hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

geçmiş olsun...buraya yazarken bile çekiniyorum( ileride kimsenin beni bu yüzden incitmesini istemiyorum. o yüzden karar verip cesaret toplamışken bi an önce hallediyim istiyorum. ama nerede???

tatlm madem ecelen yok akın beyı bekle derim bende .

geçmiş olsun...buraya yazarken bile çekiniyorum( ileride kimsenin beni bu yüzden incitmesini istemiyorum. o yüzden karar verip cesaret toplamışken bi an önce hallediyim istiyorum. ama nerede???

bekle bklım cnm acele etme istnbul dıyosan ılla düğün flnda yksa ortada akın byı bkle

kendisi diğer doktoru tavsiye etti ne zaman döneceği belli olmadığı için. belki bi ay, 45 günü de geçer dedi. ama o kadar okudum hiç şükrü bey diye bi isim duymadım. siz duydunuz mu? ya da düzgün bi yer olduktan sonra çok önemli midir ki??? hepsi aynı işlemi yapıyo neticede. ama insan gene de deneyimi olanlardan tavsiye duymayı bekliyor

kendisi diğer doktoru tavsiye etti ne zaman döneceği belli olmadığı için. belki bi ay, 45 günü de geçer dedi. ama o kadar okudum hiç şükrü bey diye bi isim duymadım. siz duydunuz mu? ya da düzgün bi yer olduktan sonra çok önemli midir ki??? hepsi aynı işlemi yapıyo neticede. ama insan gene de deneyimi olanlardan tavsiye duymayı bekliyor

kendisi diğer doktoru tavsiye etti ne zaman döneceği belli olmadığı için. belki bi ay, 45 günü de geçer dedi. ama o kadar okudum hiç şükrü bey diye bi isim duymadım.netten araştırınca gördüm ismini. siz duydunuz mu? ya da düzgün bi yer olduktan sonra çok önemli midir ki??? hepsi aynı işlemi yapıyo neticede. ama insan gene de deneyimi olanlardan tavsiye duymayı bekliyor

evlilik düşündüğüm kişi tecrübeli olmadığını defalarca söyledi, acaba zor durumda kalırsam kanatıp sürmeyi denediğimde anlar mı ki, kansa kan.. ama yine de emin olamıyorum şüphe etmesi halinde ne yaparım off yaa..

tecrübeli olsa tecrübeliyim dicek hali yoktur.
yani ben böyle düşünyrum
yaa lavaboya gtmek bi ihtiyac bnce ..
lavoboya gidildiginde dedgim gbi bi yer kanatılırsa dha mantıklı .
uff karmasık bişey yaa

tecrübeli olsa tecrübeliyim dicek hali yoktur.
yani ben böyle düşünyrum
yaa lavaboya gtmek bi ihtiyac bnce ..
lavoboya gidildiginde dedgim gbi bi yer kanatılırsa dha mantıklı .
uff karmasık bişey yaa

kızdan kanıt istiyolar,tabi kendilerinin kanıtlama gibi bi zorunluluğu yok, ne de olsa erkekler yaa
bencede ihtiyaç yanii, en zon çare olabilir die düşünüyorum

kızdan kanıt istiyolar,tabi kendilerinin kanıtlama gibi bi zorunluluğu yok, ne de olsa erkekler yaa
bencede ihtiyaç yanii, en zon çare olabilir die düşünüyorum

Hiç adaletli deqil ama... benimde son çare olarak düşündüqüm şey bu şimdiden nişanlıma çok sık tuvalete qiderim imajı veriyorum

cnm merhaba.öncelıkle yaşadıklrına çok uzuldum benım de ıcınden cıkılmaz bır durumum var acaba o dokorun ısmı ne bılsek de gıtmesek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Korkut Arslan ve Şişli Med arasında kaldım ben.Doktorların sitelerindeki yazılara güvenemiyorum.İlk önce Burcu Arslanı düşünmüştüm.Sonra Korkut Arslan daha çok yattı aklıma.Şimdi de Şişli Med ve Korkut Arslan arasında kaldım.Korkut Arslan ile ilgili olumlu yada olumsuz bilgisi olan varmı?Burdan bir arkadaş yaptırmış ve olumlu yazmış ama yinede korkuyorum...

Merhaba arkadaşlar,bir şey yaşayıp kendi kabugumuza çekilmektense yaşadıklarımızı anlatmayı ve birilerine ışık olmasını yegelıyorm.
benımde basımda talihsiz bir olay geçti...ve bnde sızler gibi kızlık zarı (hymenoplast)operasyonu için araştırmaya başladım..
sonunda şişli med akın beyden randevu aldım ve gittim..
operasyonumu oldum ve 1 ay sonra düğünüm var..allah hepimizin yardımcısı olsun

(bu arada bahçeşehir de kadın doğum uzmanı bilen arkadaşlar varmı acaba)

dream88 allah yardımcın olsun arkadasım.inşallah kazasız belasız atlatırsın..fıyatı ne kadardı.ve memnun kaldın mı? doktorunla gorustunmu? tutmuşmu?kalıcı mı yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…