- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Başladın mi?Kimse varmiii huhuuu kızlar
MerhabaKIZLAR YARIN BAŞLIYORUM BANA KATILMAK İSTEYEN YAZABİLİR
Liste yapalım bakalım sonuç ne olacak.
Hem buradaki arkadaşlarımıza da fikir olur
Yarın sabah (15.11.2016) tartılıp kilomu yazıp başlıyorum
Katılmak isteyen buyursun canlar
@Feraceli ne dersin??
(Bu arada bir yakınım yapmıştı çok kilo verdi. Hemde hurmanın içinde birçok vitamin var, şok diyet olmuyor yani )
Hadi canlar!!
Buyrun,
Merhaba
Hurma diyetine dair ilk sizin sayfanızdan yorumları okuduğum için alıntı yaparak yorum yapmak istedim.Güzel sonuçlar alınan bir diyet.. :)
Hurma da yoğurtta çok sevdiğimden hurmamı aldım.Yarın bende başlayacağım.Sabah tartılıp başlangıç kilomu yazarım.
Ay inşallah..Aayy hadi bakalımminşaallah güzel sonuçlar alırsın bizimle paylaş olur mu?
Merhaba kızlar hurma çeşidi hangisi ???
Seni takip etmek istiyorum.Faydasini görürsen bende yapmak istiyorum.Bugün ben de başladım 61.0 ile
Açıkçası tam uyamadim, gunduz sadece yogurt ve hurma yiyorum o da 200 gr yogurt ve 7 hurma. Aksam da ekmeksiz abartmamak kaydıyla yemekte ne varsa. Bugun 2. Gun bitti. Faydasinj gorursem böyle bi süre devam ederimSeni takip etmek istiyorum.Faydasini görürsen bende yapmak istiyorum.
Bugün ben de başladım. Tartıldım. Tam 73 kiloyum. Akşamdan suya koyduğum 21 hurmanin 7sini yoğurdun içine doğrayıp yedim. Bakalım neler olacak.
9da yemistim saat 12ye yaklaşıyor biraz açlık hissettim ama henüz erken 12.30 13.00 gibi yemeyi düşünüyorum öğle hurmalarını