Hoşgeldin Canım :)Merhaba ben de bu sabah başladım ama hemen kaçamak yaptim. Kahvaltı öğünü benim için çok önemliydi biraz menemenden kaçırdım valla üstüne 5 hurma ve yoğurt yedim ama kahvaltı dışında arada meyve yeyip başka da kaçamak yapmamaya gayret edicem. Ben 56.5 ile başladım. Hedefim 53 şimdilik çünkü 1 hafta devam edebilecegimi pek sanmıyorum
Hoşbuldum :) kilom ideal gibi geliyor insana ama boyum idealin çok altında o yüzden göbek basen aldı başını gidiyor. Yazalım inşallah ufak kaçamaklara rağmen kilo verebilirim. Benim sorunum iradesizlik malesefHoşgeldin Canım :)
Bence senin kilon çok ideal. Ben görümcemle yarış halindeyim şu an :) Kazanan ödülü kapacak. Hiç kaçamak yapmadım ve tokum şu an :) Benimle başlayacaksan adını yazabilirim :)
Ben de boyu tahmin etmiştim :) Acıktıgın zaman başka şeylerle ilgilen. açlığını unutuyosun :)Hoşbuldum :) kilom ideal gibi geliyor insana ama boyum idealin çok altında o yüzden göbek basen aldı başını gidiyor. Yazalım inşallah ufak kaçamaklara rağmen kilo verebilirim. Benim sorunum iradesizlik malesef
Artık bir şekilde vericez bu kiloları napalim. Hadi kolay gelsin :)Ben de boyu tahmin etmiştim :) Acıktıgın zaman başka şeylerle ilgilen. açlığını unutuyosun :)
Sağol canım :)Artık bir şekilde vericez bu kiloları napalim. Hadi kolay gelsin :)
Evet ben de sabah tekrar tartılıcM canım :) Sonuçta meyve yemişsin bişey olmaz :) Yarın daha güzel olacak :)Ben sabahtan sabaha tartilcam uzmanlar da böyle öneriyor sabah ve tuvalet sonrasi. Ara ara kaçamak oldu yine karpuz kayısı falan yedim çok az da salata kaçırdım ve yemeğin tadına baktım bir iki kaşık ama vicdanım hiç rahat değil. Bugün yarim yamalak gibi oldu ama inşallah yarın daha iyi olur. Sabah kilomu yazarim, umarım 100 Gr da olsa gitmiştir modum düşmesin :)
Seni de tebrik ederim iyi başladın bence
Harika ✌ nasıl oluyor bu maşallah çok iyi gidiyorsun :)Ben hayal mi görüyorumEki Görüntüle 2162656
diyetimi bi çayla destekliyorum kuzum lavaboya çıkarıyor ondan olabilir :) yani yediklerşn kiloya dönüşmeden çıkıyorHarika ✌ nasıl oluyor bu maşallah çok iyi gidiyorsun :)
Hadi yaa adını yazsan reklam olur mu acaba.. demek bir hilen vardı :) şaka bir yana iyiymis devam et boylediyetimi bi çayla destekliyorum kuzum lavaboya çıkarıyor ondan olabilir :) yani yediklerşn kiloya dönüşmeden çıkıyor
yazarım canım :)Hadi yaa adını yazsan reklam olur mu acaba.. demek bir hilen vardı :) şaka bir yana iyiymis devam et boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?