1300 tl dediler.burdaki forumda bi kaç kişi yptırmıştı şişili med.de ve olumlu sonuç almıştı.bende çok tedirginim.istanbul olunca insan dahada tedirgin oluyor.uzun süredir araştırıyorum burda forumdan takip ediyorum.aklıma yatan şişli med ve korkut aslan ve eşiydi.ama bana şişli med daha güvenilir geldi.bilmiyorum umarım yanılmam.muayene olmaya gidince içime sinerse yaptırıcam zaten.tek istediğim bu dertten kurtulmak.bütün gelişmeleri sizlerle paylaşıcam zaten[/QU
Allah yardımcın olsun canım.ama canını sıkma operasyon bıttıgınde herseye kaldıgın yerden dugune odaklanmaya calıs bırde buna takma kafanı.sormak ıstedıgın bısey olursa yardımcı olmaya calısırım
bugün muayene olmaya gittim.muayene olurken çok kötü oldum.tutamadım kendimi ağladım.yardımcı kız vardı o biraz sakinleştirmeye çalıştı.halada çok kötüyüm.kaderime isyan edesim geldi o anda.öyle bi duruma düştüğüm için yerin dibine girdim.doktor da anlayışlı davrandı.ben soru sormadan herşeyi anlattı.bilgilendirdi.kendini hazır hissettiğin gün gel yapalım dedi.ama 1 haftayı geçirme dedi.
ayrıca sitede merak edenler var.işlem yapıldıktan 1 ay süre içinde ağda yapmak yasak.ondan sonra sorun olmaz dedi.bide ilişkiye girildikten yaklaşık 20 gün sonra başka bi doktor tarafından işlem yapıldığı anlaşılmaz.ben bile anlayamam dedi.
cnm bende şişlimedi düşünüyorum ancak herkese kalıcı yapılamıyormuş senin sanırım kalıcı olacak son kontrol için doktor ne dedi mutlaka gitmek gerekiyormu?
bende kalıcı yaptırıcam.kalıcıda bir sürü yöntem varmıs.benim dokularım çok ince olduğundan flep tutmaz dedi.kağıda çizerek yapacağı yöntemi anlattı.ama yine kalıcı olacak.eğer kontrollere düzenli gelirsen ve dediklerimi yaparsan bi sorun yaşamazsın dedi.bazı doktorlar düğünden bi kaç gün önce çağırıyorlar dedim.eğer yara iyileşmişse gelmene gerek kalmaz dedi.bu sadece senin dikkat etmene ve kontrollere düzenli gelmene bağlı dedi.dediğim gibi ben çok kötü olmuştum zaten.ben soru sormadan herşeyi ayrıntılı olarak anlattı.
loversound ne yöntemi yapıcakmış benimde aklım karıştı acaba benim dokularım nasıl:S
bide dedikleri neler?
bende kalıcı yaptırıcam.kalıcıda bir sürü yöntem varmıs.benim dokularım çok ince olduğundan flep tutmaz dedi.kağıda çizerek yapacağı yöntemi anlattı.ama yine kalıcı olacak.eğer kontrollere düzenli gelirsen ve dediklerimi yaparsan bi sorun yaşamazsın dedi.bazı doktorlar düğünden bi kaç gün önce çağırıyorlar dedim.eğer yara iyileşmişse gelmene gerek kalmaz dedi.bu sadece senin dikkat etmene ve kontrollere düzenli gelmene bağlı dedi.dediğim gibi ben çok kötü olmuştum zaten.ben soru sormadan herşeyi ayrıntılı olarak anlattı.
sen ne zaman yaptırıcaksın loversound?düğününe ne kadar zaman var?bende düğünden önce yaptırmak istiyorum sonra o kadar stresin içinde birde bu dertle uğraşmak çok zor...:26:
kalıcı yöntem yapıcak yine canım ama flep yapmıcak.dokularım ince olduğundan tutmaz dedi.kağıt üzerinde çizerek ayrıntılı anlattı.tam ortadan birleştiemeyiz yanlardan birleştiricem dedi.kontrollere gelirsen dediklerimi yaparsan kanama olur dedi.işlem yapıldıktan sonra 1 ay çok dikkat etmen gerekiyo dedi.kuru ve temiz tutucaksın.alkol çok fazla almayacaksın.ani hareketlerden bacağının çok açacağın hareketlerden uzak durcaksın dedi.ilişkiye gireceğin 1 hafta ağrı kesici kesinlikle almaman lazım dedi.çünkü kanı pıhtılaştırıyomuş.işlem yaklaşık 20 dk sürer dedi.başka aklına takılan varsa sor canım.şuanda benim aklıma gelenle bunlar.yine yazarım aklıma geldikçeçok anlayışlı bir doktor ama.ben kötü olduğumdan donup kaldım.soru sormama fırsat bırakmadan herşeyi anlattı kendisi.
loversound aklım iyice karıstı benim:S:S:S
1 ay sonra halamı çok dkkatli olman gerekiyormuş bide alkol niye?
canım kafan karışmasın.bu dediklerimi sadece yaptırdıktan sonra 1 ay dikkat ediceksin.iyileştikten sonra sorun olmaz dedi.alkolda kan akışını etkilediğinden dolyı ilk 1 ay içmemek gerekiyormuş.1 bardaktan bişi olmaz ama fazlası olmasın dedi.yarın için randevu aldım.işlemi yaptırıcm.çok korkuyorum.dua edin benim için.inşallah hiç bi aksilik çıkmaz
canım kafan karışmasın.bu dediklerimi sadece yaptırdıktan sonra 1 ay dikkat ediceksin.iyileştikten sonra sorun olmaz dedi.alkolda kan akışını etkilediğinden dolyı ilk 1 ay içmemek gerekiyormuş.1 bardaktan bişi olmaz ama fazlası olmasın dedi.yarın için randevu aldım.işlemi yaptırıcm.çok korkuyorum.dua edin benim için.inşallah hiç bi aksilik çıkmaz
Bu ameliyat gerçekten basit ve doktorların çoğunun kolaylıkla yaptığı bir ameliyat. Bayan bi arkadasım var uzun zamandır dertleşiriz ve ben onun bu konudan sıkıntılı olduğunu biliyorum o da benim kadınsı özelliklerimi ortaya çıkarmak için yardım ediyordu. İstanbulda yılın başlarında 1100 liraya bir doktora yaptırdı ve evlendi. Evlendikten sonra eşinin bu durumu anlamadığını ve lekelenme şeklinde kan geldiğini söyledi. Bu arada kocası çok mutlu olmuş .:) herneyse. ameliyat gercekten geçici bir maske gibi ve vicdan azabını eşini kandırdığını düşündüğünü sananlar bu olumsuzlukları bikaç sene sonra unuturlar.