Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dikkat!Bugün tartıda -500 gördüm umarım kalıcı olur.
Son kilolarım o kadar zor veriyorum ki.
Ayrıca birşeye dikkat ettim.İlk gün yediğim hurmalar bayağı etli ve şekerliydi. O kadar şekerli idiki ancak 4 tane yiyebildim.
Aşırı bulantı yaptı bende.Dün ve bugün yediklerim öyle değil.Daha kuru ve daha şekersiz.Böyle olunca da 7 hurma az gibi oluyor ama böylesi daha iyi.Ortası var mı merak ettim.
An itibariyle yoğun iş temposundan olsa gerek biraz başım döndü açlıktan ama dinlenince geçer umarım.
Bisey kaybetmessin kilo veremeden bile en adindan ödem gider
zaten vucudum ödemden çatlamak üzere gitsin bencede ilaç kullanıyorum bu kilolarda ondan zaten ya
Ödem icin 1 lt suya 1 sise maden suyu ekle içine 1 tane salatalik dogra biraz taze nane ekle 1 tane limonu iki uç parçaya kes içine ekle bir tanede form cayi yada Yeşilçay ekle aksamdan hazirla bunlari ertesi gün bunu iç ödem atmada cok etkili
Rica ederim hepsi elinin altındaki malzemeler zaten ise yaricaktir mutlakahiç duymamıştım deneyim bunu teşekkürler :)
Kaç günde verdiniz?heey destekçiniim :) bozarak yaptım 4 kilo verdim yinede. kolestrol hastasıydım kolestrolüm düşmüş doktor çok şaşırdı :) elime hurma geçsin yeniden yapcam ama takibindeyimm :)
Bende yarin baslicam insallah 2 hafta yapmayi dusunuyorum insallah haftada 4 kg versem yeter insallah iradeli bi sekilde sabredebilirim cok acikiliyo mu ki yaaa zor gibi sanki ....Bende bugun basladim. Aclik hissi yok baya doyurucu hurma... Bol bol su ve cayle destekleyecegim.
Bana katilmak isteyen yokmu????
Be
Bende yarin baslicam insallah 2 hafta yapmayi dusunuyorum insallah haftada 4 kg versem yeter insallah iradeli bi sekilde sabredebilirim cok acikiliyo mu ki yaaa zor gibi sanki ....
Basladim da acikiyom yaa ama 2 hafta yapcam insallah ama dayancam baktiniz mi kg kaybiniz var miBaslayabildinmi? Bugun benim ikinci gunum. Cok sukur iyi gidiyor. Aclik hissi yok, daha cok bekliyordum acikcasi.
Bi de cay ne cayi iciyosun cnm bende icim yesil cay zayiflatiyo onerdiler ama sen ne icecenBaslayabildinmi? Bugun benim ikinci gunum. Cok sukur iyi gidiyor. Aclik hissi yok, daha cok bekliyordum acikcasi.
Basladim da acikiyom yaa ama 2 hafta yapcam insallah ama dayancam baktiniz mi kg kaybiniz var mi
Basladim da acikiyom yaa ama 2 hafta yapcam insallah ama dayancam baktiniz mi kg kaybiniz var mi