huzur bozan kiz

Öncelikle eşiniz böyle bir insanı neden hala listesinde tutuyor? Şahsen ben beni sevdiğini bildiğim ama herhangi bir şey hissetmediğim birini arkadaş listemde tutmazdım.

Kız belki gerçekten huzurunuzu bozmak için belki de gerçekten online görüp aklındakini unutmadan eşinize sormak istemiş olabilir. Bunu bilemeyiz.

Kadın bu mesajı yazarken hatalı evet ama bence eşiniz ondan çok daha hatalı. En başta iş için bile olsa bu görüşmelere bir son vermesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Kizla ortak arkadaslari cok gercekten niye engellemedigini ya da benim engellemesini istemedigimi anlamadim.. Simdi msj yazdim onu her yerden silip engelliyor hayatimizdan cikariyorsun diye..

yapmayın gözünüzü seveyim kadına fırsat vermeyin eşinizin aklında yoksa bile böyle birşey aklına girer erkekler bizim gibi düşünmüyorlar, bile bile lades demeyin, aynı şeyden çektim adamın aklında yoksa bile aklına sokmuş oldum bi süre sonra, zaten kadından nefret ediyorken bu fırsatı iyi kullanın, gecenin 1 inde msj atmasına eşiniz sebep olsaydı o msjı saniyede size göstermezdi saklardı, böyle birşeyi kafanızda büyütmeyin lütfen, yani tamam kadın bir tehdit ama bunun savaşını gizli verin

eşinin telini alacan kızın numarasını silip engelleyecen bu kadar basit

Sen haklısın. O özür dileyene kadar barışma.

cnm kız eşinin watsupında ıse engelle cevrımıcı oldugunu falan gormesın boylelıklede aksamları rahatsız etmesin

Bence soyle eşine gözünün önünde bassın engeli silsin sonra da huzurunuzdan önemli mi sanki. Senden daha mi değerli kız senin huzurunu kaçiriyo aranız bozuluyo, kızla hala görüşmeye devam mi edecek bunlara rağmen

yemin ederim eşinin tepkisi beni sinir etti sen hiç küs kalamadığın için kıyamadığın için o da bunu suistimal etmiş egosu tavan yapmış simdi ne desem bilmiyorum o kızıda yolmak geldi içimden kendimi senin yerine koydum o kızın amacı belli ama eşin anlamıyo seni

cevap vermez olur biter, aynı ortamda da çalışmıyorlar engellesin bitsin. kız bilse çok mutlu olur küstüğünüzü.

canım eşin o kızdan nefret ediyor olabilir ama sen bu şekilde eşine davranırsan itersin o kıza o yüzden akşam geldiğinde soğuk durma eşine özürde dilemede olmamış gibi davran bir müddet zaman sonra uygun zamnında eşininde o kızdan nefret etiğini biliyorum ama böyle yapması sinirimi bozdu ve huzurumu kaçırdı gibi ve seni üzenin ne olduğunu anlat canım sonra gerisi gelir ALLAH İZNİYLE.

bak dik dur ve kıza diyecekki eşim rahatsız olur ve ben eşmin üzülmesini istemem,kesinlikle arama,kusra bakma ama ortalığı yıkardım

Kadının amacı buysa siz böyle tepkiler verdiğiniz sürece amacına ulaşır. Haklısınız deli olmakta bende gayet şirretleşebilirdim ama bu konuda biraz strateji uygulayın. Eşinizide zan altında bırakır gibi konuşmayın onunla. Olay kadının densizliği neticede eşin istiyor olsaydı zaten aralarında sizden öncesinde bir şey olabilirdi.

Faceden silip engelle
Tel.den arama ve mesajını engelle nosunı da sil böyle basit bi işlemi önceden yapmalıydın ..

Bence kız vay be karısına bağlı der..

Kizlar yorumlarinizla iki ayri sey olustu beynimde.. Ben uzulunce konusamam direk gozumden yaslar akar engel olamam aksam gelince icimdekileri aktaramam diye uzuuuunca bir mesaj yazdim ancak oyle rahatladim..
Evet canim cok haklisin bir sey isteseydi esim benden once kabul ederdi.. Ama ben onu zan altinda birakarak konusmuyorum o bardagin o tarafindan bakiyor ben kadina kiziyorum.. Bakalim gelince neler olacak cok merak ediyorum..

Isin kolayi var..

Bir engele sonra da sil tusuna bastiktan sonra mevzu bitecek -de esin niye zora dogru yurumus ben buna anlam veremedim..

Çevrimiçi görmüş sormuş ben bunda art niyet göremedim.
siz geçmişten dolayı herşeyin altında niyet arıyosunuz

Merak ettim ne yazdın mesajda

Alırdım o tlfnu derdim ki ben eşiyim bu saatte ms j atmaya nerden cesaret alıosun... haddini bil sil esimin noyu.. derdim. Hehee geçen yılda benzerini yapmştım. İş yerinden bi kız cuma msjiattı die arayıp kimsin dedim. Nasl tırsmıştı zararsız biriymiş. Tabi ensede olcaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…