Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm birbirimize destek olabiliriz istersenBugün baslamayi dusunuyodum ama olmadi, şöyle ki; moral bozuklugundan hic bisey yiyemedim.bir bardak kahve ve yarım paket sigara ictim söylemesi ayıp bazı maddi problemlerimiz var ve son 2 senede 100 kiloya ulaşan ben, bugün 1 dilim ekmek bile yiyemedim.hayat ne garip...
merhaba bende şuandan itibaren başlıyorum hurmam yok ama yoğurt var ilk fırsatta hurmayıda ekliyecem :) yanında spor olarak sadece bisiklet surebilicem ewde oğlum izin verirse tabi :) yarın sabah tartılmayı düşünüyorum hayırlısı artık kolay gelsin arkadaşlar varsa yapanlara
yoğurda bir avuç leblebi dereotu salatalık karabiber de ekliyorum haftaya tartılacam .faydasını görüyorumsonuç nasıl verebildin mi kilo merak ettm :/
bende bugun başladım kızlar hadi bakalım 7 gün durmak yok inş iyi olur. zaten benim çok bi fazlam yok 4 kilo versem yeter sabah hurma ve yogurda ek olarak 1 tanede kuru kayısı yedim yokmu başlayan bana katılan