loversound senin nişanlının ailesiyle sorunlar olmuştu sanırım canım.düzeldimi sorunlarınız? bi de kontrole gittinmi hiç.iyileşme durumun nasılmış.ben çok korkuyorum hala yaptıramadım
sorunlar düzelmedi.aksine dahada büyüdü.nişanlımında tepkisi çok üzdü beni.çok sorumsuzca davrandı.hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey yapamıyorum.düğün olmicak çünkü.kendimi alıştırıyorum yavaş yavaş.
kontrolede gidemedim daha.bayağı sorun yaşadım psikolojik olarak.doktora durumu anlattım.kendini iyi hissettiğinde gel dedi.zaten şuanda herkesin gözü benim üzerimde.açık veririm diye gidemiyorum.yanlız bırakmıyorlar beni.
kızlar merb ben de bu işlemi çarşamba günü yaptırdım üç gün oluyo anlayacagınız agrım sızım yok kanama felan da olmadı sadece ilk gün iki kere tuvalete çıktıgımda azcık geldi başka da olmadı zten evddeyim paso yatıyorum bugün hafif hafif karınccalanma var kaşınıyo ufak ufak sizce erken mi karar veriyorum yoksa tutmaya mı başladı yaptıran arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin ...
nişanlınla sorun yaşıorsan iyi düşün canım ileride daha büyük sorunlar olacaksa evlenme derim. bu işlem zaten yeternce yıpratcak seni.
kızlar bende cesaret edemiorm birde şehr dışına gidip bu işlemi yaptırmakzor olucak. birde tutucakmı o telaşı var çok canm sıkılıor
kızlar merb ben de bu işlemi çarşamba günü yaptırdım üç gün oluyo anlayacagınız agrım sızım yok kanama felan da olmadı sadece ilk gün iki kere tuvalete çıktıgımda azcık geldi başka da olmadı zten evddeyim paso yatıyorum bugün hafif hafif karınccalanma var kaşınıyo ufak ufak sizce erken mi karar veriyorum yoksa tutmaya mı başladı yaptıran arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin ...
Kızlar merhaba, İstda Burcu Hanıma yaptırıp olumlu sonuç alan var mı lütfen yazsın olumlu ya da olumsuz sonuç alanlar,aylardır okuyorum yazılanları bu forumda,artık düşünmek değil uygulamak istiyorum,1-2 aya paramın tamamı birikmiş olck Allahın izniyle,ya da ne olur doktor önerisinde bulunun,açıkçası Burcu Hanım bayan die onun yanında daha rahat ederim diye düşünüyorum ama olumsuz sonuçlanmasından da çok korkuyorum,bilgisi olanlar lütfen yazsın