zargana bikaç sorum daha olacak.kontrole işlemden ne kadar sonra gittin 10 gün sonramı.bazı doktorlar 1 ay sonra çağırıyormış.bir de evlenmene yakın tekrar gittinmi kontrole.mesela evlenmene 3 gün kala çık gel dese ben gidemem kontrole.gitsem dikkat çeker.kontrole gittiysen evlenmene yakın, sadece son kontrolmü yaptı yoksa forumda biri yazmıştı mesela ebru zülfikaroğluna yaptırmış, düğüne 3 gün kala gittiğinde emin olmak için bikaç dikiş daha atıcam demiş.sende de böyle şeyler oldumu?çok soru sordum biliyorum ama tecrübene güvenmek istiyorum.yoksa aklımı oynatıcam.bu şekilde yaşamaktan çok utanıyorum.
nofair ben ilk gittiğimden reglimden 2 sonraydı oyle bır zamanlama ıstemıstı doktor bir sonrakı kontrolde yıne operasyondan sonrakı reglı dönemımden 2 gun sonraydı.
ama dedıgın gıbı son kontrole gıttım benım şansım yakın olmasıydı doktorumun bana 2 gun kala gıttım tekrar kontrole yıne bır sorun yok dedı.extra bir işlem yapmadı.sadece ufak tefen şeyler anlattı nasıl davranmam gerektiğini,durmam gereken şekli falan işte.
bu arada ıstedıgın kadar soru sorabılırsin mutlaka cevaplarım.