hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

kızlar bugün işlemi yaptırdım.15 dk sürdü.gerçekten çok basitmiş.başta çok korktum ama doktor bitti diyince bu kadarmıydı dedim.şuanda hafif bi sızı var.doktorda ilk günler hafif kanaman ve ağrın olabilir dedi.umarım bi sorun çıkmaz.1 ay sonra kontrole gidicem.herşey yolunda gider inş

geçmiş olsun cnm..15 dk çok kısa sürmüş gerçekten..yaptırıp bir an önce rahatlamak en iyisi..inş tutar herşey yolunda gider..birde aklıma takılan şey benim akıntı sorunum var sende böyle bi sorun varmıydı?şehir dışından gitsem aynı gün yapabilirmi?

hemen normal hayata dönüyosun.hafif bi yanma ve sızı oluyo ama çok etkilemiyo seni.ben ordan çıkınca 15 dk.lık yol yürüdüm.ama orda insan bi gerginlik hissediyo.o yüzden korkarak yürüdüm başlarda.1 saate alıştım.şuanda gayet rahatım.
benim akıntım sadece adet dönemime yakın oluyo.genel bi akıntım yok.doktor gerek duyarsa zaten ilaç verir işlemi yaptırmadan önce.bana ilaç filan vermedi.o bölgeyi temiz tut yeterli dedi.şehirdışından gelmen sorun olmaz.aynı gün gelip aynı gün gidebilirsin.ben orda 1 saat bile kalmadım.hemen içeri alıp işleme başladılar.bittikten sonrada bi 15 dk konuştu benimle.ondan sonra çıktım geldim.

loversound ne durumdasın kanama çok fazla oldumu?normal hayata dönmeye başladınmı?birde kontrolun ne zamandı

loversound ne durumdasın kanama çok fazla oldumu?normal hayata dönmeye başladınmı?birde kontrolun ne zamandı

gayet iyiyim şuanda.dün biraz fazla oldu kanamam.ama şuanda normale döndü.çok az bi kanamam var.batma hissede gitti.unutuyorum bazen bu işlemi yaptırdığımı.kontrolümde bu ayın sonunda.umarım bi sorun çıkmaz çok korkuyorum.

arkadaşlar çok kötüyüm.bugün nişanlımın ailesiyle annemle babam kavga ettiler.davetiyeleri matbaacıdan alıp bize geldiler.düğünden konuşulurken kayınvalidem düğünde bana takılcak takıyı düğünden sonra geri alırız dedi.annemle babamda kabul etmedi.tartışma çıktı.işin içine küfürde girince babam delirdi.bide üstüne nişanlımda annesini haklı buldu.babamda vermiyorum kızımı düğün olmuyo dedi.kayınpederimde meraklı değildik kızına diyince babam davetiyeleri de nişanda tkaılan takıları da geri verdi.çıldırmak üzereyim.herşey mahvoldu.okadar emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz şeyler bi anda yok oldu.üstüne söylenen sözler.öyle zoruma gittiki.ölmek istiyorum resmen.çok kötüyüm.neye yanacağımı şaşırdım.napıcam ne dicem bilmiyorum.neye yanayım ben bilmiyorum.hayallerimin yıkıldığınamı okadar emeğin boşa gittiğinemi söylenen ağır sözlere mi.bide üstüne bunlar yetmiyomuş gibi.hymenoplasti işlemi ypatırdım.onun boşa gidiceğinemi o psikolojiyi yaşadığımamı yanayım bilmiyorum.

En Büyük KK
arkadaşlar çok kötüyüm.bugün nişanlımın ailesiyle annemle babam kavga ettiler.davetiyeleri matbaacıdan alıp bize geldiler.düğünden konuşulurken kayınvalidem düğünde bana takılcak takıyı düğünden sonra geri alırız dedi.annemle babamda kabul etmedi.tartışma çıktı.işin içine küfürde girince babam delirdi.bide üstüne nişanlımda annesini haklı buldu.babamda vermiyorum kızımı düğün olmuyo dedi.kayınpederimde meraklı değildik kızına diyince babam davetiyeleri de nişanda tkaılan takıları da geri verdi.çıldırmak üzereyim.herşey mahvoldu.okadar emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz şeyler bi anda yok oldu.üstüne söylenen sözler.öyle zoruma gittiki.ölmek istiyorum resmen.çok kötüyüm.neye yanacağımı şaşırdım.napıcam ne dicem bilmiyorum.neye yanayım ben bilmiyorum.hayallerimin yıkıldığınamı okadar emeğin boşa gittiğinemi söylenen ağır sözlere mi.bide üstüne bunlar yetmiyomuş gibi.hymenoplasti işlemi ypatırdım.onun boşa gidiceğinemi o psikolojiyi yaşadığımamı yanayım bilmiyrum.

