Harika!Bugun 3. Gunum 2 kilo gitmis valla tokta tutuyor oyle bas donmeleride yasamadim imsan en azindan nefsini terbiye ediyor efendimizde oruclarini hurma yiyerek tutuyormus
Canim yasim 30 kilom suan 76 ama ben 83 ten dustum once ekmeki kestim yanyani yeme duzenimi olusturmaya calistim hurma diyetine baslafigimda 78 kiloydumHarika!
Yaşınızı boyunuzu kilonuzu da belirtir misiniz acaba
Boyum 1.60Harika!
Yaşınızı boyunuzu kilonuzu da belirtir misiniz acaba
Teşekkür ederim.ishal yapıyor mu bu kür?Canim yasim 30 kilom suan 76 ama ben 83 ten dustum once ekmeki kestim yanyani yeme duzenimi olusturmaya calistim hurma diyetine baslafigimda 78 kiloydum
YapmiyorTeşekkür ederim.ishal yapıyor mu bu kür?
Teşekkür ederim.ishal yapıyor mu bu kür?Canim yasim 30 kilom suan 76 ama ben 83 ten dustum once ekmeki kestim yanyani yeme duzenimi olusturmaya calistim hurma diyetine baslafigimda 78 kiloydum
Canım bu ishal yapıyor mu?Canim yasim 30 kilom suan 76 ama ben 83 ten dustum once ekmeki kestim yanyani yeme duzenimi olusturmaya calistim hurma diyetine baslafigimda 78 kiloydum
Tamam sağol şirinyavuz.yeni gördüm cevabınıYapmiyor
her kür herkeste işe yaramıyor demek ki bende de değişiklik yok tokta tutmuyor tam tersi acımdan ölecek gibi midem kıyılıyor :))2–3 günde 1,5–2 kg verenlerrrr bu nasıl oluyor ya :'( 2nci günümde sadece 200gr gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?