplanan insanların kendi tercih meselesi bu.Doğru yada yanlış bir adım atıyor herkes.
Ben bakireyim mesela.Benim zar yapım yarım ay şeklinde ve kanamam ancak doğumda olacak.Fakat ben ilk gece kanamam olmasını istiyorum.Bu benim isteğim ve tercihimdir.Sizin dar zihniyetinizdeki fantezi merakı yada adam kandırmaca değil bu.Burnum yamuk olur düzeltiririm,kimse bilmez söylemem.Ne çok insan kandırmış olurum dimi harika bir burunla ama bunda sorun olmaz dimi?
Burnunu düzeltince sorun yok ama iş ki namus zarda değil,kendinize değer verin diyen sizlere gelince aldatmaca kandırmaca oluyor.Kadının düşmanı kadındır.Sizlerde burada hem cinslerinize yardımcı olacağınıza o ekşi sözlükte bas bas haykırdığın erkeklerden farksızlaşmışsın.
Bir ilişki yaşamadım ve bunu istiyor olmam kimseyi aldatmak kandırmak değildir.Yaşamış olsamda kimseyi kandırmak değildir.Sevişmek suç değilse herşeyimi herkese söylemek zorunda değilim.Ayrıca neden bu insanlar sadece evlenicekleri adama dürüst olmak zorundalar ki.Anaları babaları kardeşleri başka sevdikleri yok mu?Ozaman onlarada söylesinler dimi?Neden sadece erkek bilmeli?Bu kadar ufak düşünmeyin,eleştiri yapmak için.Sende belki başka şeylerin acısını çekiyorsundur.Herkesin acısı başkadır ve herşey bir derstir.Bu insanların bir hata yüzünden yada sizinde tabirinizle bir anlık zevk yüzünden bu duruma düşmeleri tüm hayatlarını etkilememeli.Kaldı ki hayatında cinselliği ilk kez yaşayan kişi bunu zevk düşüncesiyle zaten yaşamaz,bilmediğin şeyden zevk alıp almayacağını bilemezsin.
Benim bedenim,benim isteğim benim tercihim.
İnsanlar hata yapabilir yada başlarına bir iş gelebilir.Bunu herkesle paylaşmak yada paylaşmamak yine herkesin kendi tercihi.Neden anlatmalı,neden acı çekmeli bu insanlar.Mutlu olmaya hakları yok mu?
Öyle ahkam kesmeyin hiç ben olsam söylerdim diye.Hiçbiriniz hiçbirşeyi söylemezdiniz.Egolarınızı tatmin etmeyin başka insanlar üzerinde.Sizler kimsenin namus bekçisi değilsiniz.Namus bir zarı kanatmak yada kanadı diye göstermekle kaybolmuyor.Forumun birinde bir arkadaş ne güzelde yazmıştı:
Şu zar için çare var ama beyinlerdeki boşluklar içinde bir yöntem olsa diye.Ne kadar doğru söylemiş.Keşke beyinlerdeki boşluklarada çare olsa...
Yahu gerildiğim yok bana ne, kimsenin namusu beni ilgilendirmez, yazdıklarımı okuduysanız zaten bekarete önem vermiyorum, bakire kalmayı insan kendi için tercih etmeli toplum baskısından değil. Siz yaşadıklarınız arkasında durum "sevişmek suç değil" diyebilseniz zaten bu tip diktirmelere gerek kalmaz, oysa siz bakire maskesiyle evleniyorsunuz. Ben erkek olsam dürüst bir kadınla evlenmek isterim, eski erkek arkadaşıyla birlikte olmuş olması onu ahlaksız yapmaz ama olan bir durumu gizlemesi, eski olayların üstünü örtmesi kadını ahlaksız yapar. Bakire olmayan bir kadın iyi bir anne olabilir ama yalancı bir kadın olamaz. İki yüzlü toplumlardan nefret ediyorum, durumunuza dışardan bakabilseniz olayın sağlıklı olmadığını siz de görebilirsiniz.
Bu beyaz yalan değil, burun estetiği değil, siz kendinizi olmadığınız bir kişi gibi gösteriyorsunuz. Yarım ay ise zarın yarım ay, kan neden bu kadar önemli ki? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Hayır verilen 2000 lira kan görmek istediğin için mi? Yani git kızlık raporu al, bir erkeğe ispatla (ki bu da ne kadar aşağılayıcı bir hareket), ben bakireyim dediğinde seninle evlenecek adam sana inanmıyorsa sorun var zaten.
Ben inancım gereği bakire kaldım, o şekilde evlendim, ama kimseye demiyorum bakire olun. Bekaret ayrı dürüstlük ayrı. Ayrıca ben zarıma kafayı da takmadım, ne şekildi bilmiyorum bile, kanasın diye dua da etmedim çünkü eşim biliyordu ilk kez onunla birlikte olacağımı, ağzımdan çıkan sözüm yeterli kanıttı. Ki ilk kez eşiyle birlikte olup da kanama olmayan insanlar da biliyorum, eşleri bunu hiç sorun etmedi, bekaret=kan değil çünkü.
Keşke bu bana gösterdiğiniz sert duruşu eş adayınıza gösterseniz, ben buyum geçmişim de bu deseniz. Ahkam kesmek kolay falan deseniz adama. Ama siz ne diyorsunuz, bakire misin diye soruyor mu acaba(ki bunu soruyorsa adamın zihniyeti de tuhaf), evet aşkitom mu diyorsunuz gözünün içine bakarak. İlk gecede de korkmuş numarası yaparsınız artık.
Ayrıca evet size biri soruyorsa anneniz babanız, söyleyebilirsiniz isterseniz. Ben sevgilimle seviştim diye gezmek değil bu, bir ilişki yaşıyorsanız seks bir parçası, ister bekaretinizi söylersiniz ister söylemezsiniz ama gerçeği manipüle de etmezsiniz. Geçmişimden konuşmak istemiyorum diyebilmek elbette hak, ama zar diktirmek bunun yolu değil.
Ya aslında düşününce hak vermedim de değil, yani benim dediğim ideal bir dünya için. Çevrem öyle, hiç bir erkek sevdiği aşık olduğu kadında bekaret aramıyor, bekaret olsa iyi olur diyenler de kanıt aramıyor söze güveniyor. Ancak Türkiye'nin her yeri böyle değil.
Erkekler skordan skora koşup, bakire olmayan kadını yaftalarken ve evlenilmeyecek kız kategorisine sokarken temkinli olmak belki çok da yanlış değildir.
Dediğim gibi dürüst gelmiyor ama evleneceğiniz insan bu derece bekarete saplantılıysa mutlu olmak adına yapılabilir. Ama o derece dar görüşlü bir erkeğe aşık olmak da garip geliyor.
Neyse umarım ilerde bu zihniyet değişir, insanlar yaşadıklarını geçmişte bıraktıklarında erkekler de bunu normal karşılayabilir.