geçmiş olsun...buraya yazarken bile çekiniyorum( ileride kimsenin beni bu yüzden incitmesini istemiyorum. o yüzden karar verip cesaret toplamışken bi an önce hallediyim istiyorum. ama nerede???
geçmiş olsun...buraya yazarken bile çekiniyorum( ileride kimsenin beni bu yüzden incitmesini istemiyorum. o yüzden karar verip cesaret toplamışken bi an önce hallediyim istiyorum. ama nerede???
bnce de bekle cnm ilk zmnlarda bu yazılrı okuync Bnde hemnceck yaptrmk istdmbekle bklım cnm acele etme istnbul dıyosan ılla düğün flnda yksa ortada akın byı bkle
cnm ne yaptı ki?
eger ilşkye grmemşsen tam anlmyla bozulmamstr ztn ..
inş cnm bi muane ol .
olmadı diger tarfta yazılan bi yazı okudum ..
kan gelmezse lavaboya gidip dkkt cekmicek yerini kanatrsın birz.
alıp sürersin vajinana ..
birz da peceyte sürersn nerden anlıck . kan kandr yani nasl anlıcklar..
ya bu carsaf hangi devrde kaldı yaa..
bnm anladgm tamam kocan olck kişi kan görmek istesnde ailesine noluyr?[/QUOTE
zor durumda kalırsam bende öyle yapmayı düşünüyorum ama erkekler çok kurnaz hemen anlar diye düşünüyorum ondan dolayıda bu fikir aklıma gelince dağıtıyorum..hem böyle yapıldıqını öqrenince de daha kötü olabilir bence ooff yaa deli olcam
evlilik düşündüğüm kişi tecrübeli olmadığını defalarca söyledi, acaba zor durumda kalırsam kanatıp sürmeyi denediğimde anlar mı ki, kansa kan.. ama yine de emin olamıyorum şüphe etmesi halinde ne yaparım off yaa..
tecrübeli olsa tecrübeliyim dicek hali yoktur.
yani ben böyle düşünyrum
yaa lavaboya gtmek bi ihtiyac bnce ..
lavoboya gidildiginde dedgim gbi bi yer kanatılırsa dha mantıklı .
uff karmasık bişey yaa
kızdan kanıt istiyolar,tabi kendilerinin kanıtlama gibi bi zorunluluğu yok, ne de olsa erkekler yaa
bencede ihtiyaç yanii, en zon çare olabilir die düşünüyorum
Hiç adaletli deqil ama... benimde son çare olarak düşündüqüm şey bu şimdiden nişanlıma çok sık tuvalete qiderim imajı veriyorum
Hiç adaletli deqil ama... benimde son çare olarak düşündüqüm şey bu şimdiden nişanlıma çok sık tuvalete qiderim imajı veriyorum
cnm sen basta bu opersyona ihtycm yok yazmadn mı?
knamzsa die korkuyrm demedn mi??:)
aklasık 2 ay önce hayatımın aşkı onsuz asla yaşayamam diyebilcek kadar değer verdiğim sözünün eri güvenilir biriyle evlendim. evlenmeden önce okurken üniversite hayatımda yaklasık 1 sene kadar bi süreyi ondan ayrı geçirdim bu zmn zarfı içinde hoşlandığım bi başka erkek ile cinsel ilişkim oldu ve kızlık zarımı kaybettim. bunu ona sölersem beni istemeyecegini düşündüm o benim için çok ama çok değerliydi ve kör kütük aşıktım, nasıl diyebilirdimki biriyle ilişkiye girdim diye anlayışla karşılamaz diye düşündüm. çok kararsız kaldım sonunda bazı arkadaslarımında tavsiye ettiği gibi uzman bi jinekoloğa gittim. kalıcı denilen uzun süreli dikimi yaptırdım, maliyeti yüksek olduğundan bundan anneminde haberi oldu ama oda başka çare olmadığını biliyodu. sevdigim kişiyle evlenmeden bu konuları konuşmuştuk ona bakire olduğumu ve kimsenin bana dokunmadığını yerin dibine geçerek sölemek zorunda kaldım. ilk gece olan oldu ve kızlık zarım kanamadı eşim bana baktığında artık korkudan ağlıyordumçünkü yalanım her an ortaya çıkabilirdi çok geçmeden ben ismedigim halde doktora götürdü uzun bi kontrol sonrasında doktor kocama benim daha önceden operasyon geçirdiğimi sölemiş.
bana zarar vermedi ama eşim bana boşanma davası açtı, hayatım başıma yıkıldı. hayatımın aşkı simdi beni terk ediyor okadar pismanımki
simdi keske diyorum diktirmeyip ona doğruyu söyleseydim
operasyonumu yapan doktora büyük bi sinirle gittiğimde
hiç bir kızlık dikiminin %100 başarı sağlamayacagını ne kadar dikkat edilirse edilsin asla kesin sonuç vermeyecegini söyledi
simdi mahvolmuş bi durumdayım perişanım
Ayrıca bide vijdan konusu var
taşınabilcek bi yük deil bu
evlenecigin eşini bi ömür kandırmayı düşünmek
belki çaresizlikten yaptım ama inanın pismanım hem çok pismanım
diktircek olan hemcinslerime tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle diktirmesinler
xxxxxxxxxxxx
operasyon başarılı olsa bile yakalanma riski var çok ağır bir bunalıma giriyorsunuz
ben yaşadım
siz yaşamayın
neyseniz o olun ve eşinize doğruyu söyleyin
ben eğer dürüst olsaydım kocam etmiceyeceği kadar ağır bi yemin ederek beni o halimle kabul edecegini söylediğinde ise tümden bitmiştim
simdi boşanıyoruz ve ben canıma kıymayı bile düşündüm
bunları niye paylastım yaşadıklarımı sizler yaşamayın istedim.................. bu yazıyı bı forumdan kopyaladımm yorumlarınız beklıyormm
dream88 allah yardımcın olsun arkadasım.inşallah kazasız belasız atlatırsın..fıyatı ne kadardı.ve memnun kaldın mı? doktorunla gorustunmu? tutmuşmu?kalıcı mı yaptırdın?Merhaba arkadaşlar,bir şey yaşayıp kendi kabugumuza çekilmektense yaşadıklarımızı anlatmayı ve birilerine ışık olmasını yegelıyorm.
benımde basımda talihsiz bir olay geçti...ve bnde sızler gibi kızlık zarı (hymenoplast)operasyonu için araştırmaya başladım..
sonunda şişli med akın beyden randevu aldım ve gittim..
operasyonumu oldum ve 1 ay sonra düğünüm var..allah hepimizin yardımcısı olsun
(bu arada bahçeşehir de kadın doğum uzmanı bilen arkadaşlar varmı acaba)
dream88 allah yardımcın olsun arkadasım.inşallah kazasız belasız atlatırsın..fıyatı ne kadardı.ve memnun kaldın mı? doktorunla gorustunmu? tutmuşmu?kalıcı mı yaptırdın?