hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Canım geçmiş olsun,inş sorunsuz atlatırsın o geceyi.. Allah yardımcın olsun.. Akın Bey'e gitmeyi düşünenlerdenim ben de,tavsiye eder misin? Yaklaşımı nasıl?

saol canım.2 tane yırtık oldugunu söylemişti Dr.ne oldu nasıl oldu anlamadan operasyon bitti..20 dk kadar sürdü sürmedi zaten..bazı arkadaşlarda 1-2 gün kanama olmuş bende olmadı..çok çok az denecek seviyede oldu varla yok arası..yıne bazı arkadaşlar merhem demişler sürmek için..doktorum bana merheme gerek yok dedi zaten dokunma yaklaşık 1-1,5 ay yakın temastan uzak dur dedi..dikişler görünmuyodu bile hissetmıyosunuz.normal yürüyosunuz falann...sadece eğilip dogrulurken ve oturrken pskolojık olarak da gerilme hissediyosunuz...zaten 4. günden sonra alıştım ben hatta hıçbişey hissetmedim..dikişleri bi ihtimal düşerse görrsün demişti doktor.ama sanırım eridi bile..2 ay oldu normal hayatıma çoktan dondum..ancak kontrole gidemıyorum.. gitme imkanımda sıfır bahane falan uyduramıyorum malesef son kontrolude herhangi bir kadın dogumcuya yaptırcam mecburen ..

ist22
arkadaşım inan aklına hiçbirşey gelmesin..çok iyi bi doktor bnde hayatımda ilk defa bir erkek doktora gittim.hatta her açıdan erkk doktorla daha iyi denıyor.çünkü kadın doktor istisnada olsa kadından daha cok tıksınırmış..ama erkek doktor daha farklı yaklaşıyo işini yapıo bilgi verıo ve konu kapanıyo..senı sakınlştırmek için operasyon sırasında konuşuyo bilgi verıo ve hiçbir sey hissetmıyosun emin ol..rahatlıkla gidebilirsin.hem fiyatıda diğer yerlere göre daha uygun..

Çok sağol arkadaşım..İçimi rahatlattın bi nebze.. Yaptıran birinden duymak çok iyi geliyo insana.. Bir de kanadı diye yazmak için gel de umut ol bize.. Git bakalım başka kadın doğumcu ne diyecek merak ediyorum.. Benim de son kontrole gitmem çok zor olur o yüzden istiyorum biraz da Akın Bey'e yaptırmayı.. O gerek görmüyo demek ki var bir bildiği..

Akın Bey yaşlı mı genç bi doktor mu merak ediyorum da..

aslında son kontrole çağırıyo nede olsa cerrahi bi operasyon yapıyoruz,sonucunun kötü olmasını istemeyız ne yap et 1 kerede olsa gel dedi ama gidemıcem maalesef..başka bir kadın doğumcu son umudum kontrol için...

Son kontrole çağırması normal ama kimi doktorlar 3 gün kala gel diyolar, 3 gün kala nasıl nerde olacağım belli değil ya gidemezsem.. garanti vermiyolar o zaman da.. Sana gün verdi mi şu kadar gün kala gel gibi..

Son kontrole çağırması normal ama kimi doktorlar 3 gün kala gel diyolar, 3 gün kala nasıl nerde olacağım belli değil ya gidemezsem.. garanti vermiyolar o zaman da.. Sana gün verdi mi şu kadar gün kala gel gibi..

yok canım 1 ay kalada olsa bir kez olsun gel dedi

canım bi aksilik olmazsa bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.tamamen için rahat etsin kurtulayım artık

tabiki canım........

dream sen bana su anda umut oldun.çünkü bende akın beye gıtmeyı dusunuyorum.bırsey soracagım..daraltma işlemi yaptırdınmı? yaptırdıysan ıkı işlem ne kadar tuttu.yaptırmadıysan neden gerek yokmu dedi.çunku bana telefonda dedi ki görmem lazım dedi.daraltma işlemi ciddi bir işlemdir dedi.bende de 3 yırtık var.ama bu başıma gelen felaktten sonra hıc ılıskım olmadı.ortalama 4 sene oldu .bır hemsıre teyzem var oda dedıkı rahımın darlasmıstır.o işlem sureklı bırlesme yasayanlar için öngörülür .umarım oyledır cunku parayı denklestıremıyorum.birde muayene ucretı nekadar bılgın var mı ?

canım benimde başıma bir defa geldi yaklaşık 3 yıl olmuştu ve birdaha asla olmadı.zorlamayla oldu ve aşırı kan geldi benden.doktora gittiğimde daraltma yapmadı bir kaç kesik yapıp dikiş attı..vajen çokk geniş değilmiş çünkü..20 dk kadar sonra operasyon bitti.anlamıyosun bile hiç korkma..işlem yaptırdıktan sonra muayeneye gidersen ücret almıyor.ama sadece muayene ücreti 70-80 lira..

Başka doktora gittin değil mi canım? Ne dedi tam olarak.. Amin inş kurtarsın Rabbim hepimizi

hayır canım başka doktora gitmedim akın beye gittim..muayene etti sorun yok herşey normal dedi.zaten yapı olarakta cok darmış vajınam.yanı dogumda falan sezeryan olmanı tavsiye ederim dedi.her ihtimale karşı gelebilirsen 1 kontrole daha çağırdı ama cok zor ..gidemem artık...
sen ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…