hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

arkadaşlar ben çok kötüyüm.çok korkuyorum.bu işlemi daha yaptırmadım doktora karar veremedim ama versemde herşey yolunda gidecekmi evlendiğim gece bi sorun yaşıcakmıyım bilmiyorum.bi sorun yaşamaktan korkuyorum.geçmişte yaptığım hatanın cezasını ömür boyu çekmek istemiyorum.o güne geri dönmek için neler vermezdim.keşke dönebilsem değiştirebilsem ama olmuyor malesef.sevdim inandım güvendim ama sonu çok acımasız oldu.şimdi kendime yeni bir hayat kurmuşum.seviyorum inanıyorum.bir yuva kurmak için çabalıyorum çabalıyoruz isterdim ki evleneceğim insana tertemiz gideyim ama zamanı geri döndüremiyorum işte.çok karışığım(((

tatlım kendine eziyet ederek bir yere varamazsın.hepimiz aynı şeyleri yaşıyor,hissediyoruz.malesef zaman geri gelmiyor.biz geçmişe değil önümüze bakmalıyız artık.kandırmaksa bu evet ben de kandırıcam.çünkü başka yolu yok.bu şekilde hiç bir erkek kabul etmiyor.eden de kafasında binbir soru işareti,güvensizlik,aşağılama...mutlu olmak hepimizin hakkı.kandırmak değil bu.kimse geçmişindeki bu hatadan dolayı yargılanamaz.ha;hırsız olursun,adi bir suç işlersintamam.bu nedir ki ya? biriyle beraber olmak.bunu suç gören zihniyete ben de ameliyat yaptırırm,vicdan azabı da duymam.sakın düşünme artık.sevgiler.:13:

canım bana da doktorun ismini söyler misin? lütfen zor durumdayım.

ben burcu arslana yaptırdım flep ocakda bana iyi olduğunu söylemişti başka 2 doktora gittim kanamaz dedi ben ne yapayım şimdi geçici olmak zorunda dedi şili medde akın bey dilek avşarda 1 hafta öncesinde yaparız dedi kime güveneceğimi şaşırdım yardım edin bana ((((((((((((((((

ZARGANA:ben buraya yeni üye oldum okudukça meğer hiç alnız değilmiişiz dedim.ben şunu merak ediyorum 3 aylık evliyim dedin.şimdi bu işlemi yaptın o gecede sonuç iyi oldu.peki daha sonra nebileyim kadın doğum dr gitmek zorunda kaldın muayene oldun yada nebileyim hamilelik sürecin başladı yani KISACA bir başka dr anlarmı daha önce böyle bi işlem yaptığını bu benim için çok önemli.çünkü evleneceğim kişi sağlıkçı.dr birsürü arkadaşı var.bu daha sonradan ortaya çıkarsa mahv olurum ben bunu çok düşünüyom ne olur yardımcı olurmusun msjını sabırsızlıkla beklicem

canım aynı soruyu bende merak ediyordum.şişli med.de akın beyle konuşmuştum.aynı soruyu onada sordum.ilişkiden sonra doktorların kesinlikle anlamayacağını söylemişti.

canım banada yapılan bir işlemin drların daha sonra anlamaması mantıksız geliyor.düşünsene evlendikten sonra ortaya çıktığını yani her şey yapıp kurtulmak değil sonrasıda önemli....o yüzden ZARGANA hem yapmış hem olumlu geçmiş hem de 3 aylık evli.yani buna en doğru cevabı bize verip içimizi kesin rahatlatacak kişi o lütfen cevap ver zargana.içimizde buna en doğru cevap verecek sensin.dediğim gibi bizde sağlıkçı çok oyüzden temkinliyim.....merakla cevabı beklicem

Kızlar bende bu işlemi yaptırdım.Ama bu kadar basit bir işlem olduğunu tahmin etmiyordum.Lokal anestezi ile neredeyse 30 dk bile sürmedi.Ve herhangi bir ağrı kesici ilaçta kullanmıyorum.Acaba bu normal mi.Doktor ilk günler hafif kanama olabilir belki dedi ama bir damla kan bile gelmedi.Umarım bir sorun çıkmaz.Bu işlemi yaptıranlardan şunu merak ediyorum.İyileşme süresi ne kadar.1 buçuk ay sonra doktora gideceğim.Bazı dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini bazılarınıda o zaman kendisinin alacağını söyledi.Sizde durum nasıldı.Ameliyat sonrası süreci paylaşalım

cnm kime oldugunuda bize yazarmısın?

