hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

arkadaşlar çevremde anal ve oral her ttürlü ilişkiyi yaşayıp sonrada evlenirken sırf bakire olduğu için elime erkek eli değmedi diye evlenen o kadar çok arkadaşım varki. isteer istemez düşünüyorum. acaba bumu daha büyük bir yalan yoksa kızlık zarı diktirmekmi diye

Yazı yazmak için okyanus sahillerine giden bir yazar,sabaha karşı kumsalda dans eder gibi hareketler yapan birini görür.Biraz yaklaşınca,bu kişinin sahile vuran denizyıldızlarını okyanusa atan genç bir adam olduğunu fark eder.Genç adama yaklaşır:
-Neden denizyıldızlarını okyanusa atıyorsun?
Genç adam yanıtlar;
-Birazdan güneş yükselip,sular çekilecek.Onları suya atmazsam ölecekler.
Yazar sorar;
-Kilometrelerce sahil,binlerce denizyıldızı var.Ne fark eder ki?
Genç adam eğilir,yerden bir denizyıldızı daha alır,okyanusa fırlatır.
-Onun için fark etti ama...

Eski zamanlarda bir kral,saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş,kendisi de pencereye oturmuştu.Bakalım neler olacak diye gözlüyor.Ülkenin en zengin tüccarları,en güçlü kervancıları,saray görevlileri birer birer gelmişler,sabahtan öğlene kadar.Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girmişler.Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirmiş.Halkından bu kadar vergi alıyor,ama yolları temiz tutamıyor diye.Sonunda bir köylü çıka gelmiş.Saraya meyve ve sebze getiriyormuş.Sırtındaki küfeyi yere indirmiş iki eli ile kayaya sarılmış ve ıkına sıkına itmeye başlamış.Kan ter içinde kalmış ama sonunda kayayı da yolun kenarına çekmiş.Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereymiş ki,kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu görmüş.
Keseyi açmış ve kese altın doluymuş.Bir de kralın notu varmış içinde.'Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir.'diyormuş.
Köylü,bügün dahi pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
'Her engel,yaşam koşullarımızı daha da iyileştirecek bir fırsattır.'

Öyle paylaşamak istedim sizlerle kızlar...

ben de işlemi ist'da yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim akın bey mi, k. aslan mı, yoksa eşi b. aslan mı..

Doç Dr. Harun Özkan'ı öneriyorum Doktor Sitesi.com dan hakkın da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Kalıcı yapıyor sadece ve 1 ay sonun da iyileşme tamamlanınca adlı tıptan bile rapor alabilirsiniz. Kimse anlamıyor. Dünyada ünlü ve bol referanslı bir dr. Kadın doğumcularınkinden farklı estetik yönetmleriyle yapıyor. 2500 tl

Son düzenleme:

reklam olmuş bu, ayrıca adli tıp raporu olayı da komik :)

kimseden herhangi bir kazancım yok dolayısıyla kimsenin reklamını yapmam konuyu en başından beri sayfa sayfa okudum saçma sapan şeylerle kendinize eziyet ediyorsunuz. Üç beş isime takılıp kalmışsınız. Sizin derdinizden bende muzdaribim size yardımcı olmaya çalıştım ama görüyorum ki fazla ön yargılı ve kibirlisiniz. Verdiğim isim yeterince ünlü ve çok başarılı bir geçmişe sahip sizin takılıp kaldığınız isimlere ben de baktım ilk başlar da ama yeterli gelmedi. Yaptrıdığınız işlemin 1 aylık iyileşme sürecinden sonra adlı tıptan rapor alınabileceğini komik bulmanız bana da fazla komik geldi. Bu devir de insanlar yüz,kol,bacak nakli yaparken bu işlemi atla deve görmeniz gerçekten komik. Yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünmüştüm. Sırf bu konuda size yardımcı olmak için üye oldum bu sayfaya çünkü kimse size çıkıp da şöyle oldu böyle oldu diye açık açık anlatmaz yada anlatanlar bir elin parmaklarını geçmez onlara da uzun araştırmalar sonucun da ulaşırsınız. Hatta size link veriyorum ;
sayın hocam başımda büyük bir dert var adanada yaşıyorum 3 hafta önce ankar... - Diğer - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Doktor Sitesi

merhabalar doktor bey kılzık raporu almak istiyorum amacım evlenmek için değil... - Diğer - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Doktor Sitesi

merhaba hocam ben bu 15 tatilinde hymenoplasti olmak istiyorum flep yöntemi ile di... - Diğer - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Doktor Sitesi