canım üzülme böyle hayırlı demekki herşey olucagına varır flep kalıcı yöntem boşa gitmez

arkadaşlar çok kötüyüm.bugün nişanlımın ailesiyle annemle babam kavga ettiler.davetiyeleri matbaacıdan alıp bize geldiler.düğünden konuşulurken kayınvalidem düğünde bana takılcak takıyı düğünden sonra geri alırız dedi.annemle babamda kabul etmedi.tartışma çıktı.işin içine küfürde girince babam delirdi.bide üstüne nişanlımda annesini haklı buldu.babamda vermiyorum kızımı düğün olmuyo dedi.kayınpederimde meraklı değildik kızına diyince babam davetiyeleri de nişanda tkaılan takıları da geri verdi.çıldırmak üzereyim.herşey mahvoldu.okadar emek verdiğimiz hayalini kurduğumuz şeyler bi anda yok oldu.üstüne söylenen sözler.öyle zoruma gittiki.ölmek istiyorum resmen.çok kötüyüm.neye yanacağımı şaşırdım.napıcam ne dicem bilmiyorum.neye yanayım ben bilmiyorum.hayallerimin yıkıldığınamı okadar emeğin boşa gittiğinemi söylenen ağır sözlere mi.bide üstüne bunlar yetmiyomuş gibi.hymenoplasti işlemi ypatırdım.onun boşa gidiceğinemi o psikolojiyi yaşadığımamı yanayım bilmiyorum.

cnm düğünden önce böyle tartışmalar olur aileler arasında belki bir akrabanız yada aile dostunuz araya girer düzeltmeye çalışır birbirinizi seviyorsanız mutlaka aşarsınız.ameliyat boşuna gitmez tutmuşsa kalıcı yaptırmıştın zaten...

canım benim söyleyecek söz bulamıyorum ama üzme kendini.belki böylesi daha hayırlıdır.her nişanda olurmuş böyle olumsuzluklar.bozulma noktasına gelirmiş.bakarsın herşey düzelir. :'(

canım kalıcı yaptrmıssın zaten neden bosuna gtsınkı...kayınvalıdenın tavrına gelınce ...arada boyle gergınlık olabılır tabı ama kufur felan cok yanlıs tabıkı...nısanlının tavrına dıkkat et..bu olumsuzluk ıcınde sana tutunup ısı duzeltmenın yollarını arasa ne mutlu...ama bunun yerıne sadecea aılseının haklılıgı savunup durursa sana...bence herseyın hayrlııs değip yoluna bak....hıc de uzme kendını mıllet ne hastalıklarla ugrasıyor edıyor...ne demek ölmek ıstıyorum ya...kendını toparla dedıgım gıbı sakn kafayla konus nısanlınla bak bakalım tavrı nasıl....

evet hangi doktora yaptırdıysan bide bize söylersen cok seviniriz..kalıcı ile geçici yöntem arasında fark nedir? söyleyen olursa cok sevinirim..ben sisli medi arastırdım..fiyatları uygunda..taksitte yapıyoırlarmıs..

canım kalıcı yaptrmıssın zaten neden bosuna gtsınkı...kayınvalıdenın tavrına gelınce ...arada boyle gergınlık olabılır tabı ama kufur felan cok yanlıs tabıkı...nısanlının tavrına dıkkat et..bu olumsuzluk ıcınde sana tutunup ısı duzeltmenın yollarını arasa ne mutlu...ama bunun yerıne sadecea aılseının haklılıgı savunup durursa sana...bence herseyın hayrlııs değip yoluna bak....hıc de uzme kendını mıllet ne hastalıklarla ugrasıyor edıyor...ne demek ölmek ıstıyorum ya...kendını toparla dedıgım gıbı sakn kafayla konus nısanlınla bak bakalım tavrı nasıl....

en çok koyanda nişanlımın davranışı.sadece ailesinin tarafını tutuyor.orta yol bulmaya çalışmıyor.babam hala bitti bu iş diyip duruyor.herkes hayırlısı böyle demekki diyor ama emeklere hayallerime acıyorum.artık bıraktım bende.dua ediyorum sadece.elimden başka bişi gelmiyor çünkü

loversound bı de hangı doktora yaptrdın acaba ıslemı??

evet hangi doktora yaptırdıysan bide bize söylersen cok seviniriz..kalıcı ile geçici yöntem arasında fark nedir? söyleyen olursa cok sevinirim..ben sisli medi arastırdım..fiyatları uygunda..taksitte yapıyoırlarmıs..

