Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım tabiki bahçeyi daha geniş açıdan çeker koyarım ama şu anda ağaçlar yapraklarını döktü en iyisi ben baharda çekip koyayım tamammıbahçen de çok güzel evin de apayrı güzel barçman..
güle güle yaşa evinde
acaba bahçenin de fotoğraflarını daha geniş açılardan çekebilir misin? yani sadece bitkiler değil de bahçenin geneli olarak.
ellerine sağlık senin :)
Evinize bayıldım çok zevkli dizayn edilmiş Allah saglıkla,huzurla oturmayı nasip etsin a.s.
O güzel yemek tariflerinin nerede ortaya çıktığı belli oldu.Mutfağına bayıldım çok güzel,ferah hepsinden önemlisi pencerenden dışarıda ağçlar görünüyor sanırım.Allah huzurla mutlulkla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah canım.
güle güle oturun ablacım sağlıkla huzurla mutlulukla....hersey çok güzel....![]()
barçman ablacım evin her ayrıntısı çok zevkli :asigim:zaten evinin bu kadar güzel olması sürpriz olmadı:lepi:
evinizden sevgi huzur hiç eksik olmasın inşallahŞeniz
birgün kendi evim olursa burdan fikirler ediniyorum arkadaşlar...........öezellikle mutfak ben için çok önemli çok..mutfağınıza bittima.s.....sadece yatak odanızın perdelerini sanki daha özel olabilirdi görüşündeyim.....mutluluk ve sağlıkla oturunuz arkadaşım.paylaşımın için teşekküler...........
çok güzel eviniz var..güle güle oturunn
çok çok güzel döşenmiş,mutfağı ben de çok beğendim,farklı gerçekten..ev de büyük gördüğüm kadarıyla..güzel günlerde sağlıkla oturmanızı dilerim..
bu arada ben de aynı başlıkla açmışım topiğimi,şimdi sizinkini görünce şaşırdım,değiştirmek istedim ama olmadı![]()