• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

bende bugün başladım hiç kilo veremeyen biriyim bakalım nasıl etki etcek bende açlık hiçbir şekilde olmuyor sonucu yazarım

ben hiç kaçamak yapmadan 5 günde 3.5 kilo vermiştim. 1-2 ay önce fakat sonrasında hiç dikkat etmedim ve geri aldım maalesef. şimdi dikkat ediyorum yediklerime ve ekmeği keserek 1ay da 3 kilo verdim. tekrar başlayacağım hurma detoksuna ve bu sefer hedefim 1 hafta yapıp 4 kilo verebilmek ve geri almamak. Yaparken açlık hissi çok duymadım bol yoğurt yediğim oldu bide günde 2-3 bardak yeşil çay , spor yapamıyordum ama. yeşil çayıda ihmal etmeyin kızlar.

hurma diyetini bir gün yaptım sabahtan iyiydim öğlen de yiyince ani bir şeker yükselmesi mide bulantısı..
bende hiç ama hiç işe yaramadı ve aradan 1 hafta geçmesine rağmen daha normale dönemedim. ki şeker hastası değilim ama çok ani bir şeker yükselmesi yaptı bana..:KK12::KK12:

3 günde 1.5 kilo verdim ki ben hiç veremem yalnız akşama doğru baş dönmesi olduğu için ara öğünler yaptım birkaç badem fındık fıstık yada tarçınlı süt bugün ara verdim vucüt alışmasın diye hafta başı tekrar başlıcam bakalım nolcak

Mrb ben hurma ve yogurt diyeti ile bir haftada bir kac kilo vermistim cidden ise yariyor ama ertesi hafta hic dikkat etmeyip geri almistim. Birinci onerim kilolari verdikten sonra eski beslenmeye donunce dikkat etmeniz. İkinci onerim bu diyeti bence bir haftadan fazla yapmayin tek tip beslenme vucuda zarar veriyor. Ucuncu onerim ise daha kalici kilo vermek isteyenler icin sandaloz sakizi ile elma sirkesi. Sandaloz sakizi ve elma sirkesi ile zayiflama yazınca kadinlar kulubunde cikiyor. Şimdiye kadar takip ettigim okuduğum ve uyguladigim seyler içerisinde en etkilisi sandaloz sakizi ve elma sirkesi oldu.

merhaba hanımlar bir de bunu deneyeyim bakalım..
bugun başlıyorum fakat kahvaltı yapıp bunu dıger ıkı ogun yapıcam.
kahvaltım 100 calori..
öğle ve akşam yogurt ve hurmaya devam.. yogurdun ıcıne keten tohumu koyucam 1 yemek kaşığı..
boyum 1.68
kilom 66.8 kg.
hedefim 55 kg.

yanlış hesaplamadıysam 1 öğün yogurt ve hurma 280 kalori yapıyor. herkese bol şanslar nice incecik günlere :KK66:
Merhaba solanum ölçülerimiz aynı. Bende düşünüyorum Hurma diyetini sizin ne kadar verdiğinizi çok merak ettim. 1 haftada kaç verdiniz ?

Kimse yok mu burada?
Ben bunu yapmayı düşünüyorum ancak çok katı değil. günde 1 ya da 2 öğün hurma-yoğurt yiyeceğim. günde en azından 1 öğün, ya sabah ya akşam yemeğinde normal besleneceğim. yoksa çok çok zor olur. ve de bitince gözü döner insanın.

Araniza yeni ktldm arkadaslar merhaba bugun bnde basliyorm yogurt buuzamana kdr hic yemedm ama zayiflamak icin onuda yerm yapcak bsi yok evleneli 9 ay oldu 10 kilo aldm 10 kiloyu vrmem lazm

Selam kızlar..
Bu diyeti ben de yapacağım, okuduklarımdan, açlık hissi olmaması dikkatimi çekti.. Bu önemli çünkü ben açlığa dayanıksızım maalesef :(
Acıktıkça yoğurt ayran sınırsız anladığım kadarıyla, hurma da günde 21 adet..
Hadi bakalım rastgele Yarın başlıyorum gelişmeleri yazarım..

merhaba bugün niyetlndim yarın başlıcam bende inş.hadi birlikte devam edelim güç verelim birbirimize inş.kızlar

Merhaba kızlar. . Üşenmedim tüm yorumları okudum hatta başka yerdeki yorumları da okudum ve bende yapmaya kadar verdim . Okuduğum yorulardan birinde " sabahları hafif kahvaltı , öğlen sebze az yağlı, akşamlarida hurma ve yoğurt yedim 2 ayda 20 kilo verdim" diyordu bu şekilde 10 versem bana yeter reglm bitince hemen denemeye başlayacağım .
Herkese başarılar canlar

ben dün başladım ama sadece günde 7 hurma ve su şeklinde uyguluyorum.bu sabah tartı -1100 gösterdi ve şevkim arttı tabıki bugün ikinci günüm bakalım aynız hızla verebileckmiyim bugünde.herkese kolaylıklar...

Arkadaslar pazartesi ben basliycam varmi katilmak isteyen yaninda ek olarak hurmalari yemeden once goji berry cayi icicem bir bardak bakalim ne olacak pazartesi tartilip kilomu yazicam ve her gun kilomu paylasicam sizlerle

Kizlar size bi olay anlaticam umarim hayatinizi etkiler.

Babamla bir gun sohpet ediyorduk ve babam benim kilo aldigimi biliyordu. Neyse dediki " sofraya oturdugumda herkes hizli hizli yemek yiyor ? Peki ben salakmiyim yada onlar benden dahami kurnaz zannediyorlar kendilerini? Benim bedenimle bir sorunum yokki. Neden hizli hizli önumden yemegi kaciracaklarmis gibi yemek yiyeyimki.ne kadar hizli yersem o kadar gereksiz seyle dolar migdem ve ben doydugumu anlayincaya kadar fazlasiyla yemek yemis olacagim. Benim bi acelem yok ne kadar sakin ve yavas yersem yediklerimden o kadar haz alirim ve daha az yemekle daha iyi doyarim. Agzimin icinde karman corman hizlica doldurulmus yemeklerin herhangi bir lezzeti yok. Asil lezzet ayri ayri ve yavas yavas yendiginde ortaya cikar. Insanin midesi kiyma makinesi gibi onune ne kadar az koyarsan okadar iyi kiyar" bende o gunden sonra ozellikle kalabalik sofralara otursam babamin bu dediklerini animsiyor ve hic acele etmeden sakince yiyorum belki inanmiyacaksiniz fakat gercekten daha az yiyerek doyuyorum. Dogum sonrasi emzirme donemindeyim ve surekli kilo aliyordum. Bunu yaparak kilo alimini durdurdum gercekten insanin nefsi iradesini engelliyor. Insana "hemen ye yoksa bitecek " duygusunu kabartiyor. Bu yuzden olagandan fazlasini yiyoruz ve fazla yedigimizde midemiz agriyor cunku yemek fazla geldigi icin midenin genisleme aninda agri oluyor. Midenizin agrimasina izin vermeden kalkin sofradan herseyi tadinda birakin. Kilo vermeniz dilegiyle.

pazartesi iş yerinden arkadaşımla başlıyoruz bakalım...55 kiloyuz ikimizde. hedefimiz 5 kilo vermek. haftasonu hurmaları alıp başlıcaz inş

pazartesi iş yerinden arkadaşımla başlıyoruz bakalım...55 kiloyuz ikimizde. hedefimiz 5 kilo vermek. haftasonu hurmaları alıp başlıcaz inş
canimm siz yapinda ise yararsa bende yapayim..bende 55 gibiyim..bende 50 olmak istiyorummm...gitmiyor gibi bu kilolarrrr

Back