hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

loversound senin nişanlının ailesiyle sorunlar olmuştu sanırım canım.düzeldimi sorunlarınız? bi de kontrole gittinmi hiç.iyileşme durumun nasılmış.ben çok korkuyorum hala yaptıramadım

ben de yaptıramadım hala yaa.. adetim bugun bitti ve benım şu bı hafta ıcınde yaptırmam lazım... yardım edın kızlar.. ankara bana yakın.. ist. olmaz. ben ebru hanım dusunuyorum.

ankara yada istanbula ben gidebilirim.hatta istanbula gidersem benim için daha iyi olur.kontrollerde zorluk çekmem ama gittiğimde aynı gün dönemem.uçakla dönücem.ama mutlaka 1 gün orda kalmam lazım.bilmediğim bir memlekette nasıl nerde kalırım (

loversound senin nişanlının ailesiyle sorunlar olmuştu sanırım canım.düzeldimi sorunlarınız? bi de kontrole gittinmi hiç.iyileşme durumun nasılmış.ben çok korkuyorum hala yaptıramadım

sorunlar düzelmedi.aksine dahada büyüdü.nişanlımında tepkisi çok üzdü beni.çok sorumsuzca davrandı.hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey yapamıyorum.düğün olmicak çünkü.kendimi alıştırıyorum yavaş yavaş.
kontrolede gidemedim daha.bayağı sorun yaşadım psikolojik olarak.doktora durumu anlattım.kendini iyi hissettiğinde gel dedi.zaten şuanda herkesin gözü benim üzerimde.açık veririm diye gidemiyorum.yanlız bırakmıyorlar beni.

kızlar merb ben de bu işlemi çarşamba günü yaptırdım üç gün oluyo anlayacagınız agrım sızım yok kanama felan da olmadı sadece ilk gün iki kere tuvalete çıktıgımda azcık geldi başka da olmadı zten evddeyim paso yatıyorum bugün hafif hafif karınccalanma var kaşınıyo ufak ufak sizce erken mi karar veriyorum yoksa tutmaya mı başladı yaptıran arkadaşlar lütfen beni bilgilendirin ...

hayırlısını iste canım.inşallah hakkında ne hayırlıysa o olsun.ecelle nikah şaşmazmış.günü geldiğinde nikah günü geldiğinde ölüm olurmuş.ve her evliliğin nişan aşamasında böyle sorunlar olurmuş.hemen hemen herkes aynı şeyi söyler.dilerim seni mutlu edecekse sorunlarınız düzelir.

yapısal bişeydir belki senin bünyene göre hemen iyileşme başlamıştır.İNŞALLAH...

nişanlınla sorun yaşıorsan iyi düşün canım ileride daha büyük sorunlar olacaksa evlenme derim. bu işlem zaten yeternce yıpratcak seni.

kızlar bende cesaret edemiorm birde şehr dışına gidip bu işlemi yaptırmakzor olucak. birde tutucakmı o telaşı var çok canm sıkılıor

ben de çok korkuyorum bu yüzden hala daha yaptıramadım ama olup kurtulmayı çok istiyorum.zaten zorla alındı bekaretim.şimdi bu işlemi yaptırmaktan ayrı korkuyorum, evlenip eşimle birlikte olmaktan ayrı korkuyorum ve hadi oldu evlendim kanamadı en çok da ondan korkuyorum işte :'(

inşallah tutmuştur canım ya.çok sevinirim senin adına.

inş canım acayip bi kaşıntı ve yanma var gece uykumdan uyandırıryor düşün artık dün pazara çıktım ilk defa ama bişey hissetmedim dogrusu bi acı yada zorlanma gerçekten unutup yanlış bi harreket yapmaktan korkuyorum

Sonunda kontrole gidebildim.dikişlerimin tuttuğunu ve kanamanın olacağını söyledi doktor.ama şuanda evlili durumu olmadığı için düğünden 2,3 ay önce kontrole gelirsin dedi.bide ani bi çarpma yada düşme olduğunda gelirsin dedi.onun dışında yapman gereken bişey yok dedi.

Kızlar merhaba, İstda Burcu Hanıma yaptırıp olumlu sonuç alan var mı lütfen yazsın olumlu ya da olumsuz sonuç alanlar,aylardır okuyorum yazılanları bu forumda,artık düşünmek değil uygulamak istiyorum,1-2 aya paramın tamamı birikmiş olck Allahın izniyle,ya da ne olur doktor önerisinde bulunun,açıkçası Burcu Hanım bayan die onun yanında daha rahat ederim diye düşünüyorum ama olumsuz sonuçlanmasından da çok korkuyorum,bilgisi olanlar lütfen yazsın

ankara da ebru zulfıkaroğlu na yaptırdım.bugün 70. günüm.şehir dışından gittiğim için henüz netice alamadım yani kontrole gidemedim.. önümüzdeki ay gideceğim.. ama operasyonu yapması yanı sıra psikolojık desteği de benim için çok önemliydi ve ebru hoca bu konuda harika bi insan.. zaten ayrıyeten hem genel cerrah hem de cinsel terapist kendisi....

düğünden önce illa çağırıyor diye bişey yok ebru hoca da.. tutarsa çağırmıyor.. her hastasına mutlaka gel demedi geçmişi okursan... hadi baska doktora yaptırdın gelmene gerek yok dedi düğünden önce kendin merak etmez msin acaba?? diye.. ben olsam ederim.. tutma gibi ihtimal olsa dahi ben 1 ay önce mutlaka kontrole giderim. bilemedin 20 gün önce.. o zaman da geçici yapabiliyor ipe göre.. benim içim çok rahat o bakımdan.. ben riske atsam doktorum riske atmak istemıyor beni nee mutlu....

tabi ki cnm orda haklısn ..
ztn ben kendm de gderm mutlka dgnden önce kontrle ..
ama işte ankaraya geleblrmym o muammaa

Bence de hymenoplasti konusunda ebru hanım son derece basarili....benim operasyonumu Aralık'ta yaptı ve 2 kez kontrole gittim...ilkinde zaten tamam tuttu demişti...ikincisinde de kuzenime ayni operasyonu yapması icin beraber gitmiştik o arada kontrol oldum. Bana dediği kontrole gelmesem de %1500 basarili olduğu. Tüm dualarım gerçekleşti çok şükür...Ebru hanım düğün oncesi kontrole çağırmıyor arkadaslar haberiniz olsun. Ben de kuzenim de memnunuz çok rahatlatıyor psikolojinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…