kızlar bugün işlemi yaptırdım.15 dk sürdü.gerçekten çok basitmiş.başta çok korktum ama doktor bitti diyince bu kadarmıydı dedim.şuanda hafif bi sızı var.doktorda ilk günler hafif kanaman ve ağrın olabilir dedi.umarım bi sorun çıkmaz.1 ay sonra kontrole gidicem.herşey yolunda gider inş
loversound ne durumdasın kanama çok fazla oldumu?normal hayata dönmeye başladınmı?birde kontrolun ne zamandı
arkadaşlar çok kötüyüm.bugün nişanlımın ailesiyle annemle babam kavga ettiler.davetiyeleri matbaacıdan alıp bize geldiler.düğünden konuşulurken kayınvalidem düğünde bana takılcak takıyı düğünden sonra geri alırız dedi.annemle babamda kabul etmedi.tartışma çıktı.işin içine küfürde girince babam delirdi.bide üstüne nişanlımda annesini haklı buldu.babamda vermiyorum kızımı düğün olmuyo dedi.kayınpederimde meraklı değildik kızına diyince babam davetiyeleri de nişanda tkaılan takıları da geri verdi.çıldırmak üzereyim.herşey mahvoldu.okadar emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz şeyler bi anda yok oldu.üstüne söylenen sözler.öyle zoruma gittiki.ölmek istiyorum resmen.çok kötüyüm.neye yanacağımı şaşırdım.napıcam ne dicem bilmiyorum.neye yanayım ben bilmiyorum.hayallerimin yıkıldığınamı okadar emeğin boşa gittiğinemi söylenen ağır sözlere mi.bide üstüne bunlar yetmiyomuş gibi.hymenoplasti işlemi ypatırdım.onun boşa gidiceğinemi o psikolojiyi yaşadığımamı yanayım bilmiyrum.
arkadaşlar çok kötüyüm.bugün nişanlımın ailesiyle annemle babam kavga ettiler.davetiyeleri matbaacıdan alıp bize geldiler.düğünden konuşulurken kayınvalidem düğünde bana takılcak takıyı düğünden sonra geri alırız dedi.annemle babamda kabul etmedi.tartışma çıktı.işin içine küfürde girince babam delirdi.bide üstüne nişanlımda annesini haklı buldu.babamda vermiyorum kızımı düğün olmuyo dedi.kayınpederimde meraklı değildik kızına diyince babam davetiyeleri de nişanda tkaılan takıları da geri verdi.çıldırmak üzereyim.herşey mahvoldu.okadar emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz şeyler bi anda yok oldu.üstüne söylenen sözler.öyle zoruma gittiki.ölmek istiyorum resmen.çok kötüyüm.neye yanacağımı şaşırdım.napıcam ne dicem bilmiyorum.neye yanayım ben bilmiyorum.hayallerimin yıkıldığınamı okadar emeğin boşa gittiğinemi söylenen ağır sözlere mi.bide üstüne bunlar yetmiyomuş gibi.hymenoplasti işlemi ypatırdım.onun boşa gidiceğinemi o psikolojiyi yaşadığımamı yanayım bilmiyorum.
arkadaşlar çok kötüyüm.bugün nişanlımın ailesiyle annemle babam kavga ettiler.davetiyeleri matbaacıdan alıp bize geldiler.düğünden konuşulurken kayınvalidem düğünde bana takılcak takıyı düğünden sonra geri alırız dedi.annemle babamda kabul etmedi.tartışma çıktı.işin içine küfürde girince babam delirdi.bide üstüne nişanlımda annesini haklı buldu.babamda vermiyorum kızımı düğün olmuyo dedi.kayınpederimde meraklı değildik kızına diyince babam davetiyeleri de nişanda tkaılan takıları da geri verdi.çıldırmak üzereyim.herşey mahvoldu.okadar emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz şeyler bi anda yok oldu.üstüne söylenen sözler.öyle zoruma gittiki.ölmek istiyorum resmen.çok kötüyüm.neye yanacağımı şaşırdım.napıcam ne dicem bilmiyorum.neye yanayım ben bilmiyorum.hayallerimin yıkıldığınamı okadar emeğin boşa gittiğinemi söylenen ağır sözlere mi.bide üstüne bunlar yetmiyomuş gibi.hymenoplasti işlemi ypatırdım.onun boşa gidiceğinemi o psikolojiyi yaşadığımamı yanayım bilmiyorum.
canım kalıcı yaptrmıssın zaten neden bosuna gtsınkı...kayınvalıdenın tavrına gelınce ...arada boyle gergınlık olabılır tabı ama kufur felan cok yanlıs tabıkı...nısanlının tavrına dıkkat et..bu olumsuzluk ıcınde sana tutunup ısı duzeltmenın yollarını arasa ne mutlu...ama bunun yerıne sadecea aılseının haklılıgı savunup durursa sana...bence herseyın hayrlııs değip yoluna bak....hıc de uzme kendını mıllet ne hastalıklarla ugrasıyor edıyor...ne demek ölmek ıstıyorum ya...kendını toparla dedıgım gıbı sakn kafayla konus nısanlınla bak bakalım tavrı nasıl....
loversound bı de hangı doktora yaptrdın acaba ıslemı??
evet hangi doktora yaptırdıysan bide bize söylersen cok seviniriz..kalıcı ile geçici yöntem arasında fark nedir? söyleyen olursa cok sevinirim..ben sisli medi arastırdım..fiyatları uygunda..taksitte yapıyoırlarmıs..
evet hangi doktora yaptırdıysan bide bize söylersen cok seviniriz..kalıcı ile geçici yöntem arasında fark nedir? söyleyen olursa cok sevinirim..ben sisli medi arastırdım..fiyatları uygunda..taksitte yapıyoırlarmıs..
en saglamı kalıcı sen onu yaptır 10 yıl sonra bile kanama oluyormuş sen nişanlımısın ?
ben de yaptrdım kızlar..dua edın de tutsun dıkısler..
cnm 1 ay çok dikkat et inşallah tutar ama 1 ay çok önemli dikkat ettikten sonra kesin tutar