• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

sabah 7 öğlen 7 akşam 7 hurma şeklinde yapmış arkadaşım haftada 5-6 kilo vermiş. Başkası 21 günde 10 kilo. 3 gündür deniyorum fakat irademe sahip çıkamadığımdan yarım gün yapabiliyorum :S yine de 1 buçuk kilom gitti çok şükür. yanıma arkadaş arıyorum irademi daha iyi tutarım belkii başka yapmak isteyen yok mu :2::KK9:
ben varim ya mesaji gorurseniz cevap atin hemen baslatalim
Bende Varım ama YAŞ hurma yerine kaç tane kuru hurma yemeliyim ??? Bilmiyorum

Merhaba diyeti yapip sonuc alan varmi haftaya dis cekim yaptiricaz 3-4 kilo versem cok iyi olucak

Dikkatimi cekti 6 kilo fazlam var bu diyetle bir.haftada verim herhalde :))hafi bakalm bnde yarindan itibaren.basliyorummm

ben yaptım arkadaşlar 5 gün boyunca sadece 1,5 -2 kg verdim ama bırakınca haftaya hepsini geri aldım yağ değil su gidiyor bence aç kaldığımla kaldım

Bende yumurcaga katiliyorum,bende 2kg yakin vermistim sonra normal diyete gectim,spor yapip az yememe ragmen hepsini cabucak geri aldim,bidaha kesinlikle yapmam,arkadasin dedigiyle ac kalmamiza yazik;)

sabah 7 öğlen 7 akşam 7 hurma şeklinde yapmış arkadaşım haftada 5-6 kilo vermiş. Başkası 21 günde 10 kilo. 3 gündür deniyorum fakat irademe sahip çıkamadığımdan yarım gün yapabiliyorum :S yine de 1 buçuk kilom gitti çok şükür. yanıma arkadaş arıyorum irademi daha iyi tutarım belkii başka yapmak isteyen yok mu :2::KK9:

baya olmuşi bu form açılalı ama ben yeni görüyorum gerçekten işe yarıyormu acaba :)

ay kızlar çook heyecanlandm bi saattir bütn yorumları okudm baya veren çıkmiş bnde hemn kalkdm 7 hurmamı yedm sabah tam başlayacm ama allahın izniyle en az 5 6 kg vermdn bırakmıycm sizede yazarm her daim üstelik bebek düşünüyorz ve hamilelkde daha çok kilo alırm diyede acil vermm lazm eğer hamile isem (inş) yinede devm edcm şimdi tartıldm 66 çıkdm ama bnm tartm iki kg eksk tartıyo sanırm boym 1.65 yaşm 21 bi kızm var hedefm 58 yani 10 kg gitmeli bn size dua ediyorm lütfn sizde bana dua edin :KK68:

Back