- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yaparsın, yeter ki iste . Hiçbir şey imkansız değildir unutma :)Aynen hem iştahlı hem çok zayıf
Desem ki sen de kilo aliyosun beraber zayıflayalim tatlı yapmayım pilav yemeyelim falan herşey daha kolay olcak ama.. adet bitimi Karatay tarzı beslenmeye geçmeye caliscam yavaş yavaş da olsa hem kilo veririm hem sağlıklı beslenmiş olurum diyorum bakalım inşallah bunu bari beceririm
Merhaba, teşekkür ederim :) 76,100 ile başladım şu an 72.600.. 4 kg yakın gitti diyebilirim :)Mrb azminizi tebrik ediyorum bende 3 gün yapmistim ve 2 kilo verdim siz toplamda kac kilo verdiniz merak ettim
kaç gün yaptın . kahvaltı yapıyor muydun pekiMerhaba, teşekkür ederim :) 76,100 ile başladım şu an 72.600.. 4 kg yakın gitti diyebilirim :)
7 gün yaptım, vücut alışmasın diye şu an ara verdim pazartesi tekrardan başlayacağım. Kurbana kadar 1 'er hafta arayla sürdüreceğim kısmetse . Kahvaltı yapmıyorum yoğurda hurma doğrayıp tarçın serpiyodum tok tutuyordu :))kaç gün yaptın . kahvaltı yapıyor muydun peki
21 gün uygulayanlar da var 1'er hafta arayla uygulayanlar da :) Her ikisinde de olumlu sonuç alınıyorAyda bir veya 2 kez uygulanıyormus sık uygulamak doğru olur mu
Ben de şu an diyetteyim bu diyetim bitince hurma yoğurt kürünü uygulamayı düşünüyorum
irade meselesigünde sadece 3 öğün her öğünde 1 kase yoğurt ve 7 hurma ile uzun süre dayanamam gibi geliyor
hurma iştah kesiyor ama ben de çok iştahlıyım ne yazık ki
ne yaptın bakalım diyet ne durumda :)günde sadece 3 öğün her öğünde 1 kase yoğurt ve 7 hurma ile uzun süre dayanamam gibi geliyor
hurma iştah kesiyor ama ben de çok iştahlıyım ne yazık ki
deneme verdiğini geri alıyorsun. Ben 2 kilosunu geri aldım maalesef. şu an su diyeti yapıyorum çok güzel gidiyorşu an sıkı diyetdeyim diyet listeme göre yemek yiyorum bunu da diyetime ara verince denemek istiyorum
su diyeti nasıl oluyordeneme verdiğini geri alıyorsun. Ben 2 kilosunu geri aldım maalesef. şu an su diyeti yapıyorum çok güzel gidiyor
Sadece sıvı tüketiyorsun. ama dayanabilirsensu diyeti nasıl oluyor