huzur bozan kiz

Bence abartmaya gerek yok. Esine dyecegin tek cumle su olmali: hayatim gecenin bu saatinde ben evli barkli bi adama boyle bahanelerle mesaj atsam nasil hissederdin? Olmali ha normal karsilayacaksan tamam ben daha uzatmiyorum bu meseleyi. Diyebilirsin :)

İşten çıkalı uzun zaman olmuş diyorsun..

Kocana iş ile alakali ne sorabilir? Ayni sirkette değillerse, ikisinin ortak noktasi ne ki işle ilgili soru soruyor?

Işle ilgili teorik bilgi ise o saatte mesaj atmak yerine internetten de araştırabilir..

Ay kesinlikle ilk sarılan siz olmayın. Sarıldigi zaman da isten ayrilmis gitmis olduğunu belirterek ortak noktalarinin olmadığını ve kizi engellemesini isteyin..

Bazıları adab-ı muaşeretten bi haber biçimde ömrünü tamamlıyor böyle. Gecenin o saatinde mesaj yazılır mı! Konu sahibi arkadaşım, eşinin bu konuda bir kabahati yok bence. Hatun desiz, o yaşa kadar bazı şeyleri öğrenemediyse bundan sonrada öğrenmez.

Buna benzer bir şey benim de başıma gelmişti ben eşime defalarca sana güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum dediğim halde suçlu ben oluyorum günlerce bunun kavgasına tutulmuştur ki ben o günlerde çocuğumuz olsun diye aşılama yaptirmistim. Baktım bu konu gittikçe uzuyor ve gönlümün alınması gereken yerde suçlu konumuna düşüyorum ailesine söyledim tabi ailesi de Bur used yaramadı çünkü annesi iraya kızın yanına ders ve haddini bildirmek için gitti nerdeyse kanka olarak çıktı. Baktım yine o kiz haklı çıkıyor ben de o kızın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için uğraştım ve sonunda başardım. Benim sana tavsiyem eşine akşam güzel yemekler yap güzel karsila ona güvendiği hissettir ve ona eğer seni seviyor seninle mutlu olmak istiyorsa o kızla her türlü münasebetini işle ilgili de olsa ki sonuçta artık aynı yerde de değiller onunla hicbirsekilde gorusmesini evliliğini doğacak çocuklarınız için istemediğini doyle arat sevgi sözcükleri sikistirarak... Çünkü erkekler üzerlerine gelinmesinden hiç hoslanmazlar sen o kızla gorusmesini ne jadar hakli olsan da sinir ve kızgınlıkla söylersen erkek de bir o kadar konuyu farklı yöne çekecektir kendini savunma adına. Dediklerimi dikkate al eşini seviyorsan ve onun da seni sevdiğine ekinde ki öyle gözüküyor meydanı o aranıza bozmaya çalışan kadına bırakma canım

nefret falan yok canım hiç kusura bakma o senin aklına baska seyler gelmesin die suc bastırma taktiği.. o kadın demekki eşinden o yuzu bulmus gece gece mesaj atıo.. belkide hala görüşüolar yoksa işten ayrıldıgı halde neden işle ilgili bişey soorsun gözünü ac ve eşinin telefon kaydına bak bence biraz takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…