hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Bence de hymenoplasti konusunda ebru hanım son derece basarili....benim operasyonumu Aralık'ta yaptı ve 2 kez kontrole gittim...ilkinde zaten tamam tuttu demişti...ikincisinde de kuzenime ayni operasyonu yapması icin beraber gitmiştik o arada kontrol oldum. Bana dediği kontrole gelmesem de %1500 basarili olduğu. Tüm dualarım gerçekleşti çok şükür...Ebru hanım düğün oncesi kontrole çağırmıyor arkadaslar haberiniz olsun. Ben de kuzenim de memnunuz çok rahatlatıyor psikolojinizi.

ne güzl cnm ah bizde kurtlblsek senn dgn falan var mı yakın tarhte?

aylinn canım ebru hoca aralıkta sana operasyonu yaparken dokularından için , dokuların çok güzel hızlı iyileşme olacak tarzı bısıyler demişmiydi?

kızlaaaar geçen gün erkek arkadaşımla konuştuk ve çarşaf adetleri olduğunu söyledi ısrarla kan gelmesi gerekiyo dedi yoksa nasıl anlıcam evleneceğim kişinin kız olduğunu dedi, kızlık kanıyla, diktirdikten sonra gelen kan aynı olur dimi baktıklarında anlama imkanları var mıdır, çıldırmak üzereyim, yaptırdığımda ya kanamazsa ne yaparım, üstelik ertesi gün babanın evine gidersin benzeri şeyler söyledi.. ilk ilişkide kanama olmazsa sonra tuvalete gidip kesik atsam ne biliyim herşeyi düşünüyorum ama tek başıma işin içinden çıkamıyorum,üstelik ben tam olarak kimseyle ilişkiye girmedim, bu yüzden darlığından da anlaşılır zaten dedim o da diyor ki ben hiç ilişki yaşamadım darı genişi nasıl oluyo nerden bileyim ... önceki sevgilim olacak hayvan yüzünden bu hallere düştüm gerçekten ilişkiye girmedim ama yaptıkları bozulmasına yetti diye düşünüyorum daha gidip muayene olacağım o zaman herşeyi öğrenecem. inş bişey olmamıştır die dua ediyorum hergün, burda yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum umudum artıyo ama inanın artık düşünmekten yo rul dum..

cnm ne yaptı ki?
eger ilşkye grmemşsen tam anlmyla bozulmamstr ztn ..
inş cnm bi muane ol .
olmadı diger tarfta yazılan bi yazı okudum ..
kan gelmezse lavaboya gidip dkkt cekmicek yerini kanatrsın birz.
alıp sürersin vajinana ..
birz da peceyte sürersn nerden anlıck . kan kandr yani nasl anlıcklar..
ya bu carsaf hangi devrde kaldı yaa..
bnm anladgm tamam kocan olck kişi kan görmek istesnde ailesine noluyr?

kızlaaaar geçen gün erkek arkadaşımla konuştuk ve çarşaf adetleri olduğunu söyledi ısrarla kan gelmesi gerekiyo dedi yoksa nasıl anlıcam evleneceğim kişinin kız olduğunu dedi, kızlık kanıyla, diktirdikten sonra gelen kan aynı olur dimi baktıklarında anlama imkanları var mıdır, çıldırmak üzereyim, yaptırdığımda ya kanamazsa ne yaparım, üstelik ertesi gün babanın evine gidersin benzeri şeyler söyledi.. ilk ilişkide kanama olmazsa sonra tuvalete gidip kesik atsam ne biliyim herşeyi düşünüyorum ama tek başıma işin içinden çıkamıyorum,üstelik ben tam olarak kimseyle ilişkiye girmedim, bu yüzden darlığından da anlaşılır zaten dedim o da diyor ki ben hiç ilişki yaşamadım darı genişi nasıl oluyo nerden bileyim ... önceki sevgilim olacak hayvan yüzünden bu hallere düştüm gerçekten ilişkiye girmedim ama yaptıkları bozulmasına yetti diye düşünüyorum daha gidip muayene olacağım o zaman herşeyi öğrenecem. inş bişey olmamıştır die dua ediyorum hergün, burda yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum umudum artıyo ama inanın artık düşünmekten yo rul dum..

hey mübarek kan sen nelere kaaaadirmişsin.sizde eşinize bi çarşaf verin kana kan isteyin.:KK47:

sevgilin ve ailesi tam bir yobaz... bence şutla!

cnm ne yaptı ki?
eger ilşkye grmemşsen tam anlmyla bozulmamstr ztn ..
inş cnm bi muane ol .
olmadı diger tarfta yazılan bi yazı okudum ..
kan gelmezse lavaboya gidip dkkt cekmicek yerini kanatrsın birz.
alıp sürersin vajinana ..
birz da peceyte sürersn nerden anlıck . kan kandr yani nasl anlıcklar..
ya bu carsaf hangi devrde kaldı yaa..
bnm anladgm tamam kocan olck kişi kan görmek istesnde ailesine noluyr?

