bu işi yapıp sorumsuzca evlenen erkekleri anlamyrm hic mi düşünmyolr aileleri ögrenr die ... yazıklar olsn hepsine ya!
çok haklısın erkek mılletı kendılerı bakıre ısterler ama evlenmedn once hıc dusunmezler bu kızlar ben ayrılcgm zman ne olcak buna dıyee
mutlu olmak ıstıyorum.hatıraları canımı acıtıyor geldım gelelı buraya...memlekette de duramadım belki burda toparlanıp ıyı olmak ıcın ama pek ıyı degılım...yolda yurudugum zaman hep onu dusunuyorum hem nefret edıyorum hemde cok sevıyorum onu bilmiyorum aslında nasıl bır ruh halındeyım suan bende bılmıyrum bildigim tek sey onun evli olması.
sen işlemi yaptırdın mı ist22
öyle canım iştee...şimdi ne yapacam ne edecem derdi var bende hadi parayı buldum yaptrdım ya olmasa ya tutmasa o masaya yatmak kolaymı sanki o işlem olduktan sonra herseye yeniden baslamak kolay mı sankii işte anlamıyorlarki
tabıkı kolay degıl canım ama sırf onlara ınat dımdık durmalıyız karamsar olma ya olmazsa tutmazsa dıye
canımm ankarada ebru zulfıkaroglu dusundum o aklıma yattı bırde burda kemal hukmen var..tek sorun para suan elımde olsa sımdı gıder yaparım...ailem bana cok uzak ben g.doguluyum...calısmak ıstıyorum ama oruc lu ıken nasıl olur bılmıyorum
destegınız ıcın cok teskler kızlar...buraya yazıp rahatlıyorum...ona ınat zaten guclu olmak zorundayım...bana dıyordu parayı ben verecem yalnız maddi manevi sıkısıgım dıyordu belki de oyalıyordu beni bilmiyorum gunahı boynuna..bazende dusunuyrm verecek adam suana kadar verırdı dıyorum...bi yandan da parayı ondan almak ıstemıyorum oyle de gorunuyr kı ıstemeyecem de yalnız olur da bır gun ararsa para hazır gel al derse o parayı yuzune atmak ıstıyorum...biz birlikteyken dövdüğü de oldu beni..bi suru hakaret kufur annemden abimden yemedıgım lafı ondan yedimm..bazende cok sukur kurtuldum dıyorum
destegınız ıcın cok teskler kızlar...buraya yazıp rahatlıyorum...ona ınat zaten guclu olmak zorundayım...bana dıyordu parayı ben verecem yalnız maddi manevi sıkısıgım dıyordu belki de oyalıyordu beni bilmiyorum gunahı boynuna..bazende dusunuyrm verecek adam suana kadar verırdı dıyorum...bi yandan da parayı ondan almak ıstemıyorum oyle de gorunuyr kı ıstemeyecem de yalnız olur da bır gun ararsa para hazır gel al derse o parayı yuzune atmak ıstıyorum...biz birlikteyken dövdüğü de oldu beni..bi suru hakaret kufur annemden abimden yemedıgım lafı ondan yedimm..bazende cok sukur kurtuldum dıyorum