hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

zargana bikaç sorum daha olacak.kontrole işlemden ne kadar sonra gittin 10 gün sonramı.bazı doktorlar 1 ay sonra çağırıyormış.bir de evlenmene yakın tekrar gittinmi kontrole.mesela evlenmene 3 gün kala çık gel dese ben gidemem kontrole.gitsem dikkat çeker.kontrole gittiysen evlenmene yakın, sadece son kontrolmü yaptı yoksa forumda biri yazmıştı mesela ebru zülfikaroğluna yaptırmış, düğüne 3 gün kala gittiğinde emin olmak için bikaç dikiş daha atıcam demiş.sende de böyle şeyler oldumu?çok soru sordum biliyorum ama tecrübene güvenmek istiyorum.yoksa aklımı oynatıcam.bu şekilde yaşamaktan çok utanıyorum. :KK59:

nofair ben ilk gittiğimden reglimden 2 sonraydı oyle bır zamanlama ıstemıstı doktor bir sonrakı kontrolde yıne operasyondan sonrakı reglı dönemımden 2 gun sonraydı.
ama dedıgın gıbı son kontrole gıttım benım şansım yakın olmasıydı doktorumun bana 2 gun kala gıttım tekrar kontrole yıne bır sorun yok dedı.extra bir işlem yapmadı.sadece ufak tefen şeyler anlattı nasıl davranmam gerektiğini,durmam gereken şekli falan işte.
bu arada ıstedıgın kadar soru sorabılırsin mutlaka cevaplarım.

durmak gereken şekilmi ??? doktorun söylediği gibi durmayınca kanama olmuyormuymuş.ooffff ne zor şey bu :KK43:( burcu kardaş arslana bikaç sefer mail attım ama cevap vermedi.bazen sitesine girip okuyorum da aynı gün içinde yakın saatlerde yazan teşekkür mesajları var.2-3 dakika aralıklarla yazılanları görünce içimde şüphe oluşuyor :KK43:

nofair ben ilk gittiğimden reglimden 2 sonraydı oyle bır zamanlama ıstemıstı doktor bir sonrakı kontrolde yıne operasyondan sonrakı reglı dönemımden 2 gun sonraydı.
ama dedıgın gıbı son kontrole gıttım benım şansım yakın olmasıydı doktorumun bana 2 gun kala gıttım tekrar kontrole yıne bır sorun yok dedı.extra bir işlem yapmadı.sadece ufak tefen şeyler anlattı nasıl davranmam gerektiğini,durmam gereken şekli falan işte.
bu arada ıstedıgın kadar soru sorabılırsin mutlaka cevaplarım.

mrb siz bu amelyatı olup ewlnemişssinz bi sorun çıkmamıs çok sewndm.size bişe sormak istyrm bu diktrdikten sonra ewlnmeden bi kaç gn önce kontrole caagrıolarmıs size dikişi atıldımı tekrar

arkadaslar o şekilde durmayınca kanamıyor dıye bısey yok ama daha kesın olsun dıye hemen oturur duruma gelmemı ıstemıstı mesela burcu hanım.bu arada ben burcu hanımı tercıh ettım cunku evime en yakın yerdeydı gıdıp gelmek hıc zor olmuyor son kontroller falan hıc sorun olmamıstı.ama evet son kontrole çağırıyor.evlenmeden bırkac gun önce mutlakakontrol edıyor.bana bır sorun yok demıstı olmadıda cok sukur

arkadaslar o şekilde durmayınca kanamıyor dıye bısey yok ama daha kesın olsun dıye hemen oturur duruma gelmemı ıstemıstı mesela burcu hanım.bu arada ben burcu hanımı tercıh ettım cunku evime en yakın yerdeydı gıdıp gelmek hıc zor olmuyor son kontroller falan hıc sorun olmamıstı.ama evet son kontrole çağırıyor.evlenmeden bırkac gun önce mutlakakontrol edıyor.bana bır sorun yok demıstı olmadıda cok sukur

ben son kontrole imkanı yok gidemem dikişi atılıo kanamıo denildi çok korkuorum:KK43:

canım evlenmene ne kadar kaldı bılmıyorum ama,son kontrole mutlaka gıtmen gereklı hatta bana doktor işlemı yapmadan once kontrole gıdıp gıdemeyecegımı sordu eger gelemıceksen yapamam dedı.son kontrol cok kısa suruyor zaten 10 dk bıle almıyor.bır fırsat bulamazmısın

canım evlenmene ne kadar kaldı bılmıyorum ama,son kontrole mutlaka gıtmen gereklı hatta bana doktor işlemı yapmadan once kontrole gıdıp gıdemeyecegımı sordu eger gelemıceksen yapamam dedı.son kontrol cok kısa suruyor zaten 10 dk bıle almıyor.bır fırsat bulamazmısın