Ailesine ne oluyo ben de anlamadım, bana çok cahilce gelen şeyler ama başıma geleceğini hiç düşünmemiştim,erkek isteyebilir dediğin gibi ama erkek ne kanı olduğunu anlamazmış kadınlar daha iyi anlarmış bana bunu savunuyo

vazgeçirmeye çalıştım çarşaf konusundan ama hiç yanaşmadı, sen gördükten sonra gerisi görse ne olur görmese ne olur dedim bizim özelimiz olmalı dedim ama dinlemiyo bakalım ilerleyen zamanlarda belki konu tekrar açılırsa denicem şansımı, eğer kanamzsa lavaboya gidip kan geldi lavabodayken derdim belki inanırdı ama ailesine laf anlat bu sefer bu ne yaa :2:

ilk gece gelen kan erkeğin menisi ile karışık olur sanırım çoğu arkadaşımdan duyduğum bu bnce jinekoloğa gidip güzel bi muayene ol istersen.merak etme kanı ayırt edemezler laboratuvarcı mıymış ailesi :) gelecek kan bardak dolusu değil ki zaten takma kafana böyle zorlayıcı çağ dışı şeylere boyun eğme.annenle aran iyiyse benden böle bişey istiyolar dersin.o gün problem çıkıp seni rezil edeceklerinden korkuyosan iyi düşün derim.ALLAH a bol bol dua et canım

ilk gece gelen kan erkeğin menisi ile karışık olur sanırım çoğu arkadaşımdan duyduğum bu bnce jinekoloğa gidip güzel bi muayene ol istersen.merak etme kanı ayırt edemezler laboratuvarcı mıymış ailesi :) gelecek kan bardak dolusu değil ki zaten takma kafana böyle zorlayıcı çağ dışı şeylere boyun eğme.annenle aran iyiyse benden böle bişey istiyolar dersin.o gün problem çıkıp seni rezil edeceklerinden korkuyosan iyi düşün derim.ALLAH a bol bol dua et canım

LATHINNAA sağol canımm, hep dua ediyorum zaten, gidicem jinekoloğa bu sefer de para için bozulduğunu söyler mi acaba diyorum sırf hymenoplasty yapmak için yani,herşeyi düşünüyorm artık,kimseye güvenemiyorum,gecemde gündüzümde bunları düşünüyorum,ALLAHa sığınıyorum yapacak başka hiçbişeyim yok :KK43:

kuzular teralem e ne oldu ben ilk zamanlarda yorum yapmıştım hatırlamıyorum şuan ve ben de kardeşimin kız arkadasına yardım için şuan doktor araştırıyorum kardesim kız arkadasıyla ilişkiye girdi hollandaya gitti ve ayrılmak istedi... kıza annemle yardım etmeye calısıyoruz her türlü destekçisiyiz... sakın üzülmeyin vicdan yapmayın ve hak eden erkeği de kandırın umursamayın ya çok sinir oldum yine forumu okuyunca offf :KK19:

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim özelden kimseye mesaj yazamıyorum.hymenoplasti ameliyatını istanbul da olanlar doktor bilgilerini paylaşabilirler mi? çok araştırınca başarılı ve başarısız operasyonları duyunca kararsız kaldım. en çok okuduğum isim istanbul da şişli med ti ama akın bey şehir dışındaymış bugün aradım.şükrü bey ismini duymamıştım daha önce. ne yapsam bilemiyorum acil bilgiye ihtiyacım var:KK43:

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim özelden kimseye mesaj yazamıyorum.hymenoplasti ameliyatını istanbul da olanlar doktor bilgilerini paylaşabilirler mi? çok araştırınca başarılı ve başarısız operasyonları duyunca kararsız kaldım. en çok okuduğum isim istanbul da şişli med ti ama akın bey şehir dışındaymış bugün aradım.şükrü bey ismini duymamıştım daha önce. ne yapsam bilemiyorum acil bilgiye ihtiyacım var:KK43:

akın bey i bekleyin o halde..

burcu aslan ve eşi de bu işlemi yapıyor ama son 3 gun kala düğüne çağırıyorlar. sizinki acele mi.

yok bilgi kısmına acil dedim sadece, yoksa hali hazırda evlilik planım bile yok. bu sayfayı da dönüp durup okudum ama sadece bahsettiğiniz 3 isim geçiyor. akın bey de çok övülüyordu o yüzden onu düşünmüştüm.ama şehir dışındaymış ne zaman döneceği de belli değilmiş. sormak istediğim bunlar dışında da seçenekler yok mu? internette aratınca çok sonuç çıkıyor ama bilgi sahibi olmadan kime ne kadar güven olur ki:KK43:

yok bilgi kısmına acil dedim sadece, yoksa hali hazırda evlilik planım bile yok. bu sayfayı da dönüp durup okudum ama sadece bahsettiğiniz 3 isim geçiyor. akın bey de çok övülüyordu o yüzden onu düşünmüştüm.ama şehir dışındaymış ne zaman döneceği de belli değilmiş. sormak istediğim bunlar dışında da seçenekler yok mu? internette aratınca çok sonuç çıkıyor ama bilgi sahibi olmadan kime ne kadar güven olur ki:KK43:

istanbuldakı doktorları ben de bılmıyorum ki pek canım yaa.. :26: ben ankara da oldum.

geçmiş olsun...buraya yazarken bile çekiniyorum:KK43:( ileride kimsenin beni bu yüzden incitmesini istemiyorum. o yüzden karar verip cesaret toplamışken bi an önce hallediyim istiyorum. ama nerede???

X