Merhaba canım. Malesef dün diyetimi bozdum kız bana :) ama bundan sonra kesinlikle bozmayacağım. Nasıl giBir de kaçamak yapma lütfen, iyi sonuç almazsın sonra, o yüzden diyorumm
Canım bir de birşey sorucam sana yeşil Çayı günde ne kadar tüketmek gerekiyor bir fikrin var mı?Bella89
Çok sağol canım :)
Bütün günüm çok iyi geçti, çok hafiftim ama akşam pilav yedim.. abartmadım ama yedim, bu günümü saymayıp yarın tekrar başlicam..
14 hurma, 2 fincan yoğurt yedim bu gün..
3 fincan da yeşil çay, yeşil çaysız olmazz :))
akşam da hiç ama hiç aç değildim, belki de ilk defa diyetteyken zorla yemek yedim
Merhaba canım. Malesef dün diyetimi bozdum kız bana :) ama bundan sonra kesinlikle bozmayacağım. Nasıl gi
Canım bir de birşey sorucam sana yeşil Çayı günde ne kadar tüketmek gerekiyor bir fikrin var mı?
Merhaba canım. Malesef dün diyetimi bozdum kız bana :) ama bundan sonra kesinlikle bozmayacağım. Nasıl gi
Opooooo süperrrr!!!! Çok sevindimmBenimki iyi gidiyor hatta çok iyi gidiyor maşaAllah :)
55.5-le başladım, dün tam gün, onndan önceki gün akşama kadar yapabilmiştim ve bu gün 53.9du kilom :))
Opooooo süperrrr!!!! Çok sevindimm
Evet bozmayacağım bir daha kesinlikle. Şimdi bacak ve kalça eriten en etkili egzersizleri araştırıyorum akşamları onu yapayım diyorum. Benim bacaklarım çok kalında
Merhaba kızlar..bir kaç gündür bozmuştum bende ama yarın hurma ve yoğurda devam aslında konu sahibimiz bir liste yapsa kim ne kadar veriyor bu diyetle Görmüş olurduk..
Merhaba canım..
Bozma sen de bir daha :))
Olabilir aslında :)
Bozmamaya dikkat edeceğim canım..tam gaz devam
ben dün ebru şallıyla 2 haftada 2 beden incel egzersizlerini yaptım videonun başında yarım saat diyor ama 1 saat 45 dakika video ve sonuna geldiğinde ilk defa yapanlar 8 seans yeni başlayanlar için pilatesi yapsın dediAynı sorun bende de var maaleseff..
Biraz kilo vereyim sonra sıkılaştırmaya çalışacağım..
Canim uzulme arada kacamak illaki olacak onemli olan hemen toparlanmakbu arada kilom bu sabah 69,3tü moralim çok bozuldu. cumartesi günü fazla abarttım. çok çok çok pişmanım. sakın bozmayın kızlaaaaarrr
bu arada kilom bu sabah 69,3tü moralim çok bozuldu. cumartesi günü fazla abarttım. çok çok çok pişmanım. sakın bozmayın kızlaaaaarrr
Kızlar kaç kilo verdiniz bu diyetle?
Selamun aleyküm arkadaşlar sabah ekmeksiz protein ağırlıklı kahvaltı yapsam Karatay kahvaltsi.aksam ogunumu yoğurt hurma yesem olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?