ewlenmeme daha çok war 3 4 sene falan ama suan nişanlıyım we nişnlım beni 1 dk boş bırakmıo:KK43: amelytı o askerdeyken yaptırcam:KK43:

bide ben bu amelyatı kasım ayında olcam we ewlenmeme çok war hareketlerde kısıtlama oluomu siz ewlnmeden ne kadar sure önce yaptrdınız

ben evlenmeme 6 ay kala yaptırmıstım eger nişanlın askerdeyken yptıracaksan o arada butun kontrollerın falan yapılmıs olur en son evlenmene 2 gun kala falan cok guvendıgın bır arkadasınla yada tanıdıgınla bir bahane bulup gidebilirsin belki.dugune yakın ya eksık gedık cok olur bahane edebılırsın bu arada ıstanbuldamısın bakırkoye yakınmısın

hyr ben gaziantepteyim istanbula amelyt için gelmyi düşündüm ama kontrollere gidemyeceğim için vazgecmek zorunda kaldım.ben son kontrolden korkuorum gidemem diye:KK43:

bana sorarsan hıc ıstanbula gelme oralarda yaptırma şansını arastır.cunku gelıp gıtmen gercekten zor olur.kontrole gelmen lazım şansa bırakamazsın cunku.senın ıcın bende arastırırım sende bak orada yaptırmaya çalış bence.

bana sorarsan hıc ıstanbula gelme oralarda yaptırma şansını arastır.cunku gelıp gıtmen gercekten zor olur.kontrole gelmen lazım şansa bırakamazsın cunku.senın ıcın bende arastırırım sende bak orada yaptırmaya çalış bence.

bu işi burda yapan dktor bulamıyorum hepsi hastanede calışıyo ii olanlar hastanede olmayida ben istemiyorum doktorda arıyorum

elanur forumdan biri özkan aydın leylek diye gaziantepteki bir doktora yaptırmıştı.hatta sonradan yazdı ilk gün çok aşırı kanamam oldu diye.sen de o doktoru bulup ona git.

zargana canım peki burcu hanımın yeri metroya yakınmı.yani metrodan inince hemen bulunabilecek bi yermi.oraları hiç bilmiyorum ben :KK43:( sadece metroya nasıl gidilir onu biliyorum.

elanur forumdan biri özkan aydın leylek diye gaziantepteki bir doktora yaptırmıştı.hatta sonradan yazdı ilk gün çok aşırı kanamam oldu diye.sen de o doktoru bulup ona git.

çok saol ya nofair bi araştırım bnde onu hatta gidim konusym doktorla kasımda amelyt olmam lazım

afyon eskişehir kutahya uşak ısparta felan yaptıran yok mu buralardan??? ve olumlu sonuc alan????

kızlar sonunda karar verdim.şişili med.e yaptırıcam.az önce aradım randevu aldım.haftaiçi muayene olmaya gidicem.çok korkuyorum ama sonucu olumsuz olur diye.nikahımda iki ay sonra olucak.hem nikah stresi hemde bu stres iyice mahvetti beni.dua edin ne olur.muayeneden hemen 1,2 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum.çok geç kaldım zaten bu kararsızlığım yüzünden:KK43:((((

arkdşım bizi bilgilendr yine.evet geç kalmışın ama olsun yaptır herşey gönlünce olur inş dua ederiz

kızlar sonunda karar verdim.şişili med.e yaptırıcam.az önce aradım randevu aldım.haftaiçi muayene olmaya gidicem.çok korkuyorum ama sonucu olumsuz olur diye.nikahımda iki ay sonra olucak.hem nikah stresi hemde bu stres iyice mahvetti beni.dua edin ne olur.muayeneden hemen 1,2 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum.çok geç kaldım zaten bu kararsızlığım yüzünden:KK43:((((

fiyat olarak ne kadar istediler.bir de internetten şişli med hakkında yeteri kadar bilgi bulamıyorum.içimde tedirginlikler var.

fiyat olarak ne kadar istediler.bir de internetten şişli med hakkında yeteri kadar bilgi bulamıyorum.içimde tedirginlikler var.

1300 tl dediler.burdaki forumda bi kaç kişi yptırmıştı şişili med.de ve olumlu sonuç almıştı.bende çok tedirginim.istanbul olunca insan dahada tedirgin oluyor.uzun süredir araştırıyorum burda forumdan takip ediyorum.aklıma yatan şişli med ve korkut aslan ve eşiydi.ama bana şişli med daha güvenilir geldi.bilmiyorum umarım yanılmam.muayene olmaya gidince içime sinerse yaptırıcam zaten.tek istediğim bu dertten kurtulmak.bütün gelişmeleri sizlerle paylaşıcam zaten

X