- 2 Aralık 2017
- 6.090
- 8.306
- 198
Ben de demin onu okuyordum :) biri de bu şekilde sormuş, yapılabilir cevabı gelmiş.Sence yoğurdu cacık gibi yapsam içine biraz salatalık yada yağsız kavrulmuş kabak rendesi koysam dereotu nane falan tatlandirsam bı sorun olur mu?
İyi bari, yoğurdu severim ama bi gıcık olmaya başladım :)Ben de demin onu okuyordum :) biri de bu şekilde sormuş, yapılabilir cevabı gelmiş.
Ben öğleyi yemedim, tartı 74.9'u gösteriyor çok hırslandımİyi bari, yoğurdu severim ama bi gıcık olmaya başladım :)
Yaa ben öğleni zor ettim. Sabah yarım yağlı süt içtim yoğurt yerine. Maşallah iyi iradeliymissin. Yoğurt ligt mi yiyosun?Ben öğleyi yemedim, tartı 74.9'u gösteriyor çok hırslandım
Hayır Bim'den aldım yoğurduYaa ben öğleni zor ettim. Sabah yarım yağlı süt içtim yoğurt yerine. Maşallah iyi iradeliymissin. Yoğurt ligt mi yiyosun?
Aynen ben de oruç gibiyim yemek yaparken elime bulaşan sosu bile yalamaya çekiyorum :) bişey daha sorcam hurmaları akşamdan suya koyuyor musun ben nette öyle okudum içindeki şekeri atması için falan yazıyordu.Hayır Bim'den aldım yoğurduRamazandan yeni çıktık ya kendimi oruçlu gibi hissediyorum ondan canım :))
Yarın icin ben de yapmicam sanırım hurmalar zaten baya ufak bide suda bekletince hicbiseye benzemiyo. Safa hurması yazıyor bideYok ben Tunus hurması kullanıyorum şeker oranı az :) eşim onu getirmiş. Bi de acve hurması almış . bi önceki diyetimde suya koymuştum kötü olmuştu tadı. o yüzden yapmıyorum artık :)
onun tadı nefis olur suda bekletme canım :)Yarın icin ben de yapmicam sanırım hurmalar zaten baya ufak bide suda bekletince hicbiseye benzemiyo. Safa hurması yazıyor bide
Son güne kadar gelebilirsem tabi :)Kilomuzu diyet bitiminde paylaşalım :))
pes etmek yok :) 38 beden kıyafetler düşünSon güne kadar gelebilirsem tabi :)
yeme 4 güncük kaldı sabret lütfen :))Ya ben çok zorlanıyorum eşim de ye deyip duruyor kendimi zor tutuyorum :)
Ben 7 gün yapabileceğimi hic sanmıyorum zaten de Allah kerim :)yeme 4 güncük kaldı sabret lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?