mrb siteye ilk msjımıda bu konuda yazmış olayım=)
yarın bu kürü denemeye başlıyorum bi yandan hızlı sonuç için cazip gözüküyor bi yandan da yanlış gibi ama deneyeceğim bakalım. şu an bu kürü uygulayan ya da yarından itibaren uygulamak isteyen var mı ?
Herkese merhaba
Misafir olarak forumu hep okuyordum ama daha dün üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazmak kısmet oldu. Hala burda olanlar varmı bilmiyorum ama ben bugün itibariyle hurma diyetine başladım. Sabah 4 hurma ve 1 kase yoğurt, öğlen de 6 hurma 1 kase yoğurt yedim. Şimdilik iyi gibiyim ama tabi bu diyetin ilk gazı mı onu zaman gösterecek :) Bana bu yolda arkadaş olacak varsa çok daha güzel olur :)
Merhaba.bende senin gibi yeniyim.bende takip ediyorum forumu.ve bundan 15 gün once bu diyete basladim ama oglen acayip aciktim dayanamadim.
Merhaba:) Bende dayanamayacağımı düşündüm ama tuttum bu sefer kendimi. Akşam yine yoğurt ve 6 hurma yedim. İnşallah biraz işe yarar
Ben geçen hafta başladığım hurma diyetini haftasonu azıcık ucundan bozdumPazartesi itibariyle devam ediorum. 1,5 kiloya güle güle dedim Ama artık normal yemek yemek istiyoruuum :)
Tebrik ederim =)
Bende 3 günde yaklaşık 1,5 kilo verdim. Benim de canım normal yemek istedi ama kilo verince motive oluyor insan.
Süpersin :) bırakmak yok, devam.. gidecek o kilolar :)
Umarım aynen devam eder. İstediğimiz kilolara inelim o zaman istediğimiz normal yemeği yeriz =)
Yarin baslasam mi acaba yeni yeniden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb arkadaslar bende bu diyete basliycam benle ayni anda basliyacak arklar varsa birbirimize destek olalim
mrb arkadaslar bende bu diyete basliycam benle ayni anda basliyacak arklar varsa birbirimize destek olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?