• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hurma-Yoğurt Diyeti Günlüğüm

Sence yoğurdu cacık gibi yapsam içine biraz salatalık yada yağsız kavrulmuş kabak rendesi koysam dereotu nane falan tatlandirsam bı sorun olur mu?

Sence yoğurdu cacık gibi yapsam içine biraz salatalık yada yağsız kavrulmuş kabak rendesi koysam dereotu nane falan tatlandirsam bı sorun olur mu?
Ben de demin onu okuyordum :) biri de bu şekilde sormuş, yapılabilir cevabı gelmiş.

Yaa ben öğleni zor ettim. Sabah yarım yağlı süt içtim yoğurt yerine. Maşallah iyi iradeliymissin. Yoğurt ligt mi yiyosun?
Hayır Bim'den aldım yoğurdu (: Ramazandan yeni çıktık ya kendimi oruçlu gibi hissediyorum ondan canım :))

Hayır Bim'den aldım yoğurdu :-) Ramazandan yeni çıktık ya kendimi oruçlu gibi hissediyorum ondan canım :))
Aynen ben de oruç gibiyim yemek yaparken elime bulaşan sosu bile yalamaya çekiyorum :) bişey daha sorcam hurmaları akşamdan suya koyuyor musun ben nette öyle okudum içindeki şekeri atması için falan yazıyordu.

Yok ben Tunus hurması kullanıyorum şeker oranı az :) eşim onu getirmiş. Bi de acve hurması almış . bi önceki diyetimde suya koymuştum kötü olmuştu tadı. o yüzden yapmıyorum artık :)

Yok ben Tunus hurması kullanıyorum şeker oranı az :) eşim onu getirmiş. Bi de acve hurması almış . bi önceki diyetimde suya koymuştum kötü olmuştu tadı. o yüzden yapmıyorum artık :)
Yarın icin ben de yapmicam sanırım hurmalar zaten baya ufak bide suda bekletince hicbiseye benzemiyo. Safa hurması yazıyor bide

2.GüN :

Bugün hiç zorlanmadım. Sabah 5 adet hurmayla 2 yk yoğurt tükettim. Öğle yemedim . Akşam hurmayı yoğurda doğrayıp biraz da tarçın serptim. Su tüketimini de ihmal etmedim, şu an iyi gidiyor :) Bol eksiler :))

Ben bugünü 1. Gün gibi saymak istiyorum aslında dün çok kaçamak yaptım :)
Kilo eksilmesi de görmeyince bugun daha dikkatli daha hırslıydım ama yine de çok zor nefsime hakim olmak. Bu diyet bitince her yiyecege saldırmam umarım :)

Kilomuzu diyet bitiminde paylaşalım :))

3. GüN :

Hanımlar ben 3. günümü şimdiden yazmak istedim çünkü niyetliyim. Sahurda hurma ve yoğurdu karıştırıp üzerine tarçın serptim. Hâlâ çok tokum. iftarımı yine aynı şekilde açacağım :)

Sabah tartıldım güncel kg :
74.5 :)
Bol eksiler :)

Ben de yarın kaynanama gidiyorum :mad:Yine de bozmiycam

Back