Hurma-Yoğurt Diyeti Günlüğüm

Mrb azminizi tebrik ediyorum bende 3 gün yapmistim ve 2 kilo verdim siz toplamda kac kilo verdiniz merak ettim

Aynen hem iştahlı hem çok zayıf :KK43:
Desem ki sen de kilo aliyosun beraber zayıflayalim tatlı yapmayım pilav yemeyelim falan herşey daha kolay olcak ama.. adet bitimi Karatay tarzı beslenmeye geçmeye caliscam yavaş yavaş da olsa hem kilo veririm hem sağlıklı beslenmiş olurum diyorum bakalım inşallah bunu bari beceririm
Sen yaparsın, yeter ki iste . Hiçbir şey imkansız değildir unutma :)

kaç gün yaptın . kahvaltı yapıyor muydun peki
7 gün yaptım, vücut alışmasın diye şu an ara verdim pazartesi tekrardan başlayacağım. Kurbana kadar 1 'er hafta arayla sürdüreceğim kısmetse . Kahvaltı yapmıyorum yoğurda hurma doğrayıp tarçın serpiyodum tok tutuyordu :))

Ayda bir veya 2 kez uygulanıyormus sık uygulamak doğru olur mu

Ben de şu an diyetteyim bu diyetim bitince hurma yoğurt kürünü uygulamayı düşünüyorum

Ayda bir veya 2 kez uygulanıyormus sık uygulamak doğru olur mu

Ben de şu an diyetteyim bu diyetim bitince hurma yoğurt kürünü uygulamayı düşünüyorum
21 gün uygulayanlar da var 1'er hafta arayla uygulayanlar da :) Her ikisinde de olumlu sonuç alınıyor

günde sadece 3 öğün her öğünde 1 kase yoğurt ve 7 hurma ile uzun süre dayanamam gibi geliyor

hurma iştah kesiyor ama ben de çok iştahlıyım ne yazık ki

şu an sıkı diyetdeyim diyet listeme göre yemek yiyorum bunu da diyetime ara verince denemek istiyorum

şu an sıkı diyetdeyim diyet listeme göre yemek yiyorum bunu da diyetime ara verince denemek istiyorum
deneme verdiğini geri alıyorsun. Ben 2 kilosunu geri aldım maalesef. şu an su diyeti yapıyorum çok güzel gidiyor

Sanırım en sağlamı Karatay diyeti. Hatta Karatay tarzı beslenme diyebiliriz. Ben henüz irademe sahip olup buna da baslayamadim ama hangi diyeti 5-10 gün yapıp bıraksan devaminda geri alıyosun. Karatayda zaten yasaklar belli. Yasak olmayanlardan da doyana kadar yemek serbest. Önemli olan genetiğiyle oynanmamış doğal köy ürünlerine ulaşabilmek. Bu düzeni oturtup da kilo vermeyen ben görmedim. Ama benim gibi tatlı pasta hamur işi yaptıkça iradesine sahip olamamak bu diyeti de bozuyor tabi.

En güzeli şifa orucu tutmak. O kadar iyi geliyor ki anlatamam. miden de küçülmüş oluyor. 10 gün sonra sonucu bildireceğim inşaallah

Hatunlar bayramla beraber diyetim de sonlanmış oldu =)) Hurma diyetiyle 72.600 olmuştum 2 kg geri alıp 74,5 ile tekrar diyete başladım. güncel kg tam 70 :) Herkese bol eksiler, iyi bayramlar :))

Kızlar ben bu diyete geçen hafta Cuma günü başladım. Erkek arkadaşımdan öğrendim sonra da internetten araştırdım. Kadınlarkulubu.com hanımlarından hiçbir şey kaçmıyor. Baktım ki bu diyeti de yapanlar olmuş.
Erkek arkadaşımın tanıdığı biri 140 kg.dan 80kg.ya düşmüş 5 ay içerisinde. :oha:
O bana söyledi mutlaka dene.. en azından bir hafta dene bakalım ne olacak diye. Sağolsun Cumartesi akşamı bana zorla un kurabiyesi yedirdi bir kaç tane hem de büyük büyük. Onun dışında herhangi bir kaçamağım olmadı. Sadece yoğurt ve hurma yiyorum. Ama daha şimdiden her gören çok şaşırıyor. Nasıl bu kadar kilo verdin diye. Tartım bozuk olduğu için tartılamadım ama bence 4 ya da 5 kilo vermişimdir. :nazar::nazar: Allaha binlerce kez şükür..
Denemek isteyen varsa çekinmeden başlasın.. Çok uğraşmıştım, bu sefer oldu..:halay::halay:

Arkadaşlar beni merak eden varsa 3 gün regl dönemindeydim. Dün itibariyle yeniden başladım hurma ve yoğurt yemeye.. Regl dönemindeyken çikolata , pide ve ekmek yedim. :sus:Ama inanın dün ve bugün devam ettiğim için hala son derece hafif hissediyorum. Devam ediyorum bakalım.. :KK76::KK76:İnşallah herşey çok çok güzel olur..:dua::dua:

Arkadaşlar dün akşam tartımın pilini değiştirdim. Sabah ilk işim hemen tartıldım. 96,5 kiloydum en son tartıldığımda şu anda 82,1 kilo olmuşum. O kadar mutluyum ki..!! Tam tamına 14.4 kg vermişim. :nazar::nazar:Biliyorum 82.1 çok az bir kilo değil. Ama yine de Thincal vs. bile kullanmış faydasını görmemiş benim gibi biri için mucize gibi. Allaha binlerce kez şükürler olsun.. Hedefim 20 kg. daha vermek. İnşallah başarır ve yine buraya yazarım.:dua::dua:

X