hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

amelıyatın ne kadar surdu peki..genel anestezimi lokal anestezimi uyguladı

amelıyatın ne kadar surdu peki..genel anestezimi lokal anestezimi uyguladı

daha önce söyledim lokal anesteziyle 45 dk sürdü.... içinin daha da rahatlamasını istiyorsan tüm şüphelerini dr. mail atarak giderebilirsin ilk başlarda reklam yaptığımı zannedenler oldu o sebeple dr mail atarak istdiğin tüm cevapları alabilirsin daha önceki cevaplarını da oku bence....

offffffff kafam iyice karıştı (((((( akın bey ve korkut bey arasında kalmıştım şimdi harun bey de dahil oldu buna ((((((

aynen canım bende ebru hanımı dusunuyordum sımdıde harun bey arasında gıdıp gelıyorum(( ebru hanım 2.200 demıstı harun beyde 2.500

maddiyattan vazgeçtim artık yeter ki garanti olsun yeter ki sonucu çektiğimiz sıkıntıya değsin.ama harun özkan kadar iddialı doktor görmedim gerçektende doktor sitesinde bikaç yazısını okudum da biraz önce...

bakacaz artık canım ben az bıraz yarısına geldım bakayım artık durum ne olacak bı yandan gıdıp ebru hanıma kontrol olayım dıyorum ve olumsuz bırsey soylerse bır ıhtımal gıderım harun beye yoksa ben bıraz maddı avıdan sıkınbtılıyım..oncesınden bırlıkte oldugum erkek ark..yardım edecegını soyluyordu ve hala da dıyordu ben reddettım ıstemedım yanı tek basımayım tek basıma gıdıp halletcem hayırlısı

özelden mesaj atmışsın ama cevap yazamıyorum ( sadece tüm merak ettiklerini kendin sor doktora tüm bilgilerini verdim daha sağlıklı karar verirsin tatlım ...
tatlım mail attım haln donmedi bana cok merak edıyrum

geçmiş olsun, darısı başımıza, önyargı için de kusura bakmazsın umarım, malum hepimiz hassas ve gerginiz bu konuda. araştıracağım bu doktoru, 5 ay sonra gibi yaptırmayı düşünüyorum.

diğer doktorların aksine ne kadar önce yaptırılırsa o kadar iyi diyo adam bikaç kişinin sorusunu cevaplamış çok kesin konuşuyo operasyondan 1 ay sonra müsait olursanız gelin kontrole falan çağırmıyorum diyo.araştırdığım doktorların içinden bu kadar kendinden emin olanını görmedim gerçektende hep son kontrol hep son kontrol deniyo :SSSS

ben de okudum ve kafam çok karıştı, k. aslan ı düşünüyordum.. rapor alabilirsiniz demesi kafamı karıştırdı, nasıl anlaşılmaz ki hiç i kalmıyor, bi de bahsettiğimiz doktor hastanın isteği dışında ayak serçe parmak törpülemek yerine parmağı kesmekle suçlanmış. insan emin olamıyor, ne yapıcaz biz yaa.
sen ist'da mısın?

Gerçekten kime yaptıracağım ne zaman yaptıracağım diye düşünmek yaptırmak kadar zor.. Neyseki ben geçtim bu kısımları.. Allah yardımcınız olsn kızlar..

peki ya tutmasa tekrar gıtsek ucret talep edermı bılgınız var mı

en iyisini yapmışsın, onlardan gelecek hayır allahtan gelsin.

ben istta diilim ama yakınım canım düğünüme 11 ay var ve kafam çok karışık çok stresliyim herkes başka bişey sölüyo artık neye inansak bilemiyoruz ve bu durumu istismar etmek isteyen doktorların da varlığı insanı korkutuyo ((((((((

aynen öyle canım, ben şişliye yakın oturuyorum ama harun bey ameliyatı muayenehanesinde deil özel hastanede yapıyormuş,kafamı karıştırdı bu durum kayıt alınıyor mudur ki... keşke gerçek hayatta tanışıyor olup beraber gitme imkanımız olsaydı, ben çok korkuyorum ama öyle bi imkan da yok.

operasyonun yapıldığı hastenede kayıt alınıyor mu peki, yanıtlarsan çok sevinirim çünkü bu önemli.

ankaraya gitme şansım yok düğün öncesi, yoksa ben de düşünürdüm ebru hanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…