- 30 Ocak 2012
- 6
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doç Dr. Harun Özkan'ı öneriyorum Doktor Sitesi.com dan hakkın da gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Kalıcı yapıyor sadece ve 1 ay sonun da iyileşme tamamlanınca adlı tıptan bile rapor alabilirsiniz. Kimse anlamıyor. Dünyada ünlü ve bol referanslı bir dr. Kadın doğumcularınkinden farklı estetik yönetmleriyle yapıyor. 2500 tl
reklam olmuş bu, ayrıca adli tıp raporu olayı da komik :)
Yazan kişi de resmen doktoru önermek için üye olmuş.. bu ne yaaaaa
lokal anesteziyle yaptırdım 45 dk sürdü iç ve dış dudaklara iğne yapıyorlar daha sonrasını hissetmiyorsun anestezinin etkisi geçmeye başlayınca ağrın oluyor tabi benim de vardı.odaya çıkıp yarım saat dinlendim her ihtimale karşı çıkmadan ağrı kesici iğne yapmalarını istedim. 1 hafta dikkat et dedi sadece herhangi bir hareket kısıtlaması falan yok ama psikolojik olarak geriliyorsunuz yine de. 2 hafta boyunca yürüme anın da bir gerginlik hissettim şuan hiçbir şeyim yok. doktorun bana dediği şu bizim 16 yıldır yaptığımız teknik kadın doğumcuların yaptığından farklı çoğu yerde duymuşsundur düğünden önce gel kontrol edelim yok tutmuyor diye biz kağıttan ya da plastikden bişey yapmıyoruz esneme olacak diyen de var onlar tamamen kendilerini aklamaya çalışanlar diyor. bizim geliştirdiğimiz teknik iki duvardan alıp birleştirmiyoruz flepleri çevirerek yapıyoruz yani ince zardan değil damarlı ve kaslı bölgeden flepleri oluşturuyoruz. ne zaman ilişkiye girsen kanar 10 yıl sonra bile aksi halde anadan doğma bakiresin dedi. zaten işlem bittiğin de dr. fotoğrafını çekiyor :)) 1 aylık iyileşme süresi tamamlanıp işlem yapılan bölgenin kızarıklık geçince ve ipler eriyince istediğiniz dr. görünebilirsiniz dedi. Zaten kendisi de hem yurtiçin de hem yurtdışın da ünlü bir doktor. benim güvenim tam içim rahat artık darısı başınıza kızlar :))
istanbulda dmi bu doktor?flebleri cevirerekten kastın nedir?