şişli med'de yaptırdım.1300 tl'ye.geçiçi düğünden bi kaç gün önce yapılan işlem.kalıcı da daha uzun süre önce yapılan işlem.ben kalıcı yaptıdım.3 hafta oluyor.salı günü kontrole gidicem.durumumu da anlatıcam.umarım bi sorun çıkmaz

en saglamı kalıcı sen onu yaptır 10 yıl sonra bile kanama oluyormuş sen nişanlımısın ?

en saglamı kalıcı sen onu yaptır 10 yıl sonra bile kanama oluyormuş sen nişanlımısın ?

çok sağol canımcım allah razı olsun...bende düşünüyorum senn gibi şişli mede gitcem inş.fiyatları görüştüm durumumu ayarlayıp gitmek istiyorum inş....senin durumunu okudmda allah yardımcın olsuun canımcım hem bak kalıcı yaptırmısın için rahat olsun..diğer durumuna gelince allah herseyin hayırlısını nasip eylesin..hersey kısmet bak böyle olan benim arkadaslarım var sonradan bakıyor aileler birbirlerini çok seviyorlar aylar sonra ortalık yumusuyor..o yapılanlar unutulup yeni sayfa açanlar cok var..eğer birbirinzi çok seviyorsanız bırakmayın diyim..üzerine yürüyün herseyin..nişanlının annesini hklı bulması eğer çok seviyosa idi seni korurdu ama biz bak burdan ancak bu kadar yorum yapabiliriz...iyi düşün tasın karar ver..dua et he zaman bak cuma bugunde..allah gönlüne göre verir inş hayırlısı olur eminim...yok değilim çok kafama takmaktan psikolojim bozuldu içim rahatlasın diye yaptırcam...o yuzden bunları okuynca içim rahatladı çok sukur allah razı olsun sizden :)

Son düzenleme:
kızlar kendimi okadr çaresiz hissidordumki bu yazılanları okudukça umudum artıor. bende yaptırıcam inş bu işlemi ilerde mutlu olmak istiorum. sln e çok sevndm kanaması olmş.inş bizimde olur dua edelim

kızlar selam,yaşadıklarınıza çok üzüldüm yaaa..ben de evlenmeden önce eşimle o haltı yiyenlerdenim.ama ilişkiden sonra kan gelmemişti herhalde zar esnek olduğu için..ama ben kendimi kötü hissetmiştim biraz..o zamanki sevgilim şimdi eşim olan zatı muhterem biraz surat asmıştı kan gelmediği için ben de ağzının payını vermiştim sonra konu kapandı ve ben sonraki zamanlarda ayrılmak istediğim halde sırf beraber olduğumuz için ayrılamadım ve sonunda evlendim,şimdi 11 senelik evliyiz ite kaka idare ediyoruz ama sevgilimle evlenmeseydim ben de sizin gibi kara kara düşünüyor olurdum herhalde..çok fena bir durum anlayabiliyorum..şimdi genç kızken yaptığım haltlardan çok çok pişmanım gerçi eşimle evlendik günahlarımız affolmuşmudur bilmiyorum ama gene de pişmanım evlenmeden yaptığımız için.şimdi 10 yaşında bir kızım var ve hep dua ediyorum yaptıklarımı yapmaması için,kendini kullandırıp kirletmemesi için..belki kiminiz beni gerici gibi görecektir umurumda değil ben böyle düşünüyorum..erkeklerin ne halt ettiği beni ilgilendirmez ama ben kızımın evlenmeden bir erkekle özel bişeyler yaşamasını istemiyorum,tertemiz bedenine haram dokunmasın,şehvetli eller gezinmesin benim güzel kızımın vücudunda..inşallah kendini ve nefsini korur benim gibi pişmanlıklar yaşamaz..:KK14:

X