biz arkadaşla geçen yaz yoğurt diyeti yaptık 5 gün o zamanlar 65 kilocuktum 1.5 kilo verdim ama çok inceldim cidden.arkadaşta 1 kilo verdi.ikinci hafta ben bozmayıp devam ettim hiç kilo veremedim nedense bu tarz diyetler ilk hafta verdiriyor sonra duruyor.evet alıştım ben ilk 2-3 gün gözüm açtı açıkçası karnım tok olmasına rağmen düzenli bi sofrada yemek yemeği istiyodum :) şimdi iyiyim ama sabahları bi kahve içiyorum akşamlarıda 3-4 bardak çay gün içinde sadece su su su..ama nedense 30 unda başlamıştım 7 sine kadar 4 kilo gitti 9 una kadar sadece yarım kilo gitti 26 sına kadar devam etmeyi düşünüyorum bu şekilde..
evet alıştım ben ilk 2-3 gün gözüm açtı açıkçası karnım tok olmasına rağmen düzenli bi sofrada yemek yemeği istiyodum :) şimdi iyiyim ama sabahları bi kahve içiyorum akşamlarıda 3-4 bardak çay gün içinde sadece su su su..ama nedense 30 unda başlamıştım 7 sine kadar 4 kilo gitti 9 una kadar sadece yarım kilo gitti 26 sına kadar devam etmeyi düşünüyorum bu şekilde..
dün akşam artık sıkıldığımı hissettim nerdeyse yemek yicektim !!!! ve aç değildim durumdan sıkıldım alışık olmadığım bişey sonuçtaneyse yemedim ama birlikte devam edebilceğim arkadaşlar olursa 15-20 gün daha böyle götürmek isterim..... en az 5-6 kilom var vedalaşmam gereken
arkadaşlar devam eden yada başlayan oldu mu merak ettim sonuçlar nasıl benim 2. haftam aralıksız bozmadan hiç bişey yemeden devam ediyorum bilginize 4,5 kilo gittilütfen yazarmısınız sizdeeee ama
dün akşam artık sıkıldığımı hissettim nerdeyse yemek yicektim !!!! ve aç değildim durumdan sıkıldım alışık olmadığım bişey sonuçtaneyse yemedim ama birlikte devam edebilceğim arkadaşlar olursa 15-20 gün daha böyle götürmek isterim..... en az 5-6 kilom var vedalaşmam gereken
kilo veremiyorum yaaa neden oysa ki hiç bir şey yemiyorum ... gün içinde 1 kahve -2-3 bardak çay 4-5 hurma bi kase yoğurt sadece çünkü canım istemiyo 2 gündür.. ama bu hafta bir gr. dahi gitmedi
bugün biberiye çayına başlamayı düşünüyorum bakalım..siyah çay yerine 2-3 kupa biberiye çayı denicem..üfffffff
canım sen emziriryodun sanki yanlış mı hatırlıyorum yani öyleysee yazık ediyosun biraz bişeler ye ben tavuk yada köfte ekmeksiz biraz yemek yiyorum bebişimize yazık
ya ben başlamıştım bu diyete ama çok sürdüremedim çünkü yoğurt yemek benim için ez,yet gibi yutarken zorlanıyorum resmen yoğurt yerine başka bişey koysak ya
canım benim tatlı krizim tuttuğunda 1 bardak sıcak sütle 4 5 hurma yiyorum çok tok tutuyo bir sonraki öğünü hiç yapmayabiliyosun sende bunla dene
bir kaç gün ara verdim ben diyete 1 kilo aldım 59 oldum geneyarın tekrar başlicam 25 ine kadar devam edicem inşallah bir kaç kilo gider :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?