- 3 Temmuz 2009
- 138
- 0
arkadaşlar ben çok kötüyüm.çok korkuyorum.bu işlemi daha yaptırmadım doktora karar veremedim ama versemde herşey yolunda gidecekmi evlendiğim gece bi sorun yaşıcakmıyım bilmiyorum.bi sorun yaşamaktan korkuyorum.geçmişte yaptığım hatanın cezasını ömür boyu çekmek istemiyorum.o güne geri dönmek için neler vermezdim.keşke dönebilsem değiştirebilsem ama olmuyor malesef.sevdim inandım güvendim ama sonu çok acımasız oldu.şimdi kendime yeni bir hayat kurmuşum.seviyorum inanıyorum.bir yuva kurmak için çabalıyorum çabalıyoruz isterdim ki evleneceğim insana tertemiz gideyim ama zamanı geri döndüremiyorum işte.çok karışığım(((
canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.allah yardımcın olsun:Saruboceq:
yani ne desem boş yardım edermi o zaman etmişti ama bilemiyorum aradan yıllar geçti ben bir kez gördüm babacan bir adamdı.özeline doktorun ismini atıyorum.istersen bir görüş.
canım ıstedıgınız ne varsa anlatmaya hazırım siz arkadasınıza mukayet olun gerısını hallederız hıc merak etmeyın elımden gelen her yardımı yapmaya hazırım.istersenızmsn uzerınden ıstersenız burdan nasıl ıstersenız yardımcı olurum yeterkı arkadaşımızkendıne bısey yapmasın
ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar bunu yazmak zorundaydım cunku bende sızler gıbı aylrcaarastırdım ve bunu yaptırdım dıyene hıc rastlayamadım ve aylarca sıkıntısını cektım.dr burcu hanım gercekten bu işi para ıcın yapacak bırı degıl saolsun hem bu sorunumda hemde pskolojık olarak benı cok rahatlatarak bu ıslemı yaptı. Ve hıcbır sorunla karsılasmadım yıne sormak ıstedıgınız cok cok ozel bırseyolursa ozelden yazın mutlaka cevaplayacagım
canım aynı soruyu bende merak ediyordum.şişli med.de akın beyle konuşmuştum.aynı soruyu onada sordum.ilişkiden sonra doktorların kesinlikle anlamayacağını söylemişti.ZARGANA:ben buraya yeni üye oldum okudukça meğer hiç alnız değilmiişiz dedim.ben şunu merak ediyorum 3 aylık evliyim dedin.şimdi bu işlemi yaptın o gecede sonuç iyi oldu.peki daha sonra nebileyim kadın doğum dr gitmek zorunda kaldın muayene oldun yada nebileyim hamilelik sürecin başladı yani KISACA bir başka dr anlarmı daha önce böyle bi işlem yaptığını bu benim için çok önemli.çünkü evleneceğim kişi sağlıkçı.dr birsürü arkadaşı var.bu daha sonradan ortaya çıkarsa mahv olurum ben bunu çok düşünüyom ne olur yardımcı olurmusun msjını sabırsızlıkla beklicem
Kızlar bende bu işlemi yaptırdım.Ama bu kadar basit bir işlem olduğunu tahmin etmiyordum.Lokal anestezi ile neredeyse 30 dk bile sürmedi.Ve herhangi bir ağrı kesici ilaçta kullanmıyorum.Acaba bu normal mi.Doktor ilk günler hafif kanama olabilir belki dedi ama bir damla kan bile gelmedi.Umarım bir sorun çıkmaz.Bu işlemi yaptıranlardan şunu merak ediyorum.İyileşme süresi ne kadar.1 buçuk ay sonra doktora gideceğim.Bazı dikişlerin kendiliğinden eriyeceğini bazılarınıda o zaman kendisinin alacağını söyledi.Sizde durum nasıldı.Ameliyat sonrası süreci paylaşalım
arkadaslar foruma yenı uye oldum hymenoplastı konusunda sorunları olanlara yardımcı olabılırım aynı sıkıntıları sorunları gece uyuyamamaları o boğazdaki dügümkleri hepsını hepsını yasadım ve mecburen bu işlemı yaptırmak zorunda kaldım egerbu konuda bılgı ısteyen arakadasım olursa özel mesaj atsın ıstanbulda nerde oldugumu fıyatını ve öncesını sonrasını anlatabılırım.bu arada 3 aylık taze gelınım :) ve hersey yolunda...
zargana bi de rengi açık oluyor demişsin.kanın rengimi açık oluyor.ben o kanı hiç görmedimki rengini bilmiyorum bile :'(( ben tecavüze uğradığım gün regliydim.kimileri bildiğin kan diyor kimileri pembe kahverengi kimisi turuncu gibi diyor.ben onu hiç görmedim.