3lü flep yöntemyle tamir edildiğinde ekstra bi daraltma operasyonuna ihtiyac var... - Diğer - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Doktor Sitesi

bu doktorun söylediklerine inanmayı isterdim ama nasıl mümkün olur, bir operatör doktor nasıl anlamaz orada operasyon yapıldığını, tamam yüz nakli kol nakli yapılıyor ama belli olmuyor mu, izi olmuyor mu. 3 flep diye bi yöntem geliştirmişmiş, hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
yine de dr. tercihi size kalmış ben yaptırdım 4. haftadayım h.sonu kontrolüm var. Japonya da geliştirilen bir teknik yara iyileştirme yöntemi diye hatta kontrolde öncesi ve sonrasını gösteriyor dr. size fotoğraflarla :)) hatta ben gittiğim de başka bir kız da vardı ablası da Harun beye yaptırmıştı 2 çocuğu varmış benden önceydi randevusu çıkarken bana korkma her şey güzel olacak demişti.Umarım sizin için de her şey güzel olur....

lokal anesteziyle yaptırdım 45 dk sürdü iç ve dış dudaklara iğne yapıyorlar daha sonrasını hissetmiyorsun anestezinin etkisi geçmeye başlayınca ağrın oluyor tabi benim de vardı.odaya çıkıp yarım saat dinlendim her ihtimale karşı çıkmadan ağrı kesici iğne yapmalarını istedim. 1 hafta dikkat et dedi sadece herhangi bir hareket kısıtlaması falan yok ama psikolojik olarak geriliyorsunuz yine de. 2 hafta boyunca yürüme anın da bir gerginlik hissettim şuan hiçbir şeyim yok. doktorun bana dediği şu bizim 16 yıldır yaptığımız teknik kadın doğumcuların yaptığından farklı çoğu yerde duymuşsundur düğünden önce gel kontrol edelim yok tutmuyor diye biz kağıttan ya da plastikden bişey yapmıyoruz esneme olacak diyen de var onlar tamamen kendilerini aklamaya çalışanlar diyor. bizim geliştirdiğimiz teknik iki duvardan alıp birleştirmiyoruz flepleri çevirerek yapıyoruz yani ince zardan değil damarlı ve kaslı bölgeden flepleri oluşturuyoruz. ne zaman ilişkiye girsen kanar 10 yıl sonra bile aksi halde anadan doğma bakiresin dedi. zaten işlem bittiğin de dr. fotoğrafını çekiyor :)) 1 aylık iyileşme süresi tamamlanıp işlem yapılan bölgenin kızarıklık geçince ve ipler eriyince istediğiniz dr. görünebilirsiniz dedi. Zaten kendisi de hem yurtiçin de hem yurtdışın da ünlü bir doktor. benim güvenim tam içim rahat artık darısı başınıza kızlar :))

bu doktoru ılk defa duydum ınsallah dedıgınız gıbı anlattıgınız gıbı bır doktordur..bu durum için sadece ebru hanım akın bey korkut beyı bılıyorum bu ismi ilk defa duyuyorum

ben şişli medin sayfasından yapılan ameliyatların resimlerini gördüm iki ucu birleştirip köprü gibi yapmışlar Harun bey böyle yapmıyor adam anadan doğma garanti veriyor. doktor sitesinden araştırabilirsiniz şişli de muayenehanesi var benim ameliyatımı kadıköyde özel bir hastanede yaptı. hastane masrafları dahil 2500 tl. çok ilgililer hatta. dediğim siteden kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplardan da fikir sahibi olabilirsiniz. siteye üye olun ve istediklerinizi sorun bende öyle yaptım ilk başlarda çünkü tüm soruları sordum öyle ikna oldum ayrıca doktorun başarısı ve ünü de karar vermem de etkili oldu. Kendisi Türkiye'nin asker madalyalı tek doktoru öyleki kıbrıs barış harekatın da gösterdiği üstün başarıdan dolayı almış Harun özkan doktor sitesinden ulaşabilirsiniz ayrıca hürriyetportta köşe yazarlığı yapıyor. :))))

istanbulda dmi bu doktor?flebleri cevirerekten kastın nedir?

İstanbul da doktor. bütün kadın doğumcular iki flep diyorlar şişli medin sayfasındaki resimde o galiba çünkü iki ucu birleştirip köprü yapmışlar bana riskli geldi o resmi görünce çünkü altta ve üstte boşluk var o köprü aşağı yukarı esneyip penisin geçişine izin verecek gibi duruyor :))) üçlü flepse vajina girişini tamamen alttan üstten yanlardan kapatan bir yöntem. Zaten doktor flep bizim estetik alanda yaptığımız bir yöntem bunu japonyada geliştirdik diyor çünkü japonya da bir ünv. estetik ve plastik bölüm başkanı. Benim doktora güvenim tam haftasonu kontrolum var ama nişan olduğu için gidemiyorum. Sonraki hafta kontrole gidicem ..

ayrıca harun özkan ismini ben burda da gördüm ilk sayfalar da galiba yada ilgili konuların ilk sayfaların da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…