zargana sana sorduğum cevabı alamadım bunu yapmış ve taze gelin olarak bize yardımcı olacağını umuyorum ben daha sonra yani şimdi bir dr gitsen bu işlemin başından geçtiği anlaşılırmı yada doğum esnasında.yardımcı olursan çok sevinirim hayati bir mesele

zargana yaklaşık 6 aydır evlisin sen kurtuldun çok şükür forma girdiğinde ne olur cevap yazarmısın

her şey olup bittikten sonra gebelik için veya bir başka rahatsızlık için dr gittinmi yani dr daha önce böyle bir rahatsızlığın olduğunu anladımı çokkkkkkkkkkkk merak ediyom ALLAH rızası için bilgilendir

her şey olup bittikten sonra gebelik için veya bir başka rahatsızlık için dr gittinmi yani dr daha önce böyle bir rahatsızlığın olduğunu anladımı çokkkkkkkkkkkk merak ediyom ALLAH rızası için bilgilendir[/QUOTE]

canım kusurabakmayın uzun süre sizlerden ayrı kaldım ve sorularınızı yanıtlayamadım malesef
şimdi burdayım sorularınızı yanıtlamaya hazırım
açıkcası yeniden bir doktora gitmedım sımdılık çocuk düşünmediğimiz için dr a gitmemi gerektirecek bir durum olmadı.ama hiçbir rahatsızlık hissetmıyorum cok sukur.o geceden sonrada hıssetmedım zaten.ama agrı sızı kaşıntı gibi sıkıntılarım olmadı.açıkcası ben baska bır doktorunda bunu anlayabılecegıne ıhtımal vermıyorum.zaten dikim esnasında kullanılan ipler eimese yapılan işlem sorunlu olurdu.e sorunsuzca atlattıgıma göre demekki erime gerçekleşti.sonrasında yaşananlardan sonrada dr ların anlayabileceğibirşey olduğunu hiç ama hiç tahmin etmiyorum.
bende oyle sıkıntılı gunler geçirdimki herbırınızı anlıyorum her bırınızın yasadıklarını yasadım elımden gelenı yaparak en azından burda sızlere yardımcı olmak ısterım.

merhaba evliliğiniz hayırlı uğurlu olsun öncelıkle allah ayırmasın... hangi dr.a yaptırdınız geçmiş sayfaları okumadığım için soruyorum kusuruma bakmayın. ben de zamanında guvendımm bi hata işte yaptım.. şimdi o kdr pişmanım ki.. suan yeni biriyle aileler görücü usulu bırıyle tanıstırdı...................

merhaba canım özelden yazmıssın ama ben özelden msj atamıyorum sımdılık sen yaz ben burdan cevap vereyım sana.
öncelıkle dr ısmı verildiğinde o doktorun reklamcısımı dıye dusunuluyor ben bakırkoyde yaptırdım bu işlemı eger kesın karar verırsen sana acık adresını verırım.eşim anlarmı dıye korkuyorum demıssın.hiçbir sekılde anlamasına ımkan yok.
hepımız hatalarımızın sonucunda bunu yaptırmak zorunda kaldık.ya hayat boyu bu hatamızın ceremesini çekecektik yada bu çözümü uygulayacaktık.ben çözümü uyguladım.ama inan eşinin anlamasına ımkan yok cunku gereklı kanama meydana gelıyor.biraz açık olacak ama o an zaten bunu farketmesıne ımkan yok tek amacı senın canını fazla yakmamak olacak eşinin.sende eger operasyon yaptırmaya niyetlenırsen zaten doktor sana gereklı bilgileri nasıl davranman ve durman gerektıgını soyleyecektır.sen yıne bana ozelden yaz ıstersen ben burdan cevaplamaya calısrım.

zargana kime yaptırdın ben de merak ediyorum.ben gökçen erdoğanı düşünüyorum ankara.ama istanbulda iyi bir doktor da olabilir. (

zargana bi de rengi açık oluyor demişsin.kanın rengimi açık oluyor.ben o kanı hiç görmedimki rengini bilmiyorum bile :'(( ben tecavüze uğradığım gün regliydim.kimileri bildiğin kan diyor kimileri pembe kahverengi kimisi turuncu gibi diyor.ben onu hiç görmedim.

Canım benım senın yasadıgın cok ciddi birseymış.ne demeli inan bılmıyorum boyle ınsan gorunumlulere.bu arada ben rengi acık olacak demek ıstememsıtım vırgul koymamısım yani anlatımım biraz açık olacak demek ıstedım.kan rengi ise regl kanı gıbı degıl koyu ve yogun degil tıpkı elımızı kestiğimizde akan kan gıbı açık kırmızı renk de oluyor.
ben bunu burcu kardaş aslana yaptırdım istanbul bakırköyde 1 yıl geçtı neredeyse uzerınden bir sıkıntıyla karsılasmadım sımdıye kadar.sorunuz olursa elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.aynı sıkıntıları bende yasadım gunlerce gecelerce.

zargana bikaç sorum daha olacak.kontrole işlemden ne kadar sonra gittin 10 gün sonramı.bazı doktorlar 1 ay sonra çağırıyormış.bir de evlenmene yakın tekrar gittinmi kontrole.mesela evlenmene 3 gün kala çık gel dese ben gidemem kontrole.gitsem dikkat çeker.kontrole gittiysen evlenmene yakın, sadece son kontrolmü yaptı yoksa forumda biri yazmıştı mesela ebru zülfikaroğluna yaptırmış, düğüne 3 gün kala gittiğinde emin olmak için bikaç dikiş daha atıcam demiş.sende de böyle şeyler oldumu?çok soru sordum biliyorum ama tecrübene güvenmek istiyorum.yoksa aklımı oynatıcam.bu şekilde yaşamaktan çok utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…