• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

ay kızlar normal diyettn bile zormş yahu insann içi bayılıyo 7 hurmayla sanırm yarn bnde diyetmi deiştircm iki kg gitti ama sanrm açlk toklk farkı o:)

Bugün tartıda -500 gördüm umarım kalıcı olur.
Son kilolarım o kadar zor veriyorum ki.
Ayrıca birşeye dikkat ettim.İlk gün yediğim hurmalar bayağı etli ve şekerliydi. O kadar şekerli idiki ancak 4 tane yiyebildim.
Aşırı bulantı yaptı bende.Dün ve bugün yediklerim öyle değil.Daha kuru ve daha şekersiz.Böyle olunca da 7 hurma az gibi oluyor ama böylesi daha iyi.Ortası var mı merak ettim.
An itibariyle yoğun iş temposundan olsa gerek biraz başım döndü açlıktan ama dinlenince geçer umarım.
Arkadaşlar dikkat!
(Bu bilgiyi bizzat bir gıda mühendisinden öğrendim)
Özellikle daha ucuza satılan İran ve benzeri yumuşak, çok tatlı olan hurmalar şekerli suda bekletilerek satılıyormuş. O yüzden biraz fiyatlı da olsa daha sert, daha kuru olan Medine hurmasını tercih edin.

zaten vucudum ödemden çatlamak üzere gitsin bencede ilaç kullanıyorum bu kilolarda ondan zaten ya :KK61:

Ödem icin 1 lt suya 1 sise maden suyu ekle içine 1 tane salatalik dogra biraz taze nane ekle 1 tane limonu iki uç parçaya kes içine ekle bir tanede form cayi yada Yeşilçay ekle aksamdan hazirla bunlari ertesi gün bunu iç ödem atmada cok etkili

Ödem icin 1 lt suya 1 sise maden suyu ekle içine 1 tane salatalik dogra biraz taze nane ekle 1 tane limonu iki uç parçaya kes içine ekle bir tanede form cayi yada Yeşilçay ekle aksamdan hazirla bunlari ertesi gün bunu iç ödem atmada cok etkili

hiç duymamıştım deneyim bunu teşekkürler :)

Bende 3 gündür yapıyorum, bugün 4. günüm - 1.5 kiloyum, ben zaten çok zor kilo veriyorum onun için bana göre iyi bir rakam, bu verdiklerimi tatilde almıştım zaten, onlardan kurtulmuş oldum, ilk gün -1, ikinci gün -300, üçüncü gün -200 oldu

Bugün de yapayım sonra hafif ve sağlıklı beslenmeyle korumaya çalışırım inşallah, gerçi daha verecek 3 kilom var ama onu da spor ve sağlıklı beslenmeyle vereceğim artık

Bu hurma detoksunu önceden de yaptım ben, 3 günden sonra çok etkili olmuyor bende ama yeni alınan kiloları yollamak için harika gerçekten, öyle açlık filan da hissetmiyorum, yapması çok zor gelmiyor bana, bol su içiyorum 3 lt kadar
Sporumu da yapmaya çalışıyorum yanında, yoksa ye ye hurma diyeti yap, kilo ver olmuyor...

Kizlar bunda sadece hurma mi yiyoruz ? Diyet yemeklermizi de yiyor muyuz

Bende bugun basladim. Aclik hissi yok baya doyurucu hurma... Bol bol su ve cayle destekleyecegim.
Bana katilmak isteyen yokmu????

Be
Bende bugun basladim. Aclik hissi yok baya doyurucu hurma... Bol bol su ve cayle destekleyecegim.
Bana katilmak isteyen yokmu????
Bende yarin baslicam insallah 2 hafta yapmayi dusunuyorum insallah haftada 4 kg versem yeter insallah iradeli bi sekilde sabredebilirim cok acikiliyo mu ki yaaa zor gibi sanki .... :KK17:

Be

Bende yarin baslicam insallah 2 hafta yapmayi dusunuyorum insallah haftada 4 kg versem yeter insallah iradeli bi sekilde sabredebilirim cok acikiliyo mu ki yaaa zor gibi sanki .... :KK17:

Baslayabildinmi? Bugun benim ikinci gunum. Cok sukur iyi gidiyor. Aclik hissi yok, daha cok bekliyordum acikcasi.

Basladim da acikiyom yaa ama 2 hafta yapcam insallah ama dayancam baktiniz mi kg kaybiniz var mi

2 hafta cok degilmi? Ben 4 gun dusunuyorum sonra haftada iki gun olarak devam edebilirim. Iki hafta surekli hurma yiyebilirlisin? Bikarsin bence.
Kilomu sormussun, 1,2 kilo gitmis.
Bende acikiyorum ama yetiyor. Dayanmak lazim. Sonuclarin guzel olmasini isitiyorsak. 4 gun neki?
Acik cay iciyorum, yesil cay gunde iki kere icilmeso gerekiyor. Ben icmedim birazdan birtane iceyim